am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان این چن وخته اذیتتون کردم ببخشید اگه کم کاری یا ضعف و نقصان و اشتباهی دیدید!!! به قول یکی باید تالاب بود تا تازه موند و گرنه مرداب بودن هنر نمیخواد!!! با اجازتون منم رفع زحمت میکنم از خدمتتون:imoksmiley: برای تیم مدیریتی جدید این تالار آرزوی موفقیت دارم اگه با بنده امری بود هستم خدمتتون در امپراطوری کهربا!!! 26 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان این چن وخته اذیتتون کردمببخشید اگه کم کاری یا ضعف و نقصان و اشتباهی دیدید!!! به قول یکی باید تالاب بود تا تازه موند و گرنه مرداب بودن هنر نمیخواد!!! با اجازتون منم رفع زحمت میکنم از خدمتتون:imoksmiley: برای تیم مدیریتی جدید این تالار آرزوی موفقیت دارم اگه با بنده امری بود هستم خدمتتون در امپراطوری کهربا!!! :w58: یعنی میخوای اسباب کشی کنیو بری تالار برق؟ 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ برو هرجا موفق تری به امید پیشرف روز افزون 5 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ آخی....پس جدی جدی رفتی؟!!! :viannen_38: :aghosh:بازم اینورا بیا..... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی چی؟! چی شده؟! مگه نشنیدی همکار مدیر تالار برق شده میخواد بره اونجا :shad: 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مگه نشنیدی همکار مدیر تالار برق شده میخواد بره اونجا :shad: آخی...نه،نمی دونستم... دلمون تنگ میشه... 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ آخی...نه،نمی دونستم... دلمون تنگ میشه... نمیمیره که...همین بغله پیش خودمونه از اون تاپیک خدافظی ها نیست :dancegirl2: موفق باشی 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ هر جا بری آسمون همین رنگه موفق باشی امین:4uboxsmiley: 4 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان این چن وخته اذیتتون کردمببخشید اگه کم کاری یا ضعف و نقصان و اشتباهی دیدید!!! به قول یکی باید تالاب بود تا تازه موند و گرنه مرداب بودن هنر نمیخواد!!! با اجازتون منم رفع زحمت میکنم از خدمتتون:imoksmiley: برای تیم مدیریتی جدید این تالار آرزوی موفقیت دارم اگه با بنده امری بود هستم خدمتتون در امپراطوری کهربا!!! اشتباه و ضعف رو همه دارن امیدوارم در هر سمتی که هستی موفق باشی :girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نمیمیره که...همین بغله :w58:چجور دلت میاد اینجور بگی؟ :w00: 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ حالا می خوای از صندلی مدیریت بیای پایین تاپیک خداحافظی میزنی برادر .. ول کن مدیریتو دمی با ما باش .:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نمیمیره که...همین بغلهپیش خودمونه از اون تاپیک خدافظی ها نیست :dancegirl2: موفق باشی میلاد :w00: چه حرفیــه؟! :w00: خب اونجـا بره کمتر میاد اینجــا :w00: 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :w58:چجور دلت میاد اینجور بگی؟ :w00: میلاد :w00: چه حرفیــه؟! :w00:خب اونجـا بره کمتر میاد اینجــا :w00: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ میلاد :w00: چه حرفیــه؟! :w00:خب اونجـا بره کمتر میاد اینجــا :w00: نه بابا این امین و از در بندازی از پنجرا میاد تو 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا این امین و از در بندازی از پنجرا میاد تو خب اینجا خونشه راستی آقای آرش سه نقطه یک سوال شما همون آرش از مهندسانی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ جدی جدی دلم تنگ میشه ها....:icon_pf (34): خدایی خیلی عادت کردیم زیاد بیا پیشموون....:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا این امین و از در بندازی از پنجرا میاد تو پس از این به بعد میاریمش تو تاپیکا همراهیمون کنه،اسپم کنــه! 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ جدی جدی دلم تنگ میشه ها....:icon_pf (34):خدایی خیلی عادت کردیم زیاد بیا پیشموون....:icon_pf (44): ای بابا شلوغش نکنین:brodkavelarg::brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ پس از این به بعد میاریمش تو تاپیکا همراهیمون کنه،اسپم کنــه! ای بابا این امین اشک مدیرای مهندسان و در آورد بخاطر اسپماش:ws47: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده