یاس 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ یه روز میام که میدونم دیر شده هوای اونجا خیلی دلگیرشده یه روز میام که میدونم تورفتی یا که دلت پیش یکی گیر شده یه روز میام از اون روزای پاییز آسمونم تو اون روزا میشه خیس یه روز میام بدون هیچ کینه ای که دیگه پرنیست ازتوهیچ سینه ای یه روز میام ایه سبد شقایق که میشکنه دل م از یه عاشق یه روز میام نمیدونم کجایی اما دل من از دلت سیر شده... سلام داشتم میرفتم...تا هم خودم تنهاشم و هم اطرافیانم رو تنها کنم... اما میون راه پشیمون شدم...!دیدم نمی ارزه...زنده بودن و تنها بودن... دیدم هم خودمو دوست دارم هم اونو هم زندگیمو... پس موندم و سعی کردم خودمو با اونو زندگیمون یکی کنم...:icon_pf (44): 10 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چه رمانتیک..... اون کی هست حالا؟!:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی اومدی,خبرم کن! :jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ خوشم اومد همه باید بدونیم اگه تنها باشیم میمیریم ولی امیدوارم لیاقتش رو داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده