baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سلام رفقاقبلا هم گفتم ما حق نداریم عقاید دیگرون(حتی یک نفر) ولو باطل رو مسکخره کنیم و بهش توهین کنیم با دلایل منطقی هم میشه منظورمونو برسونیم منبعد برخورد میشه ممنون سلام فکر نکنم کسی حرفی زده باشه جز واقعیت ..حالا بعضی یا عادت کردن همه چیزه حرف کنند مشکل از خودشونه ..اینا واقعیتهایی که گفته شده ... 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سلامفکر نکنم کسی حرفی زده باشه جز واقعیت ..حالا بعضی یا عادت کردن همه چیزه حرف کنند مشکل از خودشونه ..اینا واقعیتهایی که گفته شده ... پستایی که توهین داشتن حذف شدن داش رامین 2 لینک به دیدگاه
baraan 1186 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ هه!میلاد نباشه مطمئن باش خیلیای دیگه نیستن! اختیار دارید کی میگه میلاد نباشه؟ انجمن به حضور اینجور افرادیم نیازمنده 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ پستایی که توهین داشتن حذف شدن داش رامین بس فکرکنم همش پستای من بودن 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بس فکرکنم همش پستای من بودن ای بابا رامین از تو پستی پاک نشده.... 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سلام رفقاقبلا هم گفتم ما حق نداریم عقاید دیگرون(حتی یک نفر) ولو باطل رو مسکخره کنیم و بهش توهین کنیم با دلایل منطقی هم میشه منظورمونو برسونیم منبعد برخورد میشه ممنون :jawdrop: پست من کجاش توهین به کسی بود؟! 3 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ چون ايراني جماعتو هرچقدر بيشتر محدود كني مخش بيشتر كار ميكنه 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ آواتار باید مفهوم داشته باشه....مثل آواتار من......بقیه چرت ان... 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ آواتار باید مفهوم داشته باشه....مثل آواتار من......بقیه چرت ان... قربون اون آواتاره قشنگت برم ولی توهین به آواتاره دیگران خلاف مقررات هست :ws46: 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ قربون اون آواتاره قشنگت برم ولی توهین به آواتاره دیگران خلاف مقررات هست :ws46: :mpr: تو نمیدونی تمام پست های من شوخیه مگه خلافش ثابت بشه؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ تاپیک به یاد قدیما آپ! همیشه چیزهای جدید جذاب تر هستن این مربوط میشه به احساس خلا نسبت به چیزایی که زیاد ندیدم و خستگی از مسائل تکراری که همیشه از بچگی دیدیم!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ ولی خودمونیم ها... بحث بسیار در پیتی بوده... چرا این بالا اومد ؟ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ همیشه چیزهای جدید جذاب تر هستن این مربوط میشه به احساس خلا نسبت به چیزایی که زیاد ندیدم و خستگی از مسائل تکراری که همیشه از بچگی دیدیم!!!!!!!!! ولی خودمونیم ها... بحث بسیار در پیتی بوده... چرا این بالا اومد ؟ :icon_pf (34):خوب راست میگه، در مملکت امام زمان آواتار غیر از نام مبارک ایشان و آغا میزارن، این بحث درپیته؟ به یاد بیتا اوردمش بالا... اونجا اولین بار بود که باهاش دعوام شد! اون موقع هری پاتر تخلص میکردم. به اسم کاربری من گیر داده بود... اینجا بود که فکر کنم برای اولین بار محروم شد! 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ منم همین سؤال برام پیش اومده اتفاقا معمولا کسایی که آواتارهاشون یا عکسهای توی گوشی و کامیشون عکسهای خاصه از نظر مذهبی خیلی بسته هستند......... واقعا چرا نباید انسانها از اولش آزاد باشند تا بعد بطور شدید دنبال این جور چیزها نباشند......... من خودم از بعضی عکسها شرمم میشه البته اینجا کمتر دیدم جاهای دیگه خیلی فجیع هستند......... 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ من به شخصه اسم مسلمونی رو تنها یدک می کشم و هیچ ادعایی ندارم در ضمن تعریف شما از غیر اسلامی چیه ؟ اسلام می گه کلا هر چیزی رو که ازش لذت می بری برات حرومه :icon_pf (34): به همین خاطر من ترجیه می دم علایقم رو داشته باشم تا این چنین اسلامی رو 10 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ چون آواتارهای اسلامی همه یک شکلند مثل مجسمه سیاه !! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ :shad: برای من جای سوال هست چرا این اندازه کاربران مسلمان که گاهی هم به شدت متعصب هستند از آواتارهای غیراسلامی خوششان می آید؟ بهرحال درصد کمی الله وخدا یارب این ها را به عنوان آواتار برمی گزینند من خودم فکر کنم که چون آنها انسان های شکست خورده ای هستند با امید به چیزهای واهی دلشان خوش است و خوب بالاخره هر انسانی خودش را آزاد می داند و محدودیت های که دین به آدم به زور می دهد غیر انسانی است. من بیشتر فکر کنم از این جهت و به خاطر روح سرکشی که انسان ها دارند و بخصوص تیپ نوجوان وجوان این موضوع پیش می آید این تاپیک زیر خاکی از نظر من به شدت تکذیب میشه لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر من به افکار آدما برمیگرده این کار.شاید فکر میکنن اینطوری به روزتر و جذابتره. الآن برای عده ای ضد اسلام بودن ارزشه و شاید اصلا با کسای که آواتار اسلامی دارن تو فضای مجازی ارتباط برقرار نکنن. به نظر من اگه نمیخوای اواتارت اسلامی باشه حداقل ضد اسلام هم نباشه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده