B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ باید بخونی تا بدونی توضیح وتفسیرهایی که درموردش هست رو بعد از خوندن کتاب بخون وسعی کن نسخه ایبوکش رو بخونی چون تو نسخه سالیدش زیادی ممیزی شده نميشه بگيد موضوعشو؟مثلا اجتماعي، سياسي...؟!چيه؟! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ نميشه بگيد موضوعشو؟مثلا اجتماعي، سياسي...؟!چيه؟! نظر خودمو بخواین میگم نقد یک جامعه ارمانی وبه طور خاص نقد اندیشه های مارکسیستی وسوسیالیستی از منظر فکری جهان غرب والبته نه به صورت کلاسیک یک رمان مملو از اختناق وحقیقت ووحشت باراول که میخوندمش احساس میکردم یه دست نامرئی گلومو داره فشار میده جزو بهترین رمان های تاریخ ادبیات هست ومطمئنا خوندنش خالی از لطف نیست مخصوصا که حجم زیادی هم نداره یه نقد مانندی هم تو همین زیرتالار درموردش نوشتم قبلا 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ "سفر به دیگر سو" اثر کارلوس کاستاندا. 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ داف و دیوانه امین منصوری نظرت درموردش چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ نظرت درموردش چیه؟ به توصیه یکی از دوستان خوندمش اولش خوشم نیومد فکر کردم یه مجموعه دل نوشته ی بی سر و ته ِ زود قضاوت کردم ! کم کم حس کردم که دارم زبونش رو می فهمم رنج رو خیلی خوب توی نوشته ها و تصاویر نشون داده نقد ننوشته اما خیلی خوب انتقاد کرده به نظرم تمام نوشته وقتی تو خودش غرق بوده نوشته شده و از فضای بسته یک ذهن باز تراوش شده این کار هم در نوع خودش ارزشمنده اما من زیاد جذبش نمی شم اما سنت شکنی کرده و من شخصا به این کار علاقه دارم 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ جین ایر ، شارلوت برونته رمان قشنگی بود. دوسش دارم اگرچه توصیفات عاشقانش زیاد بود. 4 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ هر قاصدکی یک پیامبر است بالهایت را کجا جا گذاشتی؟ هر دو از عرفان نظر آهاری توفیق اجباری بود . 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ جمیله نوشته چنگیز ایتماتف یه رمان ترکی وبسیار عالی 6 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ 10گام تا عزت نفس ، نوشته ی دیوید . دی برنز . 6 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ کتاب خانه عروسک از هنریک ایبسن ..نوسینده نروژی Dukke hjem 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ کتاب هالیوود داستانی عالی از چارلز بوکفسکی برای بار سوم خوندمش وقاه قاه به ریش هالیوود خندیدم بعد برای دنیای مزخرفی که توش زندگی میکنیم دچار افسردگی شدم وبعد دوباره زندگی میکنم...! 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ کتاب زنان بی گذشته نوشته نوشین احمدی خراسانی کتابی در 92 صفحه وپرمحتوا که به بررسی مسائل ومشکلات زندگی وحضور زنان در جامعه ایران پرداخته است 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ کتاب محمد نوشته کارن ارمسترانگ برگردان کیانوش حشمتی کتابی عالی برای شناخت تاریخ اسلام وزندگی پیامبراسلام از دید یک نویسنده ومحقق امریکایی که توصیه میکنم همه دوستان اگر فرصت داشتند این کتاب رو مطالعه کنند الانم شروع کردم اتحادیه ابلهان تنها رمان جان کندی تول رو میخونم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده