amin d 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ کسی یه pdf فارسی نداره؟ در ضمن من هیچی از pro نمیدونم و شدیدا علاقه دار مبدونم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ من تا حالا پی دف فارسی ندیدم .اما این اموزشهای انگلیسی هم بسیار ساده توضیح دادند .حتی اگر خیلی کم هم انگلیسی بلد باشید متوجه خواهید شد چی میگه . خوب انشالله با کمک هم یاد میگیریم . 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ من تا حالا پی دف فارسی ندیدم .اما این اموزشهای انگلیسی هم بسیار ساده توضیح دادند .حتی اگر خیلی کم هم انگلیسی بلد باشید متوجه خواهید شد چی میگه . خوب انشالله با کمک هم یاد میگیریم . 1 نقل قول لینک به دیدگاه
amin d 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۸ برای یاد گرفتنش از کجا باید شروع کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۸ خوب برای یادگیری همچین نرم افزاری که قابلیت های زیادی داره معمولا از مدلسازی شروع می کنند .ابتدا اشنایی با ترسیمات 2 بعدی و سپس 3 بعدی .در واقع شما در ابتدا باید با محیط 2 بعدی این نرم افزار اشنا بشید .اشنایی با رسم خط و منحنی و ....سپس اشنایی با ایجاد قیدها در ترسیمات و ....... نقل قول لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ بهتره سوالاتتو بپرسی .برای اینکه کامل با دستورات آشنا بشی و از هین ابتدا قابلیت های این غول نرم افزاری رو متوجه بشی نقل قول لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ بهتره سوالاتتو بپرسی .برای اینکه کامل با دستورات آشنا بشی و از هین ابتدا قابلیت های این غول نرم افزاری رو متوجه بشی 1 نقل قول لینک به دیدگاه
amin d 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۸ دست همه درد نکنه ولی من رفتم سراغ کتیا (چون قبلا یه آشنایی داشتم) 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان علی رغم اینکه چند تا مدل در pro-e انجام دادم ولی همچنان با اندازه گذاری در اون مشکل دارم و هرچی گشتم نتونستم بفهمم که چه طوری میشه زد کسی می تونه کمک کنه لینک یک مدل لیوان با درب طرح مدل از کتاب دکتر جمشیدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 نقل قول لینک به دیدگاه
mpm_Dpm 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من متوجه نشدم مشکل شما کجاست؟ راحت ترین راه برای اندازه گذاری استفاده از گزینه ی Normal هست ولی برای تغییر اندازه میتونین از گزینه ی Modify (گزینه ی زیر Normal) استفاده کنین. ولی اگه منظورتون کار با Normal هست می تونین به سایت زیر برین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلا با کلیک و مید کیلیک (کیلیک وسط) موس انجام می شن. مثلا برای اندازه گذاری دو نقطه، روی اون ها کلیک کن و جایی که می خوای اندازه گراشته بشه ( و مدل اندازه) مید کلیک کن. یا برای شعاع،کیلیک و مید کیلیک یا برای قطر دو بار کیلیک و مید کیلیک و ... 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون از شما آقای mpm شاید باورتون نشه اما من تا الان (مید کلیک) رو کشف نکرده بودم و توی 5-6 تا مدلی که انجام دادم حتی یک مرتبه هم دستی اندازه گذاری نکردم و با یک مصیبتی از اندازه های اتومات استفاده می کردم البته فکر می کنم بعضی از دوستانی که مثل من تازه شروع کردن همین مشکل رو دشته باشند ممنون.................... 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ این چند تا لینک راجبهcae training کامل در pro برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک تراشکاری ساده در pro برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک کتاب basic در pro برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک های بیشتر در صورته دیدنه علاقه بیشتر ممنون مهندس جان می زنه لینک صحیح نیست راهنمایی میکنی نقل قول لینک به دیدگاه
araking 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ با سلام..من اين نرم افزارو دانلود كردم و نتونستن لايسنس واسش درست كنم..لطفا راهنمايي كنيد. نقل قول لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ [h=3]آموزش نصب نرم افزار پرو اینجینیر[/h] 1 نقل قول لینک به دیدگاه
araking 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ با تشكر از شما..من اين لينكو قبلا امتحان كرده بودم..لينك كار نمي كنه. نقل قول لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر مشکلی داشتید . بپرسید نصب نسخه 4 و 5 مشابه هم هستش. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
araking 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ با سلام مجدد - من اين برنامه را از اينترنت دانلود كرده ام و چنين اتوراني براي نصب ندارد.. يعني فولدر crack1 , 2 را همراه ندارد..اگر ممكن است زحمت اين فولدر ها را بكشيد..با تشكر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام می تونید نسخه ب همراه کرک رو دانلود کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وبلاگ هم وبلاگ بسیار مفیدی برای دانلود و اموزش این نرم افزار است. متاسفانه من دی وی دی نرم افزار رو پیدا نکردم. هر چند نسخه من 5 -64 بیتی بود . نقل قول لینک به دیدگاه
araking 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ با تشكر..من هم از اين سايت اين برنامه رو دانلود كردم كه بدون فايل كرك مي باشد. در هر صورت از پيگيري شما ممنونم. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .