saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ من اگه بر مي گشتم سعي مي كردم ديگه بزرگ نشم!!!!! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ اگر عمر دوباره داشتم، مى كوشيدم اشتباهات بيشترى مرتكب شوم. همه چيز را آسان مى گرفتم. از آنچه در عمر اولم بودم ابله تر مى شدم. فقط شمارى اندك از رويدادهاى جهان را جدى مى گرفتم. اهميت كمترى به بهداشت مى دادم. به مسافرت بيشتر مى رفتم. از كوههاى بيشترى بالا مى رفتم و در رودخانه هاى بيشترى شنا مى كردم. بستنى بيشتر مى خوردم و اسفناج كمتر. مشكلات واقعى بيشترى مى داشتم و مشكلات واهى كمترى. آخر، ببينيد، من از آن آدمهايى بوده ام كه بسيار مُحتاطانه و خيلى عاقلانه زندگى كرده ام، ساعت به ساعت، روز به روز. اوه، البته منهم لحظاتِ سرخوشى داشته ام. اما اگر عمر دوباره داشتم از اين لحظاتِ خوشى بيشتر مى داشتم. من هرگز جايى بدون يك دَماسنج، يك شيشه داروى قرقره، يك پالتوى بارانى و يك چتر نجات نمى روم. اما اگر عمر دوباره داشتم، سبك تر سفر مى كردم. اگر عمر دوباره داشتم، وقتِ بهار زودتر پا برهنه راه مى رفتم و وقتِ خزان ديرتر به اين لذت خاتمه مى دادم. از مدرسه بيشتر جيم مى شدم. گلوله هاى كاغذى بيشترى به معلم هايم پرتاب مى كردم. سگ هاى بيشترى به خانه مى آوردم. ديرتر به رختخواب مى رفتم و مى خوابيدم. بيشتر عاشق مى شدم. به ماهيگيرى بيشتر مى رفتم. پايكوبى و دست افشانى بيشتر مى كردم. سوار چرخ و فلك بيشتر مى شدم. به سيرك بيشتر مى رفتم. در روزگارى كه تقريباً همگان وقت و عمرشان را وقفِ بررسى وخامت اوضاع مى كنند، من بر پا مى شدم و به ستايش سهل و آسان تر گرفتن اوضاع مى پرداختم. زيرا من با ويل دورانت موافقم كه مى گويد: "شادى از خرد عاقل تر است". اگر عمر دوباره داشتم، گْلِ مينا از چمنزارها بيشتر مى چيدم *" 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ من تا میتونستم شیطونی میکردم. 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ قدر بابامو بیشتر می دونستم...همین 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ گْلِ مينا از چمنزارها بيشتر مى چيدم *" مگه تو چمنزار فقط چمن نیس؟!؟! پَ گل مینارو از کجاش میخواستی بچینی؟! 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مگه تو چمنزار فقط چمن نیس؟!؟! پَ گل مینارو از کجاش میخواستی بچینی؟! تو چمنزار کودکی من گل مینا هست..... 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اگه به کودکیم برمیگشتم : با سگک کمربند نمی زدم تو سر داداشم که سرش بشکنه دوستمو از تاب هل نمی دادم پایین که دستش بشکنه 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اگه به کودکیم برمیگشتم :با سگک کمربند نمی زدم تو سر داداشم که سرش بشکنه دوستمو از تاب هل نمی دادم پایین که دستش بشکنه ایول. عین خودمی. تا حالا 5 6 تا دست و سر و پا شیکوندم. هم مال خودم هم مال بقیه... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ایول. عین خودمی. تا حالا 5 6 تا دست و سر و پا شیکوندم. هم مال خودم هم مال بقیه... من از تو حرفه ای ترم.فقط واسه بقیه رو شکوندم.سر داداشم واسه 3سالگیم بود. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ یه دختره بود تو مهد کودکمون خیلی ناقلا بود. یه بار اینقده حرصم در آورد هلش دادم سرش خورد لب پنجره شیکست و خون پاشید رو میز! اگه بر گردم دوران بچه گیم بازم میزنمش.:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اون سنجاق سرمو به جای 1 سوراخ تو دوتا سوراخ پریز میکردم تا خلاص بشم.. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اون سنجاق سرمو به جای 1 سوراخ تو دوتا سوراخ پریز میکردم تا خلاص بشم.. بیخیال ارزشش رو نداره. :smiley (18): البته الانم میتونی این کارو بکنی!!!! 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ یه دختره بود تو مهد کودکمون خیلی ناقلا بود. یه بار اینقده حرصم در آورد هلش دادم سرش خورد لب پنجره شیکست و خون پاشید رو میز! اگه بر گردم دوران بچه گیم بازم میزنمش.:gnugghender: :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):تو خیلی خطرناکی من باهات قهرم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بیخیال ارزشش رو نداره. :smiley (18):البته الانم میتونی این کارو بکنی!!!! وا؟؟ الان؟؟؟ میرم جهنم اون وقت 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اون سنجاق سرمو به جای 1 سوراخ تو دوتا سوراخ پریز میکردم تا خلاص بشم.. بیخیال ارزشش رو نداره. :smiley (18):البته الانم میتونی این کارو بکنی!!!! مریم جون حرف اینو گوش نده،این آدم خطرناکیه!:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا قهر نکن. اون تو دنیای واقعی بود. تو دنیای مجازی نمیتونم این کارارو بکنم. فقط میتونم هک کنم.:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مریم جون حرف اینو گوش نده،این آدم خطرناکیه!:banel_smiley_52: نه..اصلا گوش نمیدم..:banel_smiley_52: کلی آرزو دارم هنوز.. 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ وا؟؟الان؟؟؟ میرم جهنم اون وقت مگه چند سالته؟! 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا قهر نکن. اون تو دنیای واقعی بود. تو دنیای مجازی نمیتونم این کارارو بکنم. فقط میتونم هک کنم.:smiley (18): باشه قهر نمیکنم.اما اگه یه موقع هکم کنی،بدون میتونم از طریق دوستات پیدات کنم!:167: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مگه چند سالته؟! سیزده سال و نیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده