رفتن به مطلب

تبریک! رتبه چهارم طلاق در جهان به ایران رسید !!!

saba888

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 54
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ضمن عرض تبریک فقط یه نکته هست که من به نظرم اومد اینکه یکی از دلایل طلاق رو نوشته حس استقلال طلبی دخترها...خوب پس برای کم کردن طلاق باید یه کاری کن استقلال دخترها کم بشه.:jawdrop:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تبریک....تبریک....:ws31:چشم آقایون،جمعا روشن....:ws50:

وي در ادامه به برخي از دلايل كاهش رشد ازدواج اشاره كرد و افزود: اعتياد، مشكلات مالي و حس استقلال طلبي دخترها از جمله دلايل كاهش تمايل جوانان به ازدواج است.

همینطور که انتظار میرفت بازم کاسه کوزه ها سر ما دخترا شکست...:sigh:واقعا این جمله یعنی چی؟؟:icon_pf (34): دختری که دنبال بهانه واسه طلاق باشه،اگه استقلال مالی هم نداشته باشه،بالاخره کارخودشو میکنه و جدا میشه.....مگه کشورای دیگه ای که خانما استقلال مالی دارن، همه آمار طلاقشون مثل ایران درخشانه....؟؟؟:ws35: لابد اینجا هم باید افغانستان بشه تا آقایون خیالشون راحت بشه....:icon_pf (34): :w00:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ضمن عرض تبریک فقط یه نکته هست که من به نظرم اومد اینکه یکی از دلایل طلاق رو نوشته حس استقلال طلبی دخترها...خوب پس برای کم کردن طلاق باید یه کاری کن استقلال دخترها کم بشه.:jawdrop:

مریم خانم نکته ظریفی رو اشاره کردین

دلایل طلاق؟؟؟

کاش خوب سرمنشا این دلایل واکاوی بشن:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دلیل اصلی طلاق تو ایران اینه که متاسفانه همه زن و شوهر های ما کار هاشون رو 50-50 تقسیم کردن یعنی چی؟؟

یعنی مرد بیرون -زن تو خونه کار کردن!

مرد پول دراوردن- زن واسه خونه خرج کردن

مرد مدیریت- زن اطاعت

یا حتی اگه همکاری هم باشه باز وظایف خونه مال خانومه

هیچ آقایی نمی گه بابا اگه زنم امروز امتحان داره چه اشکالی داره من عذا بپزم من بچه رو نگه دارم

اگه زنم خوابوندن بچه بلد نیست!!چه اشکالی داره من بخوابونم

بهتره بجای 50-50 کردن کارها با هم همکاری کنید!

آهای متأهلا!!:w00::w00:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دلیل اصلی طلاق تو ایران اینه که متاسفانه همه زن و شوهر های ما کار هاشون رو 50-50 تقسیم کردن یعنی چی؟؟

یعنی زن بیرون -مرد بیرون کار کردن!

مرد پول دراوردن- زن واسه خونه خرج کردن

زن مدیریت- مرد اطاعت

یا حتی اگه همکاری هم باشه باز وظایف خونه مال خانومه

هیچ خانومی نمی گه بابا اگه شوهرم امروز امتحان داره چه اشکالی داره من عذا بپزم من بچه رو نگه دارم

اگه مردم خوابوندن بچه بلد نیست!!چه اشکالی داره من بخوابونم

بهتره بجای 50-50 کردن کارها با هم همکاری کنید!

آهای متأهلا!!:w00:

اون بالایی چند تا اشتباه داشت درستش کردم:w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...