سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ يه خورده بيشتر برم تو كوچه بازي كنم.:4chsmu1:سعي ميكنم گاراژمونو آتيش نزنم. :w127: عمليات اكتشافي صورت ندم. ديگه عروسكامو اعدام نكنم. :persiana__hahaha: :ws28::ws28::167::167::167: 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ به همه کس اعتماد نمیکردم و میفهمیدم صداقتم همیشه خوب نیس باس دروغگو و چاپلوس شد و با هرکسی مثل خودش رفتار میکردم و دیگه گذشت نمیکردم و همیشه حقمو میگرفتم و جواب همه رو میدادم تا فک نکنن من حالیم نیس و بی ادب میشدم و............ 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28::167::167::167: :w127: :w127: :w127::persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :girlhi: :girlhi: :girlhi: :icon_pf (95): 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ چرا به بچه دروغ میگی خوووووو؟دهههههههههههههه سینیوره چیندورینو میندورینو ازاکاتا 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ به همه کس اعتماد نمیکردم و میفهمیدم صداقتم همیشه خوب نیس باس دروغگو و چاپلوس شد و با هرکسی مثل خودش رفتار میکردم و دیگه گذشت نمیکردم و همیشه حقمو میگرفتم و جواب همه رو میدادم تا فک نکنن من حالیم نیس و بی ادب میشدم و............ نه دیگه ببین میگه کودکی............... اینا مال یکم بعد از کودکیه 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop:اخهههههههههه جرا برگشتییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟جرا با ایندت بازی کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: خیلی......................... دلم برای مامانم تنگ شده بود :ws44::ws44: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سینیوره چیندورینو میندورینو ازاکاتا الان پش سر من چی گفتی به سمن؟!؟!؟!؟؟! هااااااااان؟؟؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی کارایی که باید میکردمو نکردم انجام میدادم هرچند الان افسو سشو نمیخورم ولی یه چیزایی که خیلی مهم بود رو تغییر میدادم یه چیزایی که شاید برا تغییرش خیلی دیر شده نه چرا عزیزم مطمئنم ماهی و هر وقت از آب بگیری تازس:mornincoffee: 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ به همه کس اعتماد نمیکردم و میفهمیدم صداقتم همیشه خوب نیس باس دروغگو و چاپلوس شد و با هرکسی مثل خودش رفتار میکردم و دیگه گذشت نمیکردم و همیشه حقمو میگرفتم و جواب همه رو میدادم تا فک نکنن من حالیم نیس و بی ادب میشدم و............ شبنم جان اولین تصمیم.......نه کل تصمیمات زندگیت!!! 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اممممممم..... من کار خاصی نمیکردم....همینجوری که پیش رفت خوب بود. ولی یادمه آمادگی میرفتم یواشکی از تو کیف مامانم پول ور داشتم ....این کارو نمیکردم!! شاید اگه اون موقع بر نمیداشتم و دعوا نمیشدم الان هم از این کارا میکردم..!! پس نه......همون هیچی رو عوض نکنم بهتره...:mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ نه چرا عزیزم مطمئنم ماهی و هر وقت از آب بگیری تازس:mornincoffee: سینودینو............فاممبورینو.......سوکوته الاواکه 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ دلم برای مامانم تنگ شده بود :ws44::ws44: :there::there: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اممممممم.....من کار خاصی نمیکردم....همینجوری که پیش رفت خوب بود. ولی یادمه آمادگی میرفتم یواشکی از تو کیف مامانم پول ور داشتم ....این کارو نمیکردم!! شاید اگه اون موقع بر نمیداشتم و دعوا نمیشدم الان هم از این کارا میکردم..!! پس نه......همون هیچی رو عوض نکنم بهتره...:mornincoffee: یعنی دوس داشتی الانم از تو کیف مامانت پول برداری؟!؟!؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سینودینو............فاممبورینو.......سوکوته الاواکه :banel_smiley_4: مهما نیاستا 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ نه دیگه ببین میگه کودکی...............اینا مال یکم بعد از کودکیه خب اگه به حرف مامان بابام گوش نمیکردم یا اگه اونا منو تذبیت نمیکردن مطمئنا اینجور میشدم شبنم جان اولین تصمیم.......نه کل تصمیمات زندگیت!!! به جواب بالایی مراجعه شود 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سینودینو............فاممبورینو.......سوکوته الاواکه نه.......................واقعا غاطی!!!!!!!!!!:obm: :obm: :obm::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بعدی لطفا................ :ws28: تو اینجا چی کاریه ای آخهههههههههههه؟؟؟؟؟ پیشتهههههه............. 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بعدی لطفا................ من بازم اعتراف كنم؟:w127: هنوز كلي هست. 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من بازم اعتراف كنم؟:w127:هنوز كلي هست. بله بله ............. شما هر چی بگی بازم کمه... بوگووووووو فقط یادت باشه هر چی بگی بعدا علیهت تو دادگاه استفاده میشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده