*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من همیشه بی اعصابم!!!! الهی...خانومت چی میکشــه! :icon_pf (34): الان پوچی یا هیچی که اعصاب نداری؟ به هم ربطی دارن؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ الهی...خانومت چی میکشــه! :icon_pf (34):الان پوچی یا هیچی که اعصاب نداری؟ به هم ربطی دارن؟ ولش کن الان حال ندارم شاید فرصتی دگر!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ولش کن الان حال ندارم شاید فرصتی دگر!!!!!! کی گفته شما مدیر باشی! همیشه اعصاب نداری! :w00: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ کی گفته شما مدیر باشی! همیشه اعصاب نداری! :w00: من مدیر نیستم!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من مدیر نیستم!!! حالا همین همکــار مدیر! بالاخره مقامی داری! دهــه! :w00: همینه دیگـه وضع مملکت خرابه! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ گم شده ام انگار ... جایی دور که هرچه می گردم پیدایش نمی کنم ! جایی میان آن همه خاطرات بارانی ... جایی میان دلواپسی های کودکانه ام ... . . . شبیه هیچ شده ام ...! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ گم شده ام انگار ... جایی دور که هرچه می گردم پیدایش نمی کنم ! جایی میان آن همه خاطرات بارانی ... جایی میان دلواپسی های کودکانه ام ... . . . شبیه هیچ شده ام ...! شعر قشنگی بود میشه بپرسم مال کیه؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ شعر قشنگی بودمیشه بپرسم مال کیه؟؟؟؟؟؟ نمی دونم...تو مجموعه شعرای word داشتم. 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ نمی دونم...تو مجموعه شعرای word داشتم. آها بازم مرسی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده