سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ آموخته ام ... که مهم نيست که زندگي تا چه حد از شما جدي بودن را انتظار دارد، همه ما احتياج به دوستي داريم که لحظه اي با وي به دور از جدي بودن باشيم آموخته ام ... که خداوند همه چيز را در يک روز نيافريد. پس چه چيز باعث شد که من بينديشم مي توانم همه چيز را در يک روز به دست بياورم چارلی چاپلین 4 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ فهميدم كه كه نهايت عشق ، نفرته :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ از حرف بزرگی در زندگی م فهمیدم که هیچ وقت نباید آدم های بزرگ رو با ملاک آدم های کوچک سنجید!! 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ فهمیدم که هر چیزی رو تا وقتی که داری قدرش رو نمی دونی وقتی از دستش دادی می فهمی چی داشتی!! کاش 2 سال زودتر اینو فهمیده بودم 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ کاش 2 سال زودتر اینو فهمیده بودم الانم دیر نیست می تونی قدر اون چیزایی رو که الان داری اما ممکنه چند سال دیگه نداشته باشی رو بدونی!! تا حالا ازین جنبه ش درس گرفتی؟ 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ الانم دیر نیستمی تونی قدر اون چیزایی رو که الان داری اما ممکنه چند سال دیگه نداشته باشی رو بدونی!! تا حالا ازین جنبه ش درس گرفتی؟ الان؟حاضرم همه چیزایی که الان دارم رو بدم اونایی که از دست دادم دادم رو پس بگیرم.چیزی ندارم دیگه.تمام زندگیم رفت 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ الان؟حاضرم همه چیزایی که الان دارم رو بدم اونایی که از دست دادم دادم رو پس بگیرم.چیزی ندارم دیگه.تمام زندگیم رفت اشتباهت رو تکرار نکن الآن یه زندگی داری که هنوز از دستش ندادی این با ارزش ترین داشته زندگی هر کسیه از طرف خدا از دستش نده 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اشتباهت رو تکرار نکنالآن یه زندگی داری که هنوز از دستش ندادی این با ارزش ترین داشته زندگی هر کسیه از طرف خدا از دستش نده تنها چیزی که دیگه واسم ارزش نداره همین زندگیه.بیخیال تاپیکت رو خراب میکنیم با این حرفا 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ این شعر مولوی : ای برادر تو همه اندیشه ای مابقی خود استخوان وریشه ای لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ فهميدم كه نامسلمونا خيلي از ما مسلمونا ، مسلمون ترن لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ گابريل گارسيا مارکز : چيزي که من آموختم در 15 سالگي آموختم كه مادران از همه بهتر مي دانند ، و گاهي اوقات پدران هم در 20 سالگي ياد گرفتم كه كار خلاف فايده اي ندارد ، حتي اگر با مهارت انجام شود در 25 سالگي دانستم كه يك نوزاد ، مادر را از داشتن يك روزهشت ساعته و پدر را از داشتن يك شب هشت ساعته ، محروم مي كند در 30 سالگي پي بردم كه قدرت ، جاذبه مرد است و جاذبه ،قدرت زن در 35 سالگي متوجه شدم كه آينده چيزي نيست كه انسان به ارث ببرد ؛ بلكه چيزي است كه خود مي سازد در 40 سالگي آموختم كه رمز خوشبخت زيستن ، در آن نيست كه كاري را كه دوست داريم انجام دهيم ؛ بلكه در اين است كه كاري را كه انجام مي دهيم دوست داشته باشيم در 45 سالگي ياد گرفتم كه 10 درصد از زندگي چيزهايي است كه برايانسان اتفاق مي افتد و 90 درصد آن است كه چگونه نسبت به آن واكنش نشان مي دهند در 50 سالگي پي بردم كه كتاب بهترين دوست انسان و پيروي كوركورانه بد ترين دشمن وي است در 55 سالگي پي بردم كه تصميمات كوچك را بايد با مغز گرفت و تصميمات بزرگ را با قلب در 60 سالگي متوجه شدم كهبدون عشق مي توان ايثار كرد امابدون ايثار هرگز نمي توان عشق ورزيد در 65 سالگي آموختم كه انسان براي لذت بردن از عمري دراز ، بايد بعد از خوردن آنچه لازم است ، آنچه را نيز كه ميل دارد بخورد در 70 سالگي ياد گرفتم كه زندگي مساله در اختيار داشتنكارتهاي خوب نيست ؛ بلكه خوب بازي كردن با كارتهاي بد است در 75 سالگي دانستم كه انسان تا وقتي فكر مي كند نارس است ، به رشد وكمال خود ادامه مي دهد و به محض آنكه گمان كرد رسيده شده است ، دچار آفت مي شود در 80 سالگي پي بردم كه دوست داشتن و مورد محبت قرار گرفتن بزرگترين لذت دنيا است در 85 سالگي دريافتم كه همانا زندگي زيباست 4 لینک به دیدگاه
نسترن... 134 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ منم فهميدم که به هر کسي نميشه اعتماد کرد مخصوصا آقايون 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تو زندگي فهميدم بايد قدر سلامتي دونست چون تا سلامتي نميدوني چه نعمت بزرگي داري 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر مهسا فهميدم كه آبرو و سلامتي از همه چي مهمترن 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بر مهسا فهميدم كه آبرو و سلامتي از همه چي مهمترن سلامموافقم 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ فهميدم تو اين دنيا با پول حلال آجر رو آجر بند نميشه لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ فهميدم تو اين دنيا با پول حلال آجر رو آجر بند نميشه كار خلاف فايده اي ندارد حتي اگر با مهارت باشد(گابريل گارسيا) 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ كار خلاف همش شيرينيه ، كي گفته فايده نداره ؟ 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ كار خلاف همش شيرينيه ، كي گفته فايده نداره ؟ شيريني زياد هم دلزدگي مياره آخرش هم مرض قند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده