خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ عصیانگر (آلبر کامو) آدم اول (آلبر کامو) قصر (کافکا) الانم دارم حشاشین رو میخونم 9 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ 2تا کتاب از هاينريش بل نويسنده الماني خوندم که محشر بودن: قطار به موقع رسيد. وحتي يک کلمه هم نگفت 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ دو تا کتاب دیروز خوندم ! بازی سرنوشت |باربارا کاتلند : رمان عشقیه اما خیلی قشنگ بود شازده کوچولو | اگزوپری : برای دهمین بار این کتاب رو خوندم ! 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ رمان میرزا از بزرگ علوی (مجموعه داستان کوتاست و خوشم اومد) 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ این کتاب رو مدتها پیش خوندم و حقیقتش چند وقتی ذهنم درگیرش بود! "پیشگویی آسمانی" 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ از دولت عشق کاترین پاندر گیتی خوشدل 4 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ کیمیاگر 2 که ادامه ی 11 دقیقه ی پائولو کوئیلوئه قبل از تابستون شروع کردم ولی نشد بخونم امروز تموم شد 5 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ یک گل سرخ برای امیلی (ویلیام فاکنر) من گنجشک نیستم (مصطفی مستور) 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ "درخت زیبای من" نویسنده:"ژوزه مائورو ده واسکونسلوس" فضای جالبی داره... 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ دارم خرمگس رو میخونم نوشته اتل لیلیان ویلیچ داستان یه مبارز ایتالیاییه توی سالهلی 1830 که بر اثر یه اتفاقاتی به مبارزه علیه کلیسا هم دست میزنه! بی اعتمادی به مذهب رو قشنگ نشون داده تا اینجا! 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ بابک.....نوشته جلال برگشاد داستان زندگی بابک سردار ایرانی بود...بسیار زیبا و محشر.... 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ 5 نفری که در بهشت ملاقات می کنید ...... میچ آلبوم الانم دارم امریکا اثر فرانتس کافکا رو میخونم 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ استبداد در ایران نویسنده:حسن قاضی مرادی نیوترون بهم معرفیش کرد کتاب خیلی خوبیه پیشنهاد می کنم حتما بخونیدش در مورد چگونگی کارکرد حکومت استبدادی صحبت می کنه.. 6 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ انسان در جستجوی معنی نوشته ی دکتر ویکتور فرانکل 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ قلعه حیوانات رو دارم میخوانم . 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده