R A H A 641 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بعضی ادمها وارد زندگیت میشوند و ..............میروند وتنها رد پایی از خنده یا اشک یا یک علامت سوال برایت میگذارن بعضی از ادمها برای همیشه وارد زندگیت میشوند وبرای همیشه با تو هستندحتی تا اخرین لحظات زندگیت وبعضیها هم هنوز نیامده اند بعضیها را دوست داری ..............متوجه حضور بعضیها نیستی ..........ومتنفر از بعضیها 8 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ مهم نيست کف پات رو شسته باشي يا نه ! حتي مهم نيست که کف پات نرمه يا زبر ! مهم اينه که وقتي پات رو تو زندگيه کسي ميزاري و از زندگيش عبور مي کني وقتي که به هر دلیلی مهلتت تموم شد و فقط رد پات موند انقدر اون رد پا زیبا و خواستني باشه که به کسي اجازه نده پاهاش رو روي رد پات بذار ............ 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خب نتیجه!!!؟ تو هنو به عمق فاجعه پی نبردی...... 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ تو هنو به عمق فاجعه پی نبردی...... من خودم فاجعه ام! یکی نیازه به عمق من پی ببره! 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم فاجعه ام!یکی نیازه به عمق من پی ببره! آخههههه.......حالا عمقت چن متره؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
R A H A 641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ مهم نيست کف پات رو شسته باشي يا نه ! حتي مهم نيست که کف پات نرمه يا زبر ! مهم اينه که وقتي پات رو تو زندگيه کسي ميزاري و از زندگيش عبور مي کني وقتي که به هر دلیلی مهلتت تموم شد و فقط رد پات موند انقدر اون رد پا زیبا و خواستني باشه که به کسي اجازه نده پاهاش رو روي رد پات بذار ............ من بدنبال.......... ردپایی دوستی توی این تاپیک میگردم 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ آخههههه.......حالا عمقت چن متره؟؟؟؟ خودت پی ببر! 1 لینک به دیدگاه
R A H A 641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم فاجعه ام!یکی نیازه به عمق من پی ببره! عمقت رو جملاتی که بکار میبری نشون میده 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من بدنبال.......... ردپایی دوستی توی این تاپیک میگردم رهاااا.....عزیزم.......ما همه اینجا باهم دوستیم........منتها بعضیامون زیادی بیکاریم.........24 ساعته اینجاییم.............بیشتر با هم دوستیم........... :ws37: میشه منم دوستت بدونی!؟!!!؟!؟............من عاشق تاپیک طراحی با مدادتم!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
R A H A 641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ یه حساب سرانگشتی از ادمهای دوروبرت 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ عمقت رو جملاتی که بکار میبری نشون میده ینی پی بردی به عمق من!!؟ 3 لینک به دیدگاه
R A H A 641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ رهاااا.....عزیزم.......ما همه اینجا باهم دوستیم........منتها بعضیامون زیادی بیکاریم.........24 ساعته اینجاییم.............بیشتر با هم دوستیم........... :ws37:میشه منم دوستت بدونی!؟!!!؟!؟............من عاشق تاپیک طراحی با مدادتم!!!!!! تو عزیزم یه دوست اشنای واسه ما هستی...........ممنونم ازت 2 لینک به دیدگاه
R A H A 641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ینی پی بردی به عمق من!!؟ عمیق کمی هم عریض 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ عمیق کمی هم عریض :ws28: رها جان طول و عرض و ارتفاع بده ........این جوری نمیشه!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ عمیق کمی هم عریض اشتباه! هیشکی نمتونه به عمق من پی ببره! رها بیا با هم گریه کنیم!!! 3 لینک به دیدگاه
R A H A 641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اخ دیدی مترم و همراهم نیوردم 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اشتباه! هیشکی نمتونه به عمق من پی ببره! رها بیا با هم گریه کنیم!!! بچه ها من همیشه پایه ی گریه هستم.......منم اومدم ............. :ws44: 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها من همیشه پایه ی گریه هستم.......منم اومدم ............. :ws44: 1 2 3 شروع : :ws44: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده