رفتن به مطلب

چرا کاربران مسلمانان اینقدر به آواتارهای غیراسلامی علاقه دارند ؟

ارسال های توصیه شده

به نظر من به افکار آدما برمیگرده این کار.شاید فکر میکنن اینطوری به روزتر و جذابتره.

الآن برای عده ای ضد اسلام بودن ارزشه و شاید اصلا با کسای که آواتار اسلامی دارن تو فضای مجازی ارتباط برقرار نکنن.

به نظر من اگه نمیخوای اواتارت اسلامی باشه حداقل ضد اسلام هم نباشه.

ضد یهود میتونه باشه؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 125
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این مسدله بر میگرده به اینکه اسلام ما متاسفانه اجباری شده یعنی چون لحظه تولد در گوش ما اذان گفتند ما مسلمان شدیم و هیچ شناختی از دین اسلام یا هیچ دینی نداریم ! چیزی در ماها بنیادین نشده ! بنابراین به حاطر یک لجبازی ذاتی میریم به طرف چیزهایی که اسلام میگه مکروه یا حرام هست .

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
:shad:

برای من جای سوال هست چرا این اندازه کاربران مسلمان که گاهی هم به شدت متعصب هستند از آواتارهای غیراسلامی خوششان می آید؟ :ws3:

بهرحال درصد کمی الله وخدا یارب این ها را به عنوان آواتار برمی گزینند :ws52:

من خودم فکر کنم که چون آنها انسان های شکست خورده ای هستند با امید به چیزهای واهی دلشان خوش است و خوب بالاخره هر انسانی خودش را آزاد می داند و محدودیت های که دین به آدم به زور می دهد غیر انسانی است. من بیشتر فکر کنم از این جهت و به خاطر روح سرکشی که انسان ها دارند و بخصوص تیپ نوجوان وجوان این موضوع پیش می آید :ws52:

بنده که همچین چیزی ندیدم افراطیون مذهبی یا از آواتار افراد معلوم الحالی مثل قاسم سلیمانی استفاده می کنند یا مصباح یا احمدی نژاد و کمی معتدل تر از رهبری

• Like 2
لینک به دیدگاه

بنظر من اگر شخصی ادعای اعتقاد و پایبندی به هر چیزی(مذهب،ایدئولوژی،...) رو میکنه باید به همه موارد و مسائلی که نشئت گرفته از اون طرز فکر یا مذهب هست عمل کنه و پایبند باشه، اگر غیر از این باشه جای بسی تاُمل و تجدید نظر برای اون شخص داره که اگر این اعتقاداتش درسته پس چرا به همه چیزش پایبند نیست ؛چه مواردی بوده که این شائبه رو براش پیش آورده که ممکنه کمبود ، اشکال یا تضادی وجود داشته باشه ؛ و در کنار همه اینها جا داره نیم نگاهی به خودش هم داشته باشه؛چه بسا که مشکل و کمبود از خودش و سست عنصر بودنشه...:ws38:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...