zzahra 4750 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 دوتا نمایشنامه از حسین پناهی خوندم دو مرغابی در مه و گوش بزرگ دیوار نوع نگاه پناهی و ادبیات خاصشو دوست دارم,البته با هر سلیقه ای ساز گار نیست... 7
hodaa 5488 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 من امروز یه کتاب از سپیده شاملو خوندم به اسم انگار گفته بودی لیلی کتاب خوبی بود تا حالا از این نویسنده چیزی نخونده بودم،اما قلمش بد نبود 6
spow 44198 مالک ارسال شده در 24 اسفند، 2010 اخرین کتابی که خوندم حاجی اقا نوشته صادق هدایت بود حتما بخونید واقعا محشره 6
O-N 10553 ارسال شده در 24 اسفند، 2010 مرگ غم انگيز پسر صدفي نوشته ي تيم برتونه. درواقع يه سري داستان كوتاه در مورد موجوداتي هست كه خود تيم برتون خلق كرده. بعضياشونم توي فيلماش اومدن براي من كه كلا توي همين فضا ها سير ميكنم حس همزاد پنداري رو تقويت ميكنه. شما رو نميدونم. جهت اطلاع ... لينك ندارم :persiana__hahaha: 5
پیرهاید 10193 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 انتگرال ، حساب دیفرانسیل و هندسه تحلیلی از توماس رحمت الله علیه 6
won-a-pa-lei 145 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 عشق روی پیاده رو __ مصطفی مستور گلها امه آفتابگردانند __ قیصر امین پور و در حال حاضر مشغول خوندن "جای خالی سلوچ" اثر محمود دولت آبادی 8
won-a-pa-lei 145 ارسال شده در 1 فروردین، 2011 جای خالی سلوچ رو تموم کردم. قلم محمود دولت آبادی فوق العاده است! 4
tower2010 696 ارسال شده در 1 فروردین، 2011 کتاب چنین گفت زرتشت نیچه رو برای بارسوم خوندم گاهی وقتا فکر میکنم نیچه یک دیوانه بوده بین ادمایی که نمیدونستن باید چی بگن بهش ولی درکل مغز وفکر نیچه واقعا خارق العاده هست واصلا اجازه نمیده تا شما فکربالادستی داشته باشین چنین گفت زرتشت نام کتابیاست که فریدریش نیچه فیلسوف زبان و فرهنگشناس آلمانی آنرا نگاشتهاست. این کتاب حالت داستانگونه دارد و قهرمان اصلی آن شخصی به نام «زرتشت»* است. نیچه در این کتاب عقاید خود را از زبان این شخصیت بیان داشتهاست. نیچه، چنین گفت زرتشت را «کتابی برای همه کس و هیچ کس» هم نامیدهاست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11
Astraea 25351 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 من چند روزه دارم غزلیات سعدی رو میخونم...فوق العاده است....شعراش محشره.....امروز خریدمش کتابشو...قبلش از کتابخونه گرفته بودم و پیشم بود ولی امروز کتاب عزیزمو خریدم..... 6
Ka!SeR 1333 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 اخرین کتابی که خوندم شیطان و خدا نویسنده: ژان پل سارتر مترجم: ابوالحسن نجفی عالی بود 7
Neutron 60966 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 پیشنهاد میکنم کتاب : "استبداد در ایران" از حسن قاضی مرادی رو بخونید... 7
won-a-pa-lei 145 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 دیشب " نیه توچکا" اثر فئودور داستایفسکی رو تموم کردم. واقعا آدم رو متاثر میکنه! 4
کهربا 18089 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 من این چند وقت درگیر بودم زیاد وقت نداشتم برای همین کتابی رو فعلا کامل نخوندم اما چون این کتاب خیلی ارزشمند و جالبه از نظر من خواستم بگم تا دوستان هم اگه شد استفاده کنن من یه بخش هایی ازش رو خوندم امام علی (ع) صدای عدالت انسانیت جلد اول علی و حقوق بشر تالیف دکتر جرج جرداق ترجمه عطا محمد سردار نیا 4
پیرهاید 10193 ارسال شده در 13 فروردین، 2011 مباحث پلورالیسم دینی / جان هیک عقل و اعتقاد دینی / مایکل پترسون جهان مذهبی / ریچارد بوش . . . . 8
Astraea 25351 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 3سال در ایران..نوشته کنت دو گوبینو....ترجمه ذبیح الله منصوری... تحلیل شخصیت ایرانیا و رفتارشون در زمان ناصرالدین شاهه...که کنت سفیر فرانسه نوشته....رفتارهایی که هنوز داریم....البته اغراق هم گاهی داشت...ولی در کل متاسفانه همینه!!!! 8
ارسال های توصیه شده