pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اون بالایی چند تا اشتباه داشت درستش کردم:w00: خوبه مجبوری هم که بود یه بار خوندیش:brodkavelarg::brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ یکی از دلایل طلاق زیاده خواهیه طرفین یکیش دخالت دوست اشنا و فامیله یکیش خیانته یکیش فارسی وان یکیش اعتیاده 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ یکی از دلایل طلاق زیاده خواهیه طرفینیکیش دخالت دوست اشنا و فامیله یکیش خیانته یکیش فارسی وان یکیش اعتیاده :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ کی میگه این پیشرفت نیست من که خیلی خوشحال شدم خدارو شکر:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ کی میگه این پیشرفت نیست من که خیلی خوشحال شدم خدارو شکر:smiley (18): جاني جون باز از اين نظريه هاي عجيب و غريب دادي!!! حاج آقا خوبن؟؟؟:ws2: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خوبه مجبوری هم که بود یه بار خوندیش:brodkavelarg::brodkavelarg: نمی خونم اجراش می کنم خیالت راحت 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ما هميشه جز ء اولينها هستيم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ جاني جون باز از اين نظريه هاي عجيب و غريب دادي!!!حاج آقا خوبن؟؟؟:ws2: نظر عجیب غریب چیه من همیشه هر چیزیو موشکافانه بهش دقت می کنم ببین عزیزم درصد بالای طلاق نشانه ی احمقیت و شعور مردم ایران احمقن چون بی فکر ازدواج کردن از روی ظاهر و توهم با شعورن چون دیگه مثل قدیم نیستن که با هر بد بختی زندگیشونو ادامه بدن و هم خودشون و هم بچه هاشونو بد بخت کن یعنی به این شعور رسیدن که وقتی با هم سازش ندارن از هم جدا بشن دیدی من بی دلیل و عجیب غریب حرف نمی زنم خوبن سلام می رسونن 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ نظر عجیب غریب چیه من همیشه هر چیزیو موشکافانه بهش دقت می کنمببین عزیزم درصد بالای طلاق نشانه ی احمقیت و شعور مردم ایران احمقن چون بی فکر ازدواج کردن از روی ظاهر و توهم با شعورن چون دیگه مثل قدیم نیستن که با هر بد بختی زندگیشونو ادامه بدن و هم خودشون و هم بچه هاشونو بد بخت کن یعنی به این شعور رسیدن که وقتی با هم سازش ندارن از هم جدا بشن دیدی من بی دلیل و عجیب غریب حرف نمی زنم خوبن سلام می رسونن آفرين استثنا ئا تو اين مورد باهات موافقم سلام ما رو هم برسونين خدمتشون آواتار جديد مبارك!! فكر كنم باب ميلته:ws52: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ آفرين استثنا ئا تو اين مورد باهات موافقم سلام ما رو هم برسونين خدمتشون آواتار جديد مبارك!! فكر كنم باب ميلته:ws52: بزرگیتونو می رسونم مرسی اره خیلی باب میلم خیلی دوستش دارم خیلی باهاش تفاهم دارم فقط حیف که ... لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ بزرگیتونو می رسونممرسی اره خیلی باب میلم خیلی دوستش دارم خیلی باهاش تفاهم دارم فقط حیف که ... بله حيف........................ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ بله حيف........................ چرا می خندی دل من شیکسته آخه خدا چرا این لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ چرا می خندی دل من شیکسته آخه خدا چرا این حالا چرا دلت شكسته!!!:jawdrop: يه دستي به سر و روي حاج اقا بكشي از اين خوشگل تر ميشه!!! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ حالا چرا دلت شكسته!!!:jawdrop: يه دستي به سر و روي حاج اقا بكشي از اين خوشگل تر ميشه!!! آخه اینو می خواستم ولی نمیشه حاج آقا دست به سرو روش نکشیده خوشگله لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ آخه اینو می خواستم ولی نمیشه حاج آقا دست به سرو روش نکشیده خوشگله راست مي گي!!!:w16: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده