R A H A 641 ارسال شده در 10 آبان، 2010 بعضی ادمها وارد زندگیت میشوند و ..............میروند وتنها رد پایی از خنده یا اشک یا یک علامت سوال برایت میگذارن بعضی از ادمها برای همیشه وارد زندگیت میشوند وبرای همیشه با تو هستندحتی تا اخرین لحظات زندگیت وبعضیها هم هنوز نیامده اند بعضیها را دوست داری ..............متوجه حضور بعضیها نیستی ..........ومتنفر از بعضیها 8
DCBA 8191 ارسال شده در 10 آبان، 2010 مهم نيست کف پات رو شسته باشي يا نه ! حتي مهم نيست که کف پات نرمه يا زبر ! مهم اينه که وقتي پات رو تو زندگيه کسي ميزاري و از زندگيش عبور مي کني وقتي که به هر دلیلی مهلتت تموم شد و فقط رد پات موند انقدر اون رد پا زیبا و خواستني باشه که به کسي اجازه نده پاهاش رو روي رد پات بذار ............ 4
Hossein.T 22596 ارسال شده در 10 آبان، 2010 تو هنو به عمق فاجعه پی نبردی...... من خودم فاجعه ام! یکی نیازه به عمق من پی ببره! 3
DCBA 8191 ارسال شده در 10 آبان، 2010 من خودم فاجعه ام!یکی نیازه به عمق من پی ببره! آخههههه.......حالا عمقت چن متره؟؟؟؟ 2
R A H A 641 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2010 مهم نيست کف پات رو شسته باشي يا نه ! حتي مهم نيست که کف پات نرمه يا زبر ! مهم اينه که وقتي پات رو تو زندگيه کسي ميزاري و از زندگيش عبور مي کني وقتي که به هر دلیلی مهلتت تموم شد و فقط رد پات موند انقدر اون رد پا زیبا و خواستني باشه که به کسي اجازه نده پاهاش رو روي رد پات بذار ............ من بدنبال.......... ردپایی دوستی توی این تاپیک میگردم 2
R A H A 641 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2010 من خودم فاجعه ام!یکی نیازه به عمق من پی ببره! عمقت رو جملاتی که بکار میبری نشون میده 2
DCBA 8191 ارسال شده در 10 آبان، 2010 من بدنبال.......... ردپایی دوستی توی این تاپیک میگردم رهاااا.....عزیزم.......ما همه اینجا باهم دوستیم........منتها بعضیامون زیادی بیکاریم.........24 ساعته اینجاییم.............بیشتر با هم دوستیم........... :ws37: میشه منم دوستت بدونی!؟!!!؟!؟............من عاشق تاپیک طراحی با مدادتم!!!!!! 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 10 آبان، 2010 عمقت رو جملاتی که بکار میبری نشون میده ینی پی بردی به عمق من!!؟ 3
R A H A 641 سازنده ارسال شده در 10 آبان، 2010 رهاااا.....عزیزم.......ما همه اینجا باهم دوستیم........منتها بعضیامون زیادی بیکاریم.........24 ساعته اینجاییم.............بیشتر با هم دوستیم........... :ws37:میشه منم دوستت بدونی!؟!!!؟!؟............من عاشق تاپیک طراحی با مدادتم!!!!!! تو عزیزم یه دوست اشنای واسه ما هستی...........ممنونم ازت 2
DCBA 8191 ارسال شده در 10 آبان، 2010 عمیق کمی هم عریض :ws28: رها جان طول و عرض و ارتفاع بده ........این جوری نمیشه!!!!!!!! 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 10 آبان، 2010 عمیق کمی هم عریض اشتباه! هیشکی نمتونه به عمق من پی ببره! رها بیا با هم گریه کنیم!!! 3
DCBA 8191 ارسال شده در 10 آبان، 2010 اشتباه! هیشکی نمتونه به عمق من پی ببره! رها بیا با هم گریه کنیم!!! بچه ها من همیشه پایه ی گریه هستم.......منم اومدم ............. :ws44: 3
Hossein.T 22596 ارسال شده در 10 آبان، 2010 بچه ها من همیشه پایه ی گریه هستم.......منم اومدم ............. :ws44: 1 2 3 شروع : :ws44: 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری