spow 44198 ارسال شده در 9 آبان، 2010 سلام دوستان عزيز تو اين تاپيک به روال معمول به سوالات پاسخ داده نميشه بلکه قصد داريم نوع جديد وچالش برانگيزتری از سوالات رو که به صورت مفهومی به ايده های مهندسی ميپردازه رو مطرح کنيم سوالاتی که گاهی درعين سادگی واسونی ميتونن بسيار پرمحتوا باشند فقط قبل از ادامه بحث از همه دوستانی که به تالار تشريف ميارن خواهشمندم ضمن معرفي تاپيک به همه دوستان پيگير اين بحث باشند تاثيری که من از اين نوع اموزش درذهن دارم از حضور دربهترين کلاسها هم به نظرم بالاتر هست حالا اگه خودتون دقيقتر بشيد روي جزئيات فک کنم مدتي بعد با من هم عقيده خواهيد شد! تو اين تاپيک هرکسي بسته به ميزان دانشش درهرموردي سوالي رو مطرح ميکنه وهرکسي هم با هردانشي واز هرجايي که دوست داشت پاسخ ميده ولي شخصي که سوال ميکنه موظفه چه جواب داده بشه وچه جوابي داده نشه 48 ساعت بعد جواب کامل سوالی که مطرح کرده رو بزاره پس تو اين تاپيک از دونسته هامون سوال ميکنيم نه از اون چيزايي که نميدونيم يعني يه جورايي محک ديگران هم هست اينجوري مطالب با ديد بهتري منتقل خواهند شد اميدوارم اگه کم وکاستي تو ايده مطرح شده ديديد بگيد تا روال بهتري رو درپيش بگيريم 37
am in 25041 ارسال شده در 9 آبان، 2010 مرسی خان دادا موضوع خوبیه خودت شروع کن دیگه مبحث اول رو بزار!!!!! 12
spow 44198 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2010 خب اخه خوبیت نداره من منتظر بودم امروز حداقل ده تا سوال مطرح بشه خب من سوالامو میزارم ولی بهتره اول دوستان برقی شروع کنن تا ماهم مجبور بشیم به چالش کشیده بشیم دی: 9
spow 44198 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2010 سرعت نور برابر300*10^8 کیلومتر درثانیه هست هردسی متر هم یک دهم متر هستش پس هر دسی متر میشه یک ده هزارم کیلومتر! یعنی یک توان چهار رو با توان 8 جمع میکنی ومیشه300*10^12دسی متر درثانیه اذیت نکن وحید 10
Avenger 19333 ارسال شده در 9 آبان، 2010 از راحت شروع کنیم بریم طرف سخت 3000000*100000این میشه سرعت نور برحسب دسی متر 11
am in 25041 ارسال شده در 10 آبان، 2010 خب اولین پست تخصصی بهت مدیریت!!!! خب در مورد کاپاسیتور بنک یا همون بانک خازن عواملی که توی طراحی یه بانک خازنی برای شبکه (عام مانند شبکه های انتقال یا خاص مانند یک کارخانه) در نظر میگیرن چیه؟؟؟ 14
Milad 1 727 ارسال شده در 10 آبان، 2010 خب اولین پست تخصصی بهت مدیریت!!!! خب در مورد کاپاسیتور بنک یا همون بانک خازن عواملی که توی طراحی یه بانک خازنی برای شبکه (عام مانند شبکه های انتقال یا خاص مانند یک کارخانه) در نظر میگیرن چیه؟؟؟ مهمترینش مقدار توانه راکتیویه که میتونه تولید کنه(Qc) تا اثر سلفیو بتونه خنثی کنه. بعدشم پاور فکتورو هم بتونه افزایش بده. 13
Milad 1 727 ارسال شده در 10 آبان، 2010 چرا در انتقال از روش زمینی(کابلی زیر زمینی) استفاده نمی کنند و همچنان از روش هوایی استفاده میشه؟ 13
علی 52 137 ارسال شده در 10 آبان، 2010 سلام به كاربر گرامي: در جواب سوال تان بايد بگويم كه در انتقال كابل زير زميني .با توجه به اين كه كابل هاي انتقال نيرو مشخص نيستند در هر گونه حفاري باعث تلفات انساني مي شودو از طرفي امواج اطراف كابل باعث از بين رفتن جانوران زيرزميني نيز خواهد شد.وچون در زير زمين پنهان مي باشد از صدمات احتمالي بر روي كابل ها شركت توانير مطلع نخواهد شدو كابل ها فرسوده مشخص نيستند.وديگر موارد احتمالي كه بعدا بوجود خواهد امد. 12
am in 25041 ارسال شده در 10 آبان، 2010 مهمترینش مقدار توانه راکتیویه که میتونه تولید کنه(Qc) تا اثر سلفیو بتونه خنثی کنه. بعدشم پاور فکتورو هم بتونه افزایش بده. کاملا صحیحه :rose: سلام به كاربر گرامي:در جواب سوال تان بايد بگويم كه در انتقال كابل زير زميني .با توجه به اين كه كابل هاي انتقال نيرو مشخص نيستند در هر گونه حفاري باعث تلفات انساني مي شودو از طرفي امواج اطراف كابل باعث از بين رفتن جانوران زيرزميني نيز خواهد شد.وچون در زير زمين پنهان مي باشد از صدمات احتمالي بر روي كابل ها شركت توانير مطلع نخواهد شدو كابل ها فرسوده مشخص نيستند.وديگر موارد احتمالي كه بعدا بوجود خواهد امد. ممنون دادا از جواب کاملت اما کوش سوالت؟؟؟ 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 آبان، 2010 چه خبره اینجا................... :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: 1
am in 25041 ارسال شده در 10 آبان، 2010 چه خبره اینجا................... :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: همون مباحثه کهربایی سوال قبلی رو جواب بده سوال جدید بپرس!!!!!! 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 آبان، 2010 همون مباحثه کهرباییسوال قبلی رو جواب بده سوال جدید بپرس!!!!!! خوب سوالش کو.................................... :ws52: 2
am in 25041 ارسال شده در 10 آبان، 2010 خوب سوالش کو.................................... :ws52: همون دیگه سوال یادش رفته!!!!!!! 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 آبان، 2010 همون دیگهسوال یادش رفته!!!!!!! من بپرسم .......................... :w00::w00: :w00: می پرسم چرا به مهندسی برق میگن رادیکال 3 :w16: و در کجا ها از رادیکال 3 استفاده میشود هر کی گفت جایزه داره 4
am in 25041 ارسال شده در 10 آبان، 2010 من بپرسم .......................... :w00::w00: :w00: می پرسم چرا به مهندسی برق میگن رادیکال 3 :w16: و در کجا ها از رادیکال 3 استفاده میشود هر کی گفت جایزه داره خب واس خاطر اینه که چون 3تا فاز داریم برحسب اون و نوع مدار رادیکال 3 رو تو ولتاژ و جریان و توان و ... اثر میدیم یا ضرب میکنیم یا تقسیم!!!!!! بهترین روش برای استپ ماشین در حال چرخش چیه؟؟؟؟؟؟؟ 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 آبان، 2010 خب واس خاطر اینه که چون 3تا فاز داریمبرحسب اون و نوع مدار رادیکال 3 رو تو ولتاژ و جریان و توان و ... اثر میدیم یا ضرب میکنیم یا تقسیم!!!!!! بهترین روش برای استپ ماشین در حال چرخش چیه؟؟؟؟؟؟؟ خوب تو تبدیل اتصالات کی به کار میره بگو تا نقضش کنم............................... 2
am in 25041 ارسال شده در 10 آبان، 2010 خوب تو تبدیل اتصالات کی به کار میره بگو تا نقضش کنم............................... تو پرسیدی چرا بش میگن رادیکال 3 منم گفتم نگفتی کی به کار میره که!!!!!!!!!!! جواب سوالو بده!!!!!! 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 آبان، 2010 بهترین روش برای استپ ماشین در حال چرخش چیه؟؟؟؟؟؟؟ زدن دکمه stop :167: 2
ارسال های توصیه شده