alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ یکی از کتاب های ممنوعه ... دجال... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ معصومه شیرازی از جمال زاده.غیرقابل چاپ 7 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ کوری _ ژوزه ساراماگو خیلی قشنگه پیشنهاد میکنم بخونین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ بوف کور... .......... دارالمجانین... 11 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ ""لوتی خور"" نوشته یکی از دوستان با موضوعیت نقد ادبیات عصر عیاران (متون خاصه) مطالعه به جهت ویرایش نهایی . . . . 9 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ مهاتما گاندي / نوشته رومن رولان / ترجمه محمد قاضي 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ گفتگوی فراریان برتولت برشت البته دارم مزه مزه اش می کنم :coffee: 8 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ رسالة الاتویل ابوحامد محمد غزالی 8 لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ زرسالاران نوشته دکتر شهبازیو دارم می خونم دوجلدشو تموم کردم سه تاش مونده که فکر نکنم زیاد وقت ببره چون هر چی جلوتر میرم میل به خوندنم بیشتر میشه فوق العاده است در مورد به اصطلاح خودمون یه نوع مافیای یهودیه که صاحب همه چیز دنیان واینکه چطور شد که اینطوری شد از سایت دکتر شهبازی دانلودش کنید 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ تماما مخصوص عباس معروفی زندگی عباس ایرانی مقیم برلین!جالب بود! 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ 1- نام کتاب: بعضی ها هیچ وقت نمی فهمن! 2- نام نویسنده: کورت توخولسکی ، ترجمه ی: محمد حسین عضدانلو 3- نام انتشارات: نشر افراز 4- قیمت کتاب: 2500 تومان 5- آدمیزاد دو تا پا داره و دو تا اعتقاد: یکی برای وقتی که حالش روبراهه و یکی هم برای موقعی که حالش خرابه. اسم این دومی رو گذاشته دین. 9 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ سلام دلم می خواست یکی از بهترین کتاب هایی که خوندم رو بزارم تا دانلود کنید.امیدوارم تکراری نباشد. کتاب غرور و تعصب نویسنده: جین اوستین ترجمه: رضا رضایی لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حتما بخونیدش! 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ ضیافت افلاطون منم به جز کلی کتاب امتحانی اینو این اواخر خوندم دوهفته دیگه دوره فشرده کتابخونی شروع میشه 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ نام کتاب: ژاك قضا و قدری و اربابش نام نويسنده: دنی ديدرو مترجم: مينو مشيری انتشارات: فرهنگ نشر نو قيمت: 6500 تومان نوشته پشت كتاب: ژاك قضا و قدري را بحق در كنار رمان هاي دن كيشوت و تام جونز و اوليس جاي داده اند. در اين نوشتار چند لايه ديدرو هشيارانه با زبان طنز به تقليد معيارها و شگرد هاي معمول آثار تخيلي مي پردازد تا آنها را به تمسخر بگيرد و نفي كند. مي توان ادعا كرد كه سنت گريزي، ساختار پيچيده، بي نظمي استادانه، آوردن داستان در داستان، پارادوكسها و تضادهاي گستاخانه، آميزه طنز و تخيل براي مبارزه با جهل و خرافات و كوته بيني و عدم تساهل در ژاك قضا و قدري، نمونه اي از داستان نويسي مدرن است. نثر زنده و پوياي ديدرو با ضرب آهنگي تند، خواندن رمان را لذت بخش و امروزي مي كند. او بزرگاني چون: گوته، شيلر، هگل، ماركس، فرويد، استندال، بالزاك، بودلر و ژيد را از جمله شيفتگان خود كرد، و در ميان نويسندگان معاصر ميلان كوندرا رمان ژاك قضا و قدري را «مسحور كننده» مي داند. 7 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اسلام در ايران: شعوبيه نهضت مقاومت ملي ايران عليه امويان و عباسيان دكتر ر.ناث + پروفسور گلدزيهر + محمود افتخارزاده 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ زن تسخیر شده نویسنده دونالد بارتلمی ترجمه ی شیوا مقانلو 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده