سیندخت 18786 ارسال شده در 10 آبان، 2010 آموخته ام ... که مهم نيست که زندگي تا چه حد از شما جدي بودن را انتظار دارد، همه ما احتياج به دوستي داريم که لحظه اي با وي به دور از جدي بودن باشيم آموخته ام ... که خداوند همه چيز را در يک روز نيافريد. پس چه چيز باعث شد که من بينديشم مي توانم همه چيز را در يک روز به دست بياورم چارلی چاپلین 4
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 11 آبان، 2010 از حرف بزرگی در زندگی م فهمیدم که هیچ وقت نباید آدم های بزرگ رو با ملاک آدم های کوچک سنجید!! 4
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 11 آبان، 2010 فهمیدم که هر چیزی رو تا وقتی که داری قدرش رو نمی دونی وقتی از دستش دادی می فهمی چی داشتی!! کاش 2 سال زودتر اینو فهمیده بودم 2
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 11 آبان، 2010 کاش 2 سال زودتر اینو فهمیده بودم الانم دیر نیست می تونی قدر اون چیزایی رو که الان داری اما ممکنه چند سال دیگه نداشته باشی رو بدونی!! تا حالا ازین جنبه ش درس گرفتی؟ 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 11 آبان، 2010 الانم دیر نیستمی تونی قدر اون چیزایی رو که الان داری اما ممکنه چند سال دیگه نداشته باشی رو بدونی!! تا حالا ازین جنبه ش درس گرفتی؟ الان؟حاضرم همه چیزایی که الان دارم رو بدم اونایی که از دست دادم دادم رو پس بگیرم.چیزی ندارم دیگه.تمام زندگیم رفت 2
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 11 آبان، 2010 الان؟حاضرم همه چیزایی که الان دارم رو بدم اونایی که از دست دادم دادم رو پس بگیرم.چیزی ندارم دیگه.تمام زندگیم رفت اشتباهت رو تکرار نکن الآن یه زندگی داری که هنوز از دستش ندادی این با ارزش ترین داشته زندگی هر کسیه از طرف خدا از دستش نده 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 11 آبان، 2010 اشتباهت رو تکرار نکنالآن یه زندگی داری که هنوز از دستش ندادی این با ارزش ترین داشته زندگی هر کسیه از طرف خدا از دستش نده تنها چیزی که دیگه واسم ارزش نداره همین زندگیه.بیخیال تاپیکت رو خراب میکنیم با این حرفا 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 11 آبان، 2010 این شعر مولوی : ای برادر تو همه اندیشه ای مابقی خود استخوان وریشه ای
سیندخت 18786 ارسال شده در 16 آبان، 2010 گابريل گارسيا مارکز : چيزي که من آموختم در 15 سالگي آموختم كه مادران از همه بهتر مي دانند ، و گاهي اوقات پدران هم در 20 سالگي ياد گرفتم كه كار خلاف فايده اي ندارد ، حتي اگر با مهارت انجام شود در 25 سالگي دانستم كه يك نوزاد ، مادر را از داشتن يك روزهشت ساعته و پدر را از داشتن يك شب هشت ساعته ، محروم مي كند در 30 سالگي پي بردم كه قدرت ، جاذبه مرد است و جاذبه ،قدرت زن در 35 سالگي متوجه شدم كه آينده چيزي نيست كه انسان به ارث ببرد ؛ بلكه چيزي است كه خود مي سازد در 40 سالگي آموختم كه رمز خوشبخت زيستن ، در آن نيست كه كاري را كه دوست داريم انجام دهيم ؛ بلكه در اين است كه كاري را كه انجام مي دهيم دوست داشته باشيم در 45 سالگي ياد گرفتم كه 10 درصد از زندگي چيزهايي است كه برايانسان اتفاق مي افتد و 90 درصد آن است كه چگونه نسبت به آن واكنش نشان مي دهند در 50 سالگي پي بردم كه كتاب بهترين دوست انسان و پيروي كوركورانه بد ترين دشمن وي است در 55 سالگي پي بردم كه تصميمات كوچك را بايد با مغز گرفت و تصميمات بزرگ را با قلب در 60 سالگي متوجه شدم كهبدون عشق مي توان ايثار كرد امابدون ايثار هرگز نمي توان عشق ورزيد در 65 سالگي آموختم كه انسان براي لذت بردن از عمري دراز ، بايد بعد از خوردن آنچه لازم است ، آنچه را نيز كه ميل دارد بخورد در 70 سالگي ياد گرفتم كه زندگي مساله در اختيار داشتنكارتهاي خوب نيست ؛ بلكه خوب بازي كردن با كارتهاي بد است در 75 سالگي دانستم كه انسان تا وقتي فكر مي كند نارس است ، به رشد وكمال خود ادامه مي دهد و به محض آنكه گمان كرد رسيده شده است ، دچار آفت مي شود در 80 سالگي پي بردم كه دوست داشتن و مورد محبت قرار گرفتن بزرگترين لذت دنيا است در 85 سالگي دريافتم كه همانا زندگي زيباست 4
shaden. 18583 ارسال شده در 17 آبان، 2010 تو زندگي فهميدم بايد قدر سلامتي دونست چون تا سلامتي نميدوني چه نعمت بزرگي داري 2
shaden. 18583 ارسال شده در 17 آبان، 2010 سلام بر مهسا فهميدم كه آبرو و سلامتي از همه چي مهمترن سلامموافقم 1
shaden. 18583 ارسال شده در 17 آبان، 2010 فهميدم تو اين دنيا با پول حلال آجر رو آجر بند نميشه كار خلاف فايده اي ندارد حتي اگر با مهارت باشد(گابريل گارسيا) 1
shaden. 18583 ارسال شده در 17 آبان، 2010 كار خلاف همش شيرينيه ، كي گفته فايده نداره ؟ شيريني زياد هم دلزدگي مياره آخرش هم مرض قند 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری