هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ............ ................. ......................... ..................................... ....................................................... خوب همین دیگه ...........شروع کنین 31 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ يه خورده بيشتر درس ميخوندم و به خيليا اعتماد نميکردم 9 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ نمی گگگگگگگگگگگم:persiana__hahaha::persiana__hahaha: 9 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ باید بگین.................وگرنه الهی جز جیگر بزنین 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ درسم و ادامه میدادم ازدواج نمیکردم 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ............................. ......................... ..................................... ....................................................... خوب همین دیگه ...........شروع کنین خیلی کارایی که باید میکردمو نکردم انجام میدادم هرچند الان افسو سشو نمیخورم ولی یه چیزایی که خیلی مهم بود رو تغییر میدادم یه چیزایی که شاید برا تغییرش خیلی دیر شده 8 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا منظورت چه سنیه.......من تو دوران کودکی نمیدونستم تصمیم یعنی چی!!!! که حالا بخوام بگیرمش..... 6 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ باید بگین.................وگرنه الهی جز جیگر بزنین یک ورزش را به صورت حرفه ای دنبال میکردم. وقتی 13 سالم بود و رفتم دانمارک.برن نمیگشتم به ایران و خودم را بدبخت نمیکردم 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا منظورت چه سنیه.......من تو دوران کودکی نمیدونستم تصمیم یعنی چی!!!! که حالا بخوام بگیرمش..... شما هنوز کودکی بگوو الان جیکار میخوای بکنی؟ 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ یک ورزش را به صورت حرفه ای دنبال میکردم.وقتی 13 سالم بود و رفتم دانمارک.برن نمیگشتم به ایران و خودم را بدبخت نمیکردم :jawdrop::jawdrop:اخهههههههههه جرا برگشتییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جرا با ایندت بازی کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: خیلی......................... 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا منظورت چه سنیه.......من تو دوران کودکی نمیدونستم تصمیم یعنی چی!!!! که حالا بخوام بگیرمش..... دقیقا منظورم همون سن خاصه......... 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ شما هنوز کودکی بگوو الان جیکار میخوای بکنی؟ :ws28: خو میگم دیگهههه............اگه این طوریه که.....هنو معنیه دقیقه تصمیمو نمیدونم.............. 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا منظورم همون سن خاصه......... بابا دقیقا کدوم سنه خاااااص خوب!!!!!!!!!!!!! من هنو به سن تصمیمات مهم زندگیم نرسیدم!!!! 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: خو میگم دیگهههه............اگه این طوریه که.....هنو معنیه دقیقه تصمیمو نمیدونم.............. وا لیلی ای حرفا چنه........بزرگ شدی خو تو.............. 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: خو میگم دیگهههه............اگه این طوریه که.....هنو معنیه دقیقه تصمیمو نمیدونم.............. نه دیگه در اون حد کودک نیستی تا این حد بزرگ شدی؟ حالا بوگو 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ وا لیلی ای حرفا چنه........بزرگ شدی خو تو.............. چرا به بچه دروغ میگی خوووووو؟ دهههههههههههههه 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ يه خورده بيشتر برم تو كوچه بازي كنم.:4chsmu1: سعي ميكنم گاراژمونو آتيش نزنم. :w127: عمليات اكتشافي صورت ندم. ديگه عروسكامو اعدام نكنم. :persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ از وقتی 8 سالم بود روزه هامو کامل گرفتم همیشه حجابم مثه بزرگترا بود ... اگه برگردم به کودکیم هیچوقت اونطوری پیش نمیرم...نه روزه نه حجاب.. بزرگترین ضربه های اعتقادی که بدترین تاثیرهارو رو انسانا میذاره باورهای کودکیه که زیر سوال میرن .. 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ وا لیلی ای حرفا چنه........بزرگ شدی خو تو.............. نه دیگه در اون حد کودک نیستی تا این حد بزرگ شدی؟حالا بوگو چرا به بچه دروغ میگی خوووووو؟دهههههههههههههه من فهلا قصد ازدباج ندارم..................اصلا حرفشو نزنینااااااااااااااااا.........میخوام ادامه تحصیل بدم!!!!!!!!!:girl_yes2: :ws28: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده