sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ من معترفم به تو... به تو که لحظه لحظه هایت...ثانیه به ثانیه های من است... به تو که دنیایی.... به تو هستی برایم معنای یک لبخندت دارد... من معرتفم به تو... 13 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ چقدر دوست داشتن تو خوب است. دوست داشتن تو ماهی قرمز هیچ سفره هفت سینی نیست. دوست داشتن تو عین ساعت تحویل سال است. ــ همیشه منتظرش مانده ایم.ــ دوست داشتن تو عیدی اول فروردین است. کاش همیشه عید بود. کاش همیشه تو را عیدی می گرفتم. تو را دوست دارم زمین از چرخیدن می ماند. و خورشید فراموش می کند که باید غروب کند. تو را دوست دارم. سیب ها همه ی فصل ها به شکوفه می نشینند. چلچله ها کوچ نمی کنند. وقتی تو را دوست دارم دختر کوچک آسمانم هنوز. فخری برزنده 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ این کدامین گونه از آلزایمر است وقتی تنها بدی های تو را از یاد برده ام! خوبیهایت هرچند ناچیز اما همچون سایه های دم غروب هر لحظه بیشتر قد می کشند! پزشکت را به من معرفی کن و بگو چگونه یک شبه راهی را رفته ای که من سالهاست اندر خم اولین کوچه اش گیر کرده ام! این قرصهای دیازپام دیگر برای علاج دردهای من کارگر نیستند! فقط به خوابی می بَرَندم که باز هم تنها رویایش تویی! مصطفی زاهدی 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ معتکفم به اعتکافِ نگاهت... تاب ندارد نگاهت..به این اعترافم... پس خَموشَم...از نگاهم بخوان... 7 لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ الهی گناه کردم اطرافیانم مقصر بودند خوب که دقت می کنم من هم عاری از تقصیر نبودم اعتراف می کنم که من اگر خوب بودم،صبوری می کردم که در اینصورت الان گناهکار نبودم... 7 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ کاش به همان اندازه که از حرف مردم می ترسیم از تو می ترســـیدیم که اگـــــــــــر اینگونه بود دنیای ما دنیـــای دیــــگر بود و آخرت ما هم آخرت دیــــــــگری کاش ... 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اعتراف نمیخواهد این دوست داشتن وقتی چشمانم حتی جلوی دختر کوچک همسایه-تینا-هم برایم آبرو نگذاشته اند که تا مرا میبیند، به چشمانم زل میزند و میپرسد: چشمای تو اصن مث قبلا نیست :) 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ شرمنده ام کرده ای با مهربانیت این روزها میپرسد قلب از چشمانم نگاه تو چه دارد که تاب و توان از آن میگیرد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ بازار اعتراف گرم است.... جمله ای از من بشنو.... من آن سایه ای بودم که یک عمر بر سَرَت سنگینی می کرد! 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اعتراف تلخیست... دوست داشتنت... برای من شیرین... برای تو تلخ... برای من ممکن... برای تو غیرممکن.... اعتراف سختیست... اعتراف به دوست داشتن... 94/9/14 بامداد شنبه...00:37 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ شرمنده ی دِلَت شدم... من آب شده ام از این اعتراف... عاشقانه ی من و تو هم دست آخر سکوت ش در دو حالت... من آب شدم..تو گونه سرخ کردی... 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ بوسیدَمش دیگر هراس نداشتم جهان پایان یابد من از جهان سهمم را گرفته بودم احمدرضا احمدی 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ غرورم از قلبم بزرگتر است این را قبول میکنم اما گاهی درها را که میبندم معنی اش این است: "لطفا این در را بزنید" 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اعتراف می کنم...عاشقی بلد نیسنم... من فقط بلدم از رو بخوانم کتاب عاضقی را... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده