pesare irani 41805 ارسال شده در 15 آبان، 2010 بچه ها این بحث کهربایی چیه که هی میگین؟؟؟ اینهاش..................... http://www.noandishaan.com/forums/group.php?do=discuss&group=&discussionid=139 2
سمندون 19437 ارسال شده در 15 آبان، 2010 نوچ اون هایی که بلد هستیم رو میپرسیم یکی دیگه میاد جواب میده کسی که پرسیده میگه درسه یا نه مثل همون مباحث کهرباییییییه تو خودتو ناراحت نکن کلا تو هیچی بلد نیستی بی ادب. خوب سوالای تو 1 ساعت طول میکشه حواب دادنش همین سوال 3 فاز چیه اخه؟ بعدشم اینجا اسپم نکن:167: 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 آبان، 2010 بی ادب.خوب سوالای تو 1 ساعت طول میکشه حواب دادنش همین سوال 3 فاز چیه اخه؟ بعدشم اینجا اسپم نکن:167: این سوالم فقط طولانی بود بقیه چی.......................... :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): مباحث کهربایی یادت رفته هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :banel_smiley_4: فقط من و امین بودیم اسپم هم نکن........................ 2
Milad 1 727 ارسال شده در 15 آبان، 2010 کلی بگو دیگه هم ستاره هم مثلث هم ستاره تبدیل بشه به مثلث چه اتفاقی میوفته هم مثلث تبدیل بشه به ستاره چی میشه میدونم جوابش زیاده اما اگر کامل بگی خیلی مفیده میتونی کپی پیس هم کنی از جایییی بررسی قدرت (هادی سعادت) از 42 تا 45 . 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 آبان، 2010 بررسی قدرت (هادی سعادت) از 42 تا 45 . :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: 2
am in 25041 ارسال شده در 15 آبان، 2010 کلی بگو دیگه هم ستاره هم مثلث هم ستاره تبدیل بشه به مثلث چه اتفاقی میوفته هم مثلث تبدیل بشه به ستاره چی میشه میدونم جوابش زیاده اما اگر کامل بگی خیلی مفیده میتونی کپی پیس هم کنی از جایییی باباجان این دوتا برگه a4 پشت و رو جوابشه واستا تو نت پیدا کنم کی میخواد اینهمه تایپ کنه!!!!!!! بچه ها ببخشید اینجا باید سوالا هایی رو که خودمون بلد نیستیم بپرسیم .؟ نه چیزی رو که بلتی سوال کن انگار داری کوییز میگیری!!!! بچه ها این بحث کهربایی چیه که هی میگین؟؟؟ الکتریکال گایز لینکش تو امضام هست!!!!!! 7
am in 25041 ارسال شده در 15 آبان، 2010 این ناقصه ولی بد نی!!!! جريان سه فاز در مداري كه سيم بندي القاء شونده آن (آرميچر) از سه دسته سيم پيچ جدا كه هر كدام نسبت به هم 120 درجه الكتريكي اختلاف فاز دارند تهيه مي شود. انواع اتصال در سيستم سه فاز در سيستم سه فاز معمولاً از سه نوع اتصال استفاده مي شود : الف- اتصال ستاره ب- اتصال مثلث ج- اتصال مختلط -محاسبه جريان و ولتاژ در اتصال ستاره همانطور كه مي دانيم در اتصال ستاره اختلاف سطح هر فاز با سيم نول ولتاژ فازي (UP) و اختلاف سطح هر فاز با فازي ديگر ولتاژ (Ul) را تشكيل مي دهند. مقدار ولتاژ خط از مجموع دو ولتاژ فازي بدست مي آيد. به همين جهت براي بدست آوردن مقدار Ul بايد برآيند دو ولتاژ فازي را رسم و مقدار آن را محاسبه نماييم. بدين ترتيب كه يكي از بردارها را در امتداد و به اندازه خودش رسم كرده و سپس بردار را با بردار پهلويش رسم مي كنيم. رابطه روبرو برقرار است : اما جرياني كه از هر كلاف عبور مي كند همان جريان خط مي باشد. يعني در اتصال ستاره جريان خط مساوي جريان فاز است . IL=IP -محاسبه جريان و ولتاژ در اتصال مثلث در اين روش كلافهاي مصرف كننده يا مولد به شكل مثلث قرار مي گيرند. همانطور كه مي دانيم ولتاژ خط UL در