هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سمندون مبارکه ................این تاپیک تو نظر سنجی تاپیک برتر هفته گذشته شد...... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی هوتن جون. نمیدونم چطو ایطو شد 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ پس چرا سمن اسمش هنوز کاربر ممتازه؟ بکنین بهترین استارتر دیگه 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ :167::167::167:پیش................................................ته من به خاطر مهربونیت بهت رای دادم حالا که این طور شد رای منو پس بده مرسی هوتن جون.نمیدونم چطو ایطو شد به خاطر رای من بودش 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): خووووووووووووو چیهههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ به خدا همش درد دل خودم بود پیشته بابا تو مگه دلم داری؟ 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ انتخاب این تاپیک بعنوان تاپیک برتر هفته بجا بود.تبریک سمنی. من لیستی ندارم.نمیخوام داشته باشم.هستند کسایی که وقتی یادشون میفتم دلم میگیره و اعصلبم خورد میشه.اما نمیخوام که تو ذهنم نباشن.به هر حال روزهایی رو با اونا سپری کردم.بخشی از تاریخ زندگیم هستن..................................من لیست ندارم. 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ انتخاب این تاپیک بعنوان تاپیک برتر هفته بجا بود.تبریک سمنی.من لیستی ندارم.نمیخوام داشته باشم.هستند کسایی که وقتی یادشون میفتم دلم میگیره و اعصلبم خورد میشه.اما نمیخوام که تو ذهنم نباشن.به هر حال روزهایی رو با اونا سپری کردم.بخشی از تاریخ زندگیم هستن..................................من لیست ندارم. مرسی.ممنون. لطف داری. داشتن لیست رو نمیدونم ولی این افراد تو زندگی همه هستن باید یه جوری از فکرشون خلاص بشیم ............. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بعضی [/url]روزا مجبوری لبخند بزنی چون حوصله سؤالای آدمای دورو برتو نداری. سؤالایی که جواب بعضیاشونو حتی خودتم نمیدونی! سؤالایی که جواب دادن بهشون حتی از لبخند زورکی هم سخت تره. با این وجود ازت میپرسن "چی شده؟ چرا امروز سرحال نیستی؟" و تو میفهمی که لبخندت داره محو میشه. فشار بیشتری به لبات میاری و میگی "چیزی نیست، خوبم...". تکرار روزهاا............ 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اومدم یه سرکی بکشم ببینم چه خبره ! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ تاپیک اپ برو بخواب دیگه دههههههه :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ داستان زندگی خیلیهامون مثل داستان سفرهای گالیوره، همیشه یا خیلی بزرگتر از دنیامون هستیم یا خیلی کوچیکتر. 2 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ روز ها تابستان هم جذابیت خودش رو داره ....و خاطرات انسان هست که روز ها رو خوب یا بد می کنه 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ موضوع انشا: تابستان خود را چگونه در اينترنت گذرانديد؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ توی این لیستی که من دارم چند نفر بیشتر نیستن اما بدترین ضربه رو ازشون خوردم. هربار بهش فکر میکنم اعصابم داغون میشه:w821: منم دقیقا حال و هوای شما رودارم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ موضوع انشا: تابستان خود را چگونه در اينترنت گذرانديد؟ به نظر من موضوع جالبیه تو تالار بزنین کلی میخندیم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی از اینکه آپ شد . من همیشه از تابستون بدم می اومد . حکایت این روزام شده اینطوری دقیقا . ولی به یه نتیجه ای رسیدم فقز باید خودمو تغییر بدم و نگذارم که این جس تو وحودم باشه یعنی حس نفرت یا حس های مشابه نسبت به افرادی که دورو ورم هستن و من باهاشون سازگاری ندارم . از تابستون بدم میاد شدیدا 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی از اینکه آپ شد .من همیشه از تابستون بدم می اومد . حکایت این روزام شده اینطوری دقیقا . ولی به یه نتیجه ای رسیدم فقز باید خودمو تغییر بدم و نگذارم که این جس تو وحودم باشه یعنی حس نفرت یا حس های مشابه نسبت به افرادی که دورو ورم هستن و من باهاشون سازگاری ندارم . از تابستون بدم میاد شدیدا كلا جمله هاي قرمز و ابي با هم متناقض اند !!:45645: اين تاپيك تقريبا مال يك سال پيشه تو هنوز مثه پارسال فكر ميكني ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده