spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ کتاب جامعه شناسی خودمانی نوشته حسن نراقی لینک دانلودش درکتابخانه موجود هست کتاب پی نکته هایی بر جامعه شناسی خودمانی نوشته حسن نراقی کتاب جامعه شناسی نخبه کشی نوشته علی رضاقلی کتاب جامعه شناسی خودکامگی نوشته علی رضاقلی کتاب چرا عقب مانده ایم دکتر ایزدی کتاب ما چگونه ما شدیم نوشته صادق زیبا کلام اینا کتابهایی هستند که خوندنشون رو به همه دوستان توصیه میکنم ومنم تو این دوروز اخیر به صورت تمام یا جزئی مشغول مطالعه این کتابها بودم موفق باشیم 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ کتاب تاریخ محاصره ی لیسبون رو تازه شروع کردم دارم میخونم-نوشته ژوزه ساراماگو نویسنده مورد علاقه ی من 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ سلطانه...کالین فالکنر.... درکورد امپراتوری عثمانی.... خیلی خیلی قشنگ بود....:ws37: دلم برا عباس کباب شد!!!:w821::w821::w821::w821: 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ بوف کور جالب بود......توصیفاتش رو دوست داشتم. 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ سقوط نوشته البر کامو....فوق العاده....عاجزم از بیان گیرایی این کتاب اما فاجعه بود..ایینه ای جلوت میگرفت که خودتو میدی ...لااقل یکی از خصایلتو نشون میده...چه بسا بیشتر:icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ کتاب ونیچه گریه کرد اثری روانشناختی با مایه های فلسفی از اروین یالوم بعدش هم میرم سراغ دایی جان ناپلئون اثر زیبای ایرج پزشکزاد وهمزمام کتاب فوق العاده ماشاالله خان دردربار هارون الرشید بازهم نوشته ایرج پزشکزاد لینک دانلود وتفاسیر مرتبطشو بعدا براتون میزارم 8 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ کتاب نیایش از مهاتما گاندی... البته خود گاندی ننوشته به کوشش یکی گردآوری شده ( اسم اون یکی یادم نی) 6 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ صد سال تنهایی.البته الان فصل15 هم دارم تمومش میکنم.معرکست.... نیازی به توضیح هم نداره اکثرا خوندنش خودم کتابشو دارم ولی این لینک دانلودشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ تنگسیر......نوشته صادق چوبک تنگسیر یعنی اهل تنگستان اولین کتابی بود که از چوبک میخوندم......خیلی خوشم اومد.....داستان گویا واقعی مردی به نام محمد که 4تا آدم بدجنس توی بوشهر پولشو خورده بودن... آخوند، وکیل،دلال و یکی دیگه...هرچی دنبال پولش رفت به در بسته خورد..اونم اهل تنگستان و آزادمرد بود ...زیر بار زور نرفت و رفت هر4تاشونو کشت...بعدم با زن و 2تا بچه هاش فرار کرد.بعد اسمشو گذاشتن شیرمحمد..من همش دعا میکردم نمیره....خداروشکر فرار کرد.... 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ تقسیم...نوشته ی پیرو کیارا... نمی تونم بگم خیلی خوب اما خوب بود...ارزش خوندن داشت... 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ کتاب ماشاالله خان دردربار هارون الرشید نوشته ایرج پزشکزاد که لینک دانلودش رو هم براتون گذاشته بودم رو تموم کردم! کتاب بسیار جالبی بود وقت داشتید حتما بخونید بنا به نقل قولهایی وبا یکمی شبیه سازی فضا قهوه تلخ بن مایشو از این کتاب گرفته 6 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ پیامبری از کنار خانه ی ما رد شد عرفان نظری آهاری که بهم هدیه دادن 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ داستانک فلسفی فیل! برتولت برشت. 6 لینک به دیدگاه
won-a-pa-lei 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ کتاب زیبای"مرگ در می زند" اثر وودی آلن و ترجمه حسین یعقوبی. عالی! 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ شاهدخت سرزمین ابدیت.........اثر آرش حجازی 7 لینک به دیدگاه
*parastoo* 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ شما که غریبه نیستید از هوشنگ مرادی کرمانی حتما خیلی ها می شناسیدش ، همون نویسنده ی قصه های مجید تو این کتاب به قلم خودش ، زندگیشو نوشته، جالبه . بهش می گفتند هوشو ... 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ حکایت دولت و فرزانگی از مارک فیشر 8 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ كتاب " بشر چيست " اثر مارك تواين كتاب خوب و قابل تأملي بود... اگر اشتبا نكنم آخرين نوشته مارك تواين هست گفتگوي فلسفي يه پيرمرد با يه شخص جوون رو بيان ميكرد كه .... در عين حال با زبان ساده هم بيان شده بود 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده