hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ احکام جوانان! حجت الاسلام فاضل لنکرانی!:ydm47612zsesgift969 5 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ در حال خوندن کتاب: کیمیا خاتون نویسنده:سعیده قدس تعاریف و توصیفات اولیه اونه از یه زن درخور توجه هست! البته داشتم دوباره دایی جان ناپلیون رو می خوندم ماا ترجیح دادم به فیلمش برسم! 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ تفریحات سالم....اثر عمران صلاحی...خیلی توپ و باحال بود...کلی خندیدیم که گاهی بسی تلخ!!!!کتاب طنز انتقادی اجتماعی سیاسی فلسفی و .... قشنگی بود.... 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ تاریخ جنگ های صلیبی :banel_smiley_90: نویسنده: رنه گروسه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ کتاب محاسبات عددی بهمن 89 بود 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ معماری شادمانی :2eaoapgxehimkak1y7e نویسنده : آلن دوباتن یه ماه پیش خوندمش... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ تنهایی جهان.اشعار پل الوار.ترجمه محمد پارسایار 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ دینامیک سیالات تراکم پذیر از بالا چاندران/ همین امروز تموم کردم:53tnkbetm2eof1u84pj 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ جهان هولوگرافیک نوشته تالبوت با ترجمه داریوش مهرجویی که عابدی معرفی کرده بود وبحث هاش جالبه 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ شب نیلوفری رویا خسرو نجدی چرت بود:thumbsdownsmiley: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ امروز صبح فصل 3 کنترل اوگاتا رو دوره کردم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ هری پاتر و شاهزاده دو رگه! فک کنم بار دهمیه که میخونم! 5 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ علی/دکتر علی شریعتی هفت دستگاه موسیقی ایران/رضا کیانی مقالات هانری کربن/گرداوری شده در سمینار بزرگداشت پروفسور کربن اوصاف پارسایان/دکتر عبدالکریم سروش . . . . لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ کوروش بزرگ و محمد بن عبدالله از دکتر مسعود انصاری مقایسه کرده زندگی و شخصیت کوروش رو با محمد حتما بخونیدش 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ دارم سنت و مدرنیسم صادق زیباکلامو میخونم. درباره ریشه یابی علل شکست کوششهای اصلاح طلبانه و نوسازی سیاسی در ایران عصر قاجاره. بازگوییش از تاریخ که جالبه و لی از اون جالبتر تحلیلای خود زیباکلامه! 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ خیلی کم کتاب خوندم این اواخر!دی: مشروطه ایرانی نوشته ماشاالله اجودانی دیباچه ای برجامعه شناسی سیاسی ایران - حسین بشیریه تحقیقات بازاریابی نگرش کاربردی نوشته داورونوس احمدروستا ودکترابراهیمی دانشنامه سیاسی - داریوش اشوری ضیافت افلاطون تحقیقات بازاریابی دکتردهقانی موانع ساختاری درجامعه مدی نوشته ذبیح مدرسی جامعه شناسی انتونی گیدنز مبانی پمپ های سانتریفیوژ از انتشارات مک گروهیل 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده