!Hooman 10133 ارسال شده در 19 بهمن، 2011 کوری _ ژوزه ساراماگو خیلی قشنگه پیشنهاد میکنم بخونین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
پیرهاید 10193 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 ""لوتی خور"" نوشته یکی از دوستان با موضوعیت نقد ادبیات عصر عیاران (متون خاصه) مطالعه به جهت ویرایش نهایی . . . . 9
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 گفتگوی فراریان برتولت برشت البته دارم مزه مزه اش می کنم :coffee: 8
mslmzare 146 ارسال شده در 11 اسفند، 2011 زرسالاران نوشته دکتر شهبازیو دارم می خونم دوجلدشو تموم کردم سه تاش مونده که فکر نکنم زیاد وقت ببره چون هر چی جلوتر میرم میل به خوندنم بیشتر میشه فوق العاده است در مورد به اصطلاح خودمون یه نوع مافیای یهودیه که صاحب همه چیز دنیان واینکه چطور شد که اینطوری شد از سایت دکتر شهبازی دانلودش کنید 5
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 11 اسفند، 2011 تماما مخصوص عباس معروفی زندگی عباس ایرانی مقیم برلین!جالب بود! 8
*Polaris* 19606 ارسال شده در 18 اسفند، 2011 1- نام کتاب: بعضی ها هیچ وقت نمی فهمن! 2- نام نویسنده: کورت توخولسکی ، ترجمه ی: محمد حسین عضدانلو 3- نام انتشارات: نشر افراز 4- قیمت کتاب: 2500 تومان 5- آدمیزاد دو تا پا داره و دو تا اعتقاد: یکی برای وقتی که حالش روبراهه و یکی هم برای موقعی که حالش خرابه. اسم این دومی رو گذاشته دین. 9
مریم راد 2736 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 سلام دلم می خواست یکی از بهترین کتاب هایی که خوندم رو بزارم تا دانلود کنید.امیدوارم تکراری نباشد. کتاب غرور و تعصب نویسنده: جین اوستین ترجمه: رضا رضایی لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حتما بخونیدش! 7
spow 44198 مالک ارسال شده در 15 فروردین، 2012 ضیافت افلاطون منم به جز کلی کتاب امتحانی اینو این اواخر خوندم دوهفته دیگه دوره فشرده کتابخونی شروع میشه 2
*Polaris* 19606 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 نام کتاب: ژاك قضا و قدری و اربابش نام نويسنده: دنی ديدرو مترجم: مينو مشيری انتشارات: فرهنگ نشر نو قيمت: 6500 تومان نوشته پشت كتاب: ژاك قضا و قدري را بحق در كنار رمان هاي دن كيشوت و تام جونز و اوليس جاي داده اند. در اين نوشتار چند لايه ديدرو هشيارانه با زبان طنز به تقليد معيارها و شگرد هاي معمول آثار تخيلي مي پردازد تا آنها را به تمسخر بگيرد و نفي كند. مي توان ادعا كرد كه سنت گريزي، ساختار پيچيده، بي نظمي استادانه، آوردن داستان در داستان، پارادوكسها و تضادهاي گستاخانه، آميزه طنز و تخيل براي مبارزه با جهل و خرافات و كوته بيني و عدم تساهل در ژاك قضا و قدري، نمونه اي از داستان نويسي مدرن است. نثر زنده و پوياي ديدرو با ضرب آهنگي تند، خواندن رمان را لذت بخش و امروزي مي كند. او بزرگاني چون: گوته، شيلر، هگل، ماركس، فرويد، استندال، بالزاك، بودلر و ژيد را از جمله شيفتگان خود كرد، و در ميان نويسندگان معاصر ميلان كوندرا رمان ژاك قضا و قدري را «مسحور كننده» مي داند. 7
AFARIN 7196 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 اسلام در ايران: شعوبيه نهضت مقاومت ملي ايران عليه امويان و عباسيان دكتر ر.ناث + پروفسور گلدزيهر + محمود افتخارزاده 7
sam arch 55879 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 زن تسخیر شده نویسنده دونالد بارتلمی ترجمه ی شیوا مقانلو 8
ارسال های توصیه شده