viviyan 12431 ارسال شده در 20 شهریور، 2013 آره خیلی کسالت آورهواسه همین جلد 6رو هنوز باز نکردم میگن سرجمع 100 نفر هم تو ایران اینو نخووندن. برا همین هرکی خوونده خیلی کلاس میذاره و پزشو میده. اصلا افتخاری محسوب میشه تا آخر خووندنش :texc5lhcbtrocnmvtp8 5
JU JU 7193 ارسال شده در 2 مهر، 2013 عنوان: ژنرال ِ جنگهای سیب زمینی برگزیدهی شعرهای ترکی رسول یونان ( تولد: 1348 ) ترجمه: آیدین روشن نشر امرود چاپ نخست، بهار 1392 تاریخ مطالعه: 10 تیر 92 6
JU JU 7193 ارسال شده در 2 مهر، 2013 عنوان: قلعه حیوانات جرج ارول - George orwell - به نام اصلی اریک بلیر - Eric blair - تولد 1902 و مرگ 1950 این کتاب، در سال 1945 معروف شد و بعد از این کتاب، کتاب 1984 بود که به شهرت و معروفیت خاصی رسید چاپ سیزدهم - 1387 ترجمه: امیر میرشاهی 7
رُز 563 ارسال شده در 2 مهر، 2013 دزيره ان ماري سلينكو ترجمه ي پرويز شهدي (داستان زندگي ملكه ي سوئد و نروژ) و زمانی معشوقه ی ناپلئون خیلی کتاب زیباییه 8
anvil 5769 ارسال شده در 2 مهر، 2013 تاریخچه زمان نوشته استفن هاوکینگ بعد از 3 ماه بالخره تمومش کردم!اونقد که بریده بریده خوندم.اصلا حس خوندن ندارم کلی کتاب هست و کل بی حوصلگی:icon_razz: 8
Marziam 467 ارسال شده در 3 مهر، 2013 تاریخچه زمان نوشته استفن هاوکینگبعد از 3 ماه بالخره تمومش کردم!اونقد که بریده بریده خوندم.اصلا حس خوندن ندارم کلی کتاب هست و کل بی حوصلگی:icon_razz: یه کتاب کوئلیو بزن به بدن سرحال میشی! بریدا" پائولو کوئلیو .. کتاب خوبیه..اگه دوست دارین نظرات کوئلیو رو درمورد عشق بدونید حتما این کتابو بخونید! 5
Shiva-M 8295 ارسال شده در 23 مهر، 2013 پیامبر و دیوانه اثر جبران خلیل جبران نویسنده ی نامدار لبنانی خیلی چسبید بهم خوندنش رِفرشم کرد 3
Shiva-M 8295 ارسال شده در 25 مهر، 2013 بال های شکسته اثرجبران خلیل جبران یه اثر رمانتیک که به شدت منو یاد رافائل لامارتین انداخت 3
somayeh mech 2005 ارسال شده در 25 مهر، 2013 معشوقه ی اخر اثر مهناز سید جواد جواهری داستان زندگی فروغ السلطنه یکی از زنان ناصرالدین شاه قاجار 3
!BARAN 4887 ارسال شده در 26 مهر، 2013 افسردگان سرا اثر پیر لوتی(اگه اشتباه نکنم) در مورد مشکلات زنان ترکیه اس در زمان های قدیم.....رمان خیلی جالبی نبود.....فقط واسه یک بار خوندن اونم شاید بد نباشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11
EOS 14528 ارسال شده در 3 آبان، 2013 من گنجشک نیستم مصطفی مستور یعنی نمی دونستم به خودم ناسزا بگم یا به نویسنده :icon_pf (34): یکی از بدترین کتابایی بود که تا حالا خوندم (ولی واقعا تا آخرش رو خوندم !) فقط می تونم بگم هجویات ذهنی یه آدم روان پریش 7
Shiva-M 8295 ارسال شده در 8 آبان، 2013 اتاقی از آن خود اثر ویرجینیا وولف نویسنده ی انگلیسی خانم وولف از پیشگامان جنبش فمنیسم بودن این کتاب هم یکی از آثار معروفشون هست و بیان کننده ی دیدگاهاشون درباره ی جایگاه زن در ادوار مختلفه. کمی نظرات افراطی دارن که خوب متناسب با دوره ی خودشون هست (این کتاب رو در سال 1928 منتشر کردن) ولی تاریخ مصرفش کمی گذشته به نظرم. ولی کتاب بدی نیست، برای آشنا شدن با اندیشه هاش خوبه 8
lie 2101 ارسال شده در 8 آبان، 2013 من گنجشک نیستم مصطفی مستور یعنی نمی دونستم به خودم ناسزا بگم یا به نویسنده :icon_pf (34): یکی از بدترین کتابایی بود که تا حالا خوندم (ولی واقعا تا آخرش رو خوندم !) فقط می تونم بگم هجویات ذهنی یه آدم روان پریش کتاب تاثیرگذاریه 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 آبان، 2013 تضادهای درونی ، نادر ابراهیمی چند روایت معتبر ، مصطفی مستور 6
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 11 آبان، 2013 خسی در میقات نوشته ی جلال ال احمد شرح سفر جلال ال احمد به مکه مکرمه و مدینهّ النبی . در این سفر ال احمد به شرح حالاتش میپردازد .و به بیان افکار و احساسات درونیش و انچه از اطراف مشاهده میکند. به قول خود جلال ال احمد در پاراگراف پایانی این کتاب که میگوید : دیگر اینکه اعتراف است یا اعتراض یا زندقه یا هر آنچه که می پذیری، من در این سفر بیشتر به جستجوی برادرم بودم و آن برادران دیگر ،تا به جستجوی خدا.که خدا برای انکس که به او معتقد است همه جا هست... 4
EOS 14528 ارسال شده در 11 آبان، 2013 آریو برزن نوشته فواد فاروقی واقعا کتاب زیبایی بود :flowerysmile: 4
EOS 14528 ارسال شده در 15 آبان، 2013 مسافر نوشته اندی اندروز یه کتاب موفقیت فوق العاده، با هفت توصیه واقعا کاربردی ، در غالب داستان ! واقعا ارزش چندین بار خوندن رو هم داره 3
کهربا 18089 ارسال شده در 15 آبان، 2013 من گنجشک نیستم مصطفی مستور یعنی نمی دونستم به خودم ناسزا بگم یا به نویسنده :icon_pf (34): یکی از بدترین کتابایی بود که تا حالا خوندم (ولی واقعا تا آخرش رو خوندم !) فقط می تونم بگم هجویات ذهنی یه آدم روان پریش اینطور تخریب یک کتاب کار شایسته ای نیست من این کتاب رو دو بار خوندم در مقابل کتابی مثل رو ماه خداوند را ببوس مستور ضعیفه و میشه ایراد هایی بهش گرفت اما همونطور که دوستمون گفت تاثیر گذاره و اصلا هجویات نیست. 4
ارسال های توصیه شده