سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شاااااادی چون دوست دارررررررررررررررررررررررم بیا بشینننننننننننننن ور دلممممممممممممممممم:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شادمهر عزیز طی اعلامیه ای عنوان فرمودن که در اولین اقدامشون قصد تغییرات وسیع در سطح مدیران داشته باشند ... مدیران تالار مهندسی مکانیک این اقدام شجاعانه ی مدیرت کل سایت رو حمایت مینمایند .... 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ درود عزيزاي دل انگيز :wubpink: عنوان فرقي نميكنه ، هدف فقط خدمته ، من همون كاربر معمولي قبل هستم :w72: چرا هنوز بنفش بیدی؟ زودی قرمز شو....البته سبز بشی که عالیه...میتونی رنگ مدیریت رو تغییر بدی به عنوان اولین اصلاحات مدیر جدید 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ایییییییییین همه کاربر امدهههههههههههه به عشق شادیییییییی امدهههههههههههههههه:w16: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ یادتونه دیروز گفتم: تووووووووپ ............تانکککککککک..........فشفههههههه.......... شادی برنده میشههههههههههه................ خوب همینه دیگه:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ عرض سلام و ادب و احترام به حضور یکایک اعضای محترم انجمن نواندیشان ایران هم اکنون به طور اتفاقی مطلع شدم که دوست قدیمی و محبوب جناب " شادمهرباز " عزیز به عنوان مدیر کل سایت برگزیده شده اند . این حقیر با سپاس بی پایان از زحمات تمامی مدیران و موسسان این انجمن , انتخاب ایشون رو صمیمانه تبریک عرض مینمایم . :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان سرِ کار نذاشتنمون اینا بد جور به ریشمون می خندنا؟؟؟:w127: 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ استقبال جمع کثیری از اعضای محترم انجمن در حمایت از شادمهر باز عزیز نشان از لیاقت ایشون داره ... من از مدیریت محترم جدید کل سایت دعوت میکنم تا در اولین حضورشون بع عنوان مدیر کل سایت سخنرانی در جمع هواداران داشته باشند ... به افتخار " شادمهرباز " بزن دس قشنگه رو ... شله .. شله ... هرکی دس نزنه ایشالا ترم بعدی مشروط بشه !!! 4 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شادی امضا میدی؟؟؟؟:ws28: 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شادی من یه حالی ازت بگیییییییییییییرم :167: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ لیلیان, 3shahrsaz+, AminNePo, anthonio montana, FriendlyGhost, FrnzT+, hodaa, mahnaz.d+, pinion, spow, سمندون 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان طی توافقات انجام شده دوست عزیزمون " spow " از طرف مدیر جدید کل سایت کاندید کسب سمت مدیر ارشد سایت شدن ... مطمئنا این انتخاب با درایت نشانه ی ذکاوت مدیریت جدید کل انجمن هست ... به ایشون هم پیشاپیش تبریک میگیم. این افتخاریست که از تالار مهندسی مکانیک در سطح عالی مدیر داشته باشیم ... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شادی هول نکنی ..... سیل طرفدارات دارن میااااااااااان 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خدا به سر شادی شاهده که سر کاریه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده