hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ میخوای حالا انقدرم عمیق و احساسی ازش حرف نزینیم... اصلن دو بدنن در یک روح خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ میخوای حالا انقدرم عمیق و احساسی ازش حرف نزینیم...اصلن دو بدنن در یک روح خوبه؟ نه اشتباست.... یه مثال (از منظر دین :6404:) یه آدم بی دین هیچه ولی یه حاج آقا حزب اللهی ریاکار پوچه!! خیلی فرق دارن........... 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ میخوای حالا انقدرم عمیق و احساسی ازش حرف نزینیم...اصلن دو بدنن در یک روح خوبه؟ چرا تفاوت دارن گاهی تفاوت در حد یه اتم dna رو عوض میکنه!!!!!! نه اشتباست....یه مثال (از منظر دین :6404:) یه آدم بی دین هیچه ولی یه حاج آقا حزب اللهی ریاکار پوچه!! خیلی فرق دارن........... اینم یه نمونه کاملا درست!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی فلسفی شد.بهتر نیست بره به تالار علوم انسانی من که نفهمیدم پوچ بهتره یا هیچ.اگه کسی فهمید به منم بگه 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی فلسفی شد.بهتر نیست بره به تالار علوم انسانیمن که نفهمیدم پوچ بهتره یا هیچ.اگه کسی فهمید به منم بگه همیشه همینه چیزی که به مغزمون بخواد فشار بیاره و ازش کار بکشه طرفش نمیریم دوس داریم فقط بحثمون سر این باشه که مخ دختررو چطور بزنم دخترا میشینن پشت سر پسرا حرف میزنن همین و همین لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ همیشه همینهچیزی که به مغزمون بخواد فشار بیاره و ازش کار بکشه طرفش نمیریم دوس داریم فقط بحثمون سر این باشه که مخ دختررو چطور بزنم دخترا میشینن پشت سر پسرا حرف میزنن همین و همین آخه حال میده.فک کن.بتونی مخ یه دختر رو بزنی...اما بحث هیچ و پوچ کجاش به دردمون میخوره اگه بحثت جدیه یه خورده بیشتر توضیح بده خو 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ این پست رو به خودتون نگیرید اگه به خودتون مشکوک نیستین!!!! 90% افراد جامعه ما پوچن و این پوچی به این جامعه مجازی هم رخنه پیدا کرده فقط یه ظاهر زیبا دارن اون ده درصد هم پوچن دوباره همون مثال اسفنج در حال جذب شخصیت و اطلاعاتن پس ای کسانی که پوچ هستین سعی کنین هیچ بشین تا به یه جایی برسین و موندگار بشین!!!!! 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ آخه حال میده.فک کن.بتونی مخ یه دختر رو بزنی...اما بحث هیچ و پوچ کجاش به دردمون میخورهاگه بحثت جدیه یه خورده بیشتر توضیح بده خو خب همین دیگه محسن میخوام رک بهت بگم تو یه آدمه پوچی هیچ نیستی، چرا؟؟؟؟ واس خاطر اینکه سعی در اصلاح خودت نمیکنی اگر بخوای این کارو بکنی گند نقصای بدترت در میاد!!!! ---------------- رک گفتم چون میخواستم بفهمی که بحث جدیه!!!!! اسپم ها رو هم پاک میکنم!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خب همین دیگهمحسن میخوام رک بهت بگم تو یه آدمه پوچی هیچ نیستی، چرا؟؟؟؟ واس خاطر اینکه سعی در اصلاح خودت نمیکنی اگر بخوای این کارو بکنی گند نقصای بدترت در میاد!!!! ---------------- رک گفتم چون میخواستم بفهمی که بحث جدیه!!!!! اسپم ها رو هم پاک میکنم!!!!!!! این دوره زمونه اصلاحات جرم داره امین جون اما حالا که جدی شدی بوگو بینم از کجا به این نتیجه پوچ رسیدی 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ این دوره زمونه اصلاحات جرم داره امین جوناما حالا که جدی شدی بوگو بینم از کجا به این نتیجه پوچ رسیدی از کجا رسیدم راهش طولانی بوده ولی حالا که رسیدم نظرت چیه؟؟؟؟؟؟ بلاخره باید داشته ها رو نقد کرد نداشته ها رو هم سعی کنیم بدست بیاریم تا نقد کنیم!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ از کجا رسیدم راهش طولانی بودهولی حالا که رسیدم نظرت چیه؟؟؟؟؟؟ بلاخره باید داشته ها رو نقد کرد نداشته ها رو هم سعی کنیم بدست بیاریم تا نقد کنیم!!!!!! حالا داشته های من که پوچه:icon_pf (34): تو بگو چی داری تا نقدش کنیم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ حالا داشته های من که پوچه:icon_pf (34):تو بگو چی داری تا نقدش کنیم من همینو داشتم که نوشتم گفتم که هیچم دارم جذب میکنم!!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ نه هیچم نه پوچ!!!! موفق باشی!!!! لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ من همینو داشتم که نوشتمگفتم که هیچم دارم جذب میکنم!!! امیدوارم جذبت کمتر از دفعت نباشه اما از کجا میدونی من این مرحله رو نگذروندم.منم خیلی جذب کردم.ولی باید یه خورده هم دفع داشته باشیم که دیگران بدونن تا حالا چی جذبیدیم. من مشکل دفع دارم 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید ولی من جدی چیزی نفهمیدم.... 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم جذبت کمتر از دفعت نباشهاما از کجا میدونی من این مرحله رو نگذروندم.منم خیلی جذب کردم.ولی باید یه خورده هم دفع داشته باشیم که دیگران بدونن تا حالا چی جذبیدیم. من مشکل دفع دارم اگه پست اولو خونده بودی اینو نمیگفتی من برای هیچ اسفنج رو مثال زدم اسفنج خیلی راحت جذب میکنه و با کوچکترین عامل بیرونی و درخواست شروع به پس دادن داده هاش میکنه نه بیشتر نه دروغ نه غلو نه چیزی که نیست!!!!!! لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشیدولی من جدی چیزی نفهمیدم.... خودشو ادیت نکن.مشکل از جذب ما نیست.امین بدتر از من دفعش خوب نیست 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشیدولی من جدی چیزی نفهمیدم.... خب آب هست هرکس قدر پیمانه ای که تو دستشه آب برمیداره!!!!! خودشو ادیت نکن.مشکل از جذب ما نیست.امین بدتر از من دفعش خوب نیست شاید!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده