B nam o neshan 12214 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2013 باید بخونی تا بدونی توضیح وتفسیرهایی که درموردش هست رو بعد از خوندن کتاب بخون وسعی کن نسخه ایبوکش رو بخونی چون تو نسخه سالیدش زیادی ممیزی شده نميشه بگيد موضوعشو؟مثلا اجتماعي، سياسي...؟!چيه؟! 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2013 نميشه بگيد موضوعشو؟مثلا اجتماعي، سياسي...؟!چيه؟! نظر خودمو بخواین میگم نقد یک جامعه ارمانی وبه طور خاص نقد اندیشه های مارکسیستی وسوسیالیستی از منظر فکری جهان غرب والبته نه به صورت کلاسیک یک رمان مملو از اختناق وحقیقت ووحشت باراول که میخوندمش احساس میکردم یه دست نامرئی گلومو داره فشار میده جزو بهترین رمان های تاریخ ادبیات هست ومطمئنا خوندنش خالی از لطف نیست مخصوصا که حجم زیادی هم نداره یه نقد مانندی هم تو همین زیرتالار درموردش نوشتم قبلا 5
کهربا 18089 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2013 نظرت درموردش چیه؟ به توصیه یکی از دوستان خوندمش اولش خوشم نیومد فکر کردم یه مجموعه دل نوشته ی بی سر و ته ِ زود قضاوت کردم ! کم کم حس کردم که دارم زبونش رو می فهمم رنج رو خیلی خوب توی نوشته ها و تصاویر نشون داده نقد ننوشته اما خیلی خوب انتقاد کرده به نظرم تمام نوشته وقتی تو خودش غرق بوده نوشته شده و از فضای بسته یک ذهن باز تراوش شده این کار هم در نوع خودش ارزشمنده اما من زیاد جذبش نمی شم اما سنت شکنی کرده و من شخصا به این کار علاقه دارم 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2013 جین ایر ، شارلوت برونته رمان قشنگی بود. دوسش دارم اگرچه توصیفات عاشقانش زیاد بود. 4
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2013 هر قاصدکی یک پیامبر است بالهایت را کجا جا گذاشتی؟ هر دو از عرفان نظر آهاری توفیق اجباری بود . 5
laden 4758 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 کتاب خانه عروسک از هنریک ایبسن ..نوسینده نروژی Dukke hjem 6
spow 44198 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 کتاب هالیوود داستانی عالی از چارلز بوکفسکی برای بار سوم خوندمش وقاه قاه به ریش هالیوود خندیدم بعد برای دنیای مزخرفی که توش زندگی میکنیم دچار افسردگی شدم وبعد دوباره زندگی میکنم...! 5
spow 44198 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 کتاب زنان بی گذشته نوشته نوشین احمدی خراسانی کتابی در 92 صفحه وپرمحتوا که به بررسی مسائل ومشکلات زندگی وحضور زنان در جامعه ایران پرداخته است 5
spow 44198 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 کتاب محمد نوشته کارن ارمسترانگ برگردان کیانوش حشمتی کتابی عالی برای شناخت تاریخ اسلام وزندگی پیامبراسلام از دید یک نویسنده ومحقق امریکایی که توصیه میکنم همه دوستان اگر فرصت داشتند این کتاب رو مطالعه کنند الانم شروع کردم اتحادیه ابلهان تنها رمان جان کندی تول رو میخونم 5
ارسال های توصیه شده