O-N 10553 ارسال شده در 10 آبان، 2010 مي دونم يه مقدار زياده ولي فك كردم بد نيست اينجا بذارم: ... تا کجا من اومدم ؟! چطوری برگردم ؟! چه درازه سایه م چه کبودِ پاهام من کجا خوابم برد ؟ یه چیزی دستم بود کجا از دستم رفت ؟! من می خوام برگردم به کودکی قول میدم که از خونه پامو بیرون نذارم سایه مو دنبال نکنم ... تلخ ِ تلخم مثه یک خارکِ سبز سردِ و می دونم هیچ زمانی دیگه خرما نمی شم چه غریبم روی این خوشهء سرخ :: من می خوام برگردم به کودکی -- نمی شه ! :: می شه -- نمی شه ! :: می شه -- نمی شه ، کفش برگشت برامون کوچیکه :: پابرهنه نمی شه برگردم ؟! -- پل برگشت توان وزن ما رو نداره ، برگشتن ممکن نیست :: برای گذشتن از نا ممکن کیو باید ببینم ؟ -- رویا رو :: رویا رو ؟! رویا رو کجا زیارت بکنم ؟ -- در عالم خواب :: خواب به چشمام نمی یاد -- بشمار ، تا سی بشمار ؛ 1 و 2 :: 1 و 2 -- 3 و 4 :: 3 و 4 -- 5 و 6 :: 5 و 6 -- 7 و 8 :: 7 و 8 -- 9 و 10 :: 9 و 10 ... من کجا خوابم برد ؟! من کجا خوابم برد ؟! من می خوام برگردم به کودکی ! ... 13
سمندون 19437 ارسال شده در 10 آبان، 2010 مي دونم يه مقدار زياده ولي فك كردم بد نيست اينجا بذارم: ... تا کجا من اومدم ؟! چطوری برگردم ؟! چه درازه سایه م چه کبودِ پاهام من کجا خوابم برد ؟ یه چیزی دستم بود کجا از دستم رفت ؟! من می خوام برگردم به کودکی قول میدم که از خونه پامو بیرون نذارم سایه مو دنبال نکنم ... تلخ ِ تلخم مثه یک خارکِ سبز سردِ و می دونم هیچ زمانی دیگه خرما نمی شم چه غریبم روی این خوشهء سرخ :: من می خوام برگردم به کودکی -- نمی شه ! :: می شه -- نمی شه ! :: می شه -- نمی شه ، کفش برگشت برامون کوچیکه :: پابرهنه نمی شه برگردم ؟! -- پل برگشت توان وزن ما رو نداره ، برگشتن ممکن نیست :: برای گذشتن از نا ممکن کیو باید ببینم ؟ -- رویا رو :: رویا رو ؟! رویا رو کجا زیارت بکنم ؟ -- در عالم خواب :: خواب به چشمام نمی یاد -- بشمار ، تا سی بشمار ؛ 1 و 2 :: 1 و 2 -- 3 و 4 :: 3 و 4 -- 5 و 6 :: 5 و 6 -- 7 و 8 :: 7 و 8 -- 9 و 10 :: 9 و 10 ... من کجا خوابم برد ؟! من کجا خوابم برد ؟! من می خوام برگردم به کودکی ! ... عالی بود 6
O-N 10553 ارسال شده در 10 آبان، 2010 ولی من گولتو نمیخورم آخه بستگي داره خود آدم تا چه حد باشه :persiana__hahaha: 3
Avenger 19333 ارسال شده در 10 آبان، 2010 وقتی هوتن خودش نیست و جماعتی رو میزاره سر کار: :banel_smiley_4: لیلیان, O-N, R A H A , vahid2007, yasi * m, سمندون ,شقایق21 کاش میشد همه رو این جوری برد سر کار تازه ا.ن ازش تقدیر هم میکرد که مشکل ملت ایرانو حل کرده ای کاش:ws53: 4
سمندون 19437 ارسال شده در 10 آبان، 2010 ليليان و سمندون شما 2 تا چرا انقدر خوشحالين؟؟ تو چشا من نگاه کنننننن خوشجالی میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 4
pianist 31129 ارسال شده در 10 آبان، 2010 تو چشا من نگاه کنننننن خوشجالی میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ خوب نميشه گفت دقيقا... بنظر خوشحال مياي 3
DCBA 8191 ارسال شده در 10 آبان، 2010 ليليان و سمندون شما 2 تا چرا انقدر خوشحالين؟؟ نگران نباش........درحال حاضر اصلا حال خوشی ندارم............:icon_pf (34): 2
pianist 31129 ارسال شده در 10 آبان، 2010 نگران نباش........درحال حاضر اصلا حال خوشی ندارم............:icon_pf (34): ايشالا زود خوب بشي 2
mina_srk 1982 ارسال شده در 10 آبان، 2010 اگه برمیگشتم به کودکیم بیشتر وقتمو با آقا جونم میگذروندم گاهی اوقات از دستش در میرفتم که بغلم نکنه و بوسم نکنه حالا دلم واسه اون بوسه ها و بغل کردنای آقا جون تنگ شده... 2
*Polaris* 19606 ارسال شده در 10 آبان، 2010 حسرتی ندارم...کـاری که می خواستم و نکــرده باشم. کودکی رو واقعـا کودکی کــردم. ولی... پدربزرگم خیلی زود رفت...خیلی دوستش داشتم...کــاش مدت بیشتــری توی بغلش می نشستم و برام کتاب میخوند... 2
DCBA 8191 ارسال شده در 10 آبان، 2010 اگه به اون موقع ها برمیگشتم........حتما بیشتر کودکی میکردم...........گاهی احساس میکنم با همه شیطنتام بازم سیر نشدم ..............ادما وقتی بزرگ میشن.......حتی اگه خودشون بخوان هم بعضی چیزا جلو شیطنتها و کودک بودنشونو میگیره..............من فقط شیطنتامو میخوام!!!! همین! 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 11 آبان، 2010 اگه برگردم سعی می کنم شروع کنم به یاد گیری چند زبان از همه مهمتر انگلیسی اما دلم می خواد برگردم دو سال پیش که یه گندی بالا آوردم و دوسال توش دارم دست و پا می زنم جبرانش کنم تا زندگیم اینجوری تباه نشه 2
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 اگه به اون موقع ها برمیگشتم........حتما بیشتر کودکی میکردم...........گاهی احساس میکنم با همه شیطنتام بازم سیر نشدم ..............ادما وقتی بزرگ میشن.......حتی اگه خودشون بخوان هم بعضی چیزا جلو شیطنتها و کودک بودنشونو میگیره..............من فقط شیطنتامو میخوام!!!! همین! ته تغاری........... 2
ارسال های توصیه شده