هوتن 15061 ارسال شده در 13 آبان، 2010 سمندون مبارکه ................این تاپیک تو نظر سنجی تاپیک برتر هفته گذشته شد...... 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 13 آبان، 2010 پس چرا سمن اسمش هنوز کاربر ممتازه؟ بکنین بهترین استارتر دیگه 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 13 آبان، 2010 :167::167::167:پیش................................................ته من به خاطر مهربونیت بهت رای دادم حالا که این طور شد رای منو پس بده مرسی هوتن جون.نمیدونم چطو ایطو شد به خاطر رای من بودش 1
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2010 :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): خووووووووووووو چیهههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2010 به خدا همش درد دل خودم بود پیشته بابا تو مگه دلم داری؟ 1
mohsen 88 10106 ارسال شده در 15 آبان، 2010 انتخاب این تاپیک بعنوان تاپیک برتر هفته بجا بود.تبریک سمنی. من لیستی ندارم.نمیخوام داشته باشم.هستند کسایی که وقتی یادشون میفتم دلم میگیره و اعصلبم خورد میشه.اما نمیخوام که تو ذهنم نباشن.به هر حال روزهایی رو با اونا سپری کردم.بخشی از تاریخ زندگیم هستن..................................من لیست ندارم. 2
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2010 انتخاب این تاپیک بعنوان تاپیک برتر هفته بجا بود.تبریک سمنی.من لیستی ندارم.نمیخوام داشته باشم.هستند کسایی که وقتی یادشون میفتم دلم میگیره و اعصلبم خورد میشه.اما نمیخوام که تو ذهنم نباشن.به هر حال روزهایی رو با اونا سپری کردم.بخشی از تاریخ زندگیم هستن..................................من لیست ندارم. مرسی.ممنون. لطف داری. داشتن لیست رو نمیدونم ولی این افراد تو زندگی همه هستن باید یه جوری از فکرشون خلاص بشیم ............. 2
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 بعضی [/url]روزا مجبوری لبخند بزنی چون حوصله سؤالای آدمای دورو برتو نداری. سؤالایی که جواب بعضیاشونو حتی خودتم نمیدونی! سؤالایی که جواب دادن بهشون حتی از لبخند زورکی هم سخت تره. با این وجود ازت میپرسن "چی شده؟ چرا امروز سرحال نیستی؟" و تو میفهمی که لبخندت داره محو میشه. فشار بیشتری به لبات میاری و میگی "چیزی نیست، خوبم...". تکرار روزهاا............ 5
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 4 آبان، 2011 داستان زندگی خیلیهامون مثل داستان سفرهای گالیوره، همیشه یا خیلی بزرگتر از دنیامون هستیم یا خیلی کوچیکتر. 2
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 5 آبان، 2011 روز ها تابستان هم جذابیت خودش رو داره ....و خاطرات انسان هست که روز ها رو خوب یا بد می کنه 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 5 آبان، 2011 موضوع انشا: تابستان خود را چگونه در اينترنت گذرانديد؟ 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 6 آبان، 2011 توی این لیستی که من دارم چند نفر بیشتر نیستن اما بدترین ضربه رو ازشون خوردم. هربار بهش فکر میکنم اعصابم داغون میشه:w821: منم دقیقا حال و هوای شما رودارم 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 6 آبان، 2011 موضوع انشا: تابستان خود را چگونه در اينترنت گذرانديد؟ به نظر من موضوع جالبیه تو تالار بزنین کلی میخندیم 1
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2011 مرسی از اینکه آپ شد . من همیشه از تابستون بدم می اومد . حکایت این روزام شده اینطوری دقیقا . ولی به یه نتیجه ای رسیدم فقز باید خودمو تغییر بدم و نگذارم که این جس تو وحودم باشه یعنی حس نفرت یا حس های مشابه نسبت به افرادی که دورو ورم هستن و من باهاشون سازگاری ندارم . از تابستون بدم میاد شدیدا 4
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 6 آبان، 2011 مرسی از اینکه آپ شد .من همیشه از تابستون بدم می اومد . حکایت این روزام شده اینطوری دقیقا . ولی به یه نتیجه ای رسیدم فقز باید خودمو تغییر بدم و نگذارم که این جس تو وحودم باشه یعنی حس نفرت یا حس های مشابه نسبت به افرادی که دورو ورم هستن و من باهاشون سازگاری ندارم . از تابستون بدم میاد شدیدا كلا جمله هاي قرمز و ابي با هم متناقض اند !!:45645: اين تاپيك تقريبا مال يك سال پيشه تو هنوز مثه پارسال فكر ميكني ؟ 1
ارسال های توصیه شده