pari daryayi 22938 ارسال شده در 9 آبان، 2010 اون بالایی چند تا اشتباه داشت درستش کردم:w00: خوبه مجبوری هم که بود یه بار خوندیش:brodkavelarg::brodkavelarg: 1
Avenger 19333 ارسال شده در 9 آبان، 2010 یکی از دلایل طلاق زیاده خواهیه طرفین یکیش دخالت دوست اشنا و فامیله یکیش خیانته یکیش فارسی وان یکیش اعتیاده 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 آبان، 2010 یکی از دلایل طلاق زیاده خواهیه طرفینیکیش دخالت دوست اشنا و فامیله یکیش خیانته یکیش فارسی وان یکیش اعتیاده :banel_smiley_4:
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 آبان، 2010 کی میگه این پیشرفت نیست من که خیلی خوشحال شدم خدارو شکر:smiley (18): 1
saba888 1746 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2010 کی میگه این پیشرفت نیست من که خیلی خوشحال شدم خدارو شکر:smiley (18): جاني جون باز از اين نظريه هاي عجيب و غريب دادي!!! حاج آقا خوبن؟؟؟:ws2:
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 10 آبان، 2010 خوبه مجبوری هم که بود یه بار خوندیش:brodkavelarg::brodkavelarg: نمی خونم اجراش می کنم خیالت راحت 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 11 آبان، 2010 جاني جون باز از اين نظريه هاي عجيب و غريب دادي!!!حاج آقا خوبن؟؟؟:ws2: نظر عجیب غریب چیه من همیشه هر چیزیو موشکافانه بهش دقت می کنم ببین عزیزم درصد بالای طلاق نشانه ی احمقیت و شعور مردم ایران احمقن چون بی فکر ازدواج کردن از روی ظاهر و توهم با شعورن چون دیگه مثل قدیم نیستن که با هر بد بختی زندگیشونو ادامه بدن و هم خودشون و هم بچه هاشونو بد بخت کن یعنی به این شعور رسیدن که وقتی با هم سازش ندارن از هم جدا بشن دیدی من بی دلیل و عجیب غریب حرف نمی زنم خوبن سلام می رسونن 1
saba888 1746 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 نظر عجیب غریب چیه من همیشه هر چیزیو موشکافانه بهش دقت می کنمببین عزیزم درصد بالای طلاق نشانه ی احمقیت و شعور مردم ایران احمقن چون بی فکر ازدواج کردن از روی ظاهر و توهم با شعورن چون دیگه مثل قدیم نیستن که با هر بد بختی زندگیشونو ادامه بدن و هم خودشون و هم بچه هاشونو بد بخت کن یعنی به این شعور رسیدن که وقتی با هم سازش ندارن از هم جدا بشن دیدی من بی دلیل و عجیب غریب حرف نمی زنم خوبن سلام می رسونن آفرين استثنا ئا تو اين مورد باهات موافقم سلام ما رو هم برسونين خدمتشون آواتار جديد مبارك!! فكر كنم باب ميلته:ws52:
jonny depp 8297 ارسال شده در 11 آبان، 2010 آفرين استثنا ئا تو اين مورد باهات موافقم سلام ما رو هم برسونين خدمتشون آواتار جديد مبارك!! فكر كنم باب ميلته:ws52: بزرگیتونو می رسونم مرسی اره خیلی باب میلم خیلی دوستش دارم خیلی باهاش تفاهم دارم فقط حیف که ...
saba888 1746 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 بزرگیتونو می رسونممرسی اره خیلی باب میلم خیلی دوستش دارم خیلی باهاش تفاهم دارم فقط حیف که ... بله حيف........................
jonny depp 8297 ارسال شده در 11 آبان، 2010 بله حيف........................ چرا می خندی دل من شیکسته آخه خدا چرا این
saba888 1746 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 چرا می خندی دل من شیکسته آخه خدا چرا این حالا چرا دلت شكسته!!!:jawdrop: يه دستي به سر و روي حاج اقا بكشي از اين خوشگل تر ميشه!!!
jonny depp 8297 ارسال شده در 11 آبان، 2010 حالا چرا دلت شكسته!!!:jawdrop: يه دستي به سر و روي حاج اقا بكشي از اين خوشگل تر ميشه!!! آخه اینو می خواستم ولی نمیشه حاج آقا دست به سرو روش نکشیده خوشگله
saba888 1746 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 آخه اینو می خواستم ولی نمیشه حاج آقا دست به سرو روش نکشیده خوشگله راست مي گي!!!:w16:
ارسال های توصیه شده