اتصال مثلث همان ولتاژي است كه در دو سر كلاف قرار دارد يعني در اتصال مثلث ولتاژ خط برابر با ولتاژ فاز است : UL = UP اما جرياني كه از هر خط مي گذرد مجموع برداري جريان دو كلاف بعدي است. پس جريان هر خط 73/1 برابر جريان هر فاز است : -اتصال مختلط تركيبي از اتصالهاي ستاره و مثلث مي باشد. توان در مدارهاي سه فاز در يك اتصال سه فاز توان كل از مجموع توانهاي هر فاز بدست مي آيد : P = P1+P2+P3 اگر بار متعادل باشد داريم : P1 = P2 = P3 = Pph پس توان كل مي تواند سه برابر توان هر فاز باشد : P = 3Pph P = Up.lp.COS (j) در اتصال ستاره توان بصورت زير بدست مي آيد : و ip=iL در اتصال مثلث هم رابطه بالا صادق مي باشد. 5
spow 44198 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2010 منم تا شب سعی میکنم اون چیزی که امین عزیز درمورد فیلدباس گذاشت رو کاملش کنم ممنون از همگی 3
am in 25041 ارسال شده در 15 آبان، 2010 منم تا شب سعی میکنم اون چیزی که امین عزیز درمورد فیلدباس گذاشت رو کاملش کنمممنون از همگی مرسی جیگر!!! 1
am in 25041 ارسال شده در 15 آبان، 2010 تغییر نقطه صفر چیه و چطور رفع میشه؟؟؟؟؟ سوال ازین ساده تر نداشتیم خدایی!!!!!!! 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 آبان، 2010 تغییر نقطه صفر چیه و چطور رفع میشه؟؟؟؟؟سوال ازین ساده تر نداشتیم خدایی!!!!!!! 1
mohsen 88 10106 ارسال شده در 15 آبان، 2010 تغییر نقطه صفر چیه و چطور رفع میشه؟؟؟؟؟سوال ازین ساده تر نداشتیم خدایی!!!!!!! مطمئنی سوالت درسته امین جان.خیلی گشتم.نقطه صفر رو پیدا کردم ولی تغییر نقطه صفر 3
mohsen 88 10106 ارسال شده در 15 آبان، 2010 منم از یه دوست قدرتی پرسیدم اینجوری شد دی: حالا صبر کنیم خود امین بیاد جوابو بده.اگه سوالش اشتباه بود میدونم باهاش چیکار کنم:167: تو رو خدا سوالایی بزارین که تا حد ممکن عمومی باشه.کف کردم.منم میخوام یه سوال بزارم. 3
سمندون 19437 ارسال شده در 15 آبان، 2010 سوال سجاد خیلی جالب بود من رفتم دنبالش یه عالم چیز دیگه پیدا کردم یاد گرفتم 3
mohsen 88 10106 ارسال شده در 15 آبان، 2010 سوال سجاد خیلی جالب بود من رفتم دنبالش یه عالم چیز دیگه پیدا کردم یاد گرفتم خود شیرین 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2010 سوال سجاد خیلی جالب بود من رفتم دنبالش یه عالم چیز دیگه پیدا کردم یاد گرفتم بخدا امروز من حتی وقت نکردم مطالبی که خودم حاضر کرده بودم رو بزارم چه برسه به اینکه بشینم بنویسن هیییییییی خب نامردی نکن سمن بانو بیار به اشتراک بزار ماهم یاد بگیریم خیلی مخسی 2
سمندون 19437 ارسال شده در 15 آبان، 2010 خود شیرین اسپم میخوای بکنی برو قهوه خونه دههههههههههههههه بخدا امروز من حتی وقت نکردم مطالبی که خودم حاضر کرده بودم رو بزارم چه برسه به اینکه بشینم بنویسنهیییییییی خب نامردی نکن سمن بانو بیار به اشتراک بزار ماهم یاد بگیریم خیلی مخسی اخه چیزایی که من یاد میگیرم خیلی در برابر شماها سطحی هست. من تازه وارد مبحث قدرت شدم مطالبم ابتدایی هست ولی برا خودم خیلی جالبه 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2010 اخه چیزایی که من یاد میگیرم خیلی در برابر شماها سطحی هست. من تازه وارد مبحث قدرت شدم مطالبم ابتدایی هست ولی برا خودم خیلی جالبه خب مشکل اینه که شماها فکر میکنید همه عالم دهرن نه بابا منم خیلی کمتر ازشماها میدونم بخدا اومدیم فقط یاد بگیریم دیگه نگی این حرفارو قربونت منتظر نتایج کارات هستیم 6
ارسال های توصیه شده