رفتن به مطلب

یه سوال اخلاقی

میلاد

ارسال های توصیه شده

بله

نائب امام زمان هستند

یعنی شما از امام زمان بیشتر میفهمید؟:ws38:

حالا کی گفته نائب امام زمان به اندازه امام زمان زمان می فهمه که حرفاش همه درست باشه؟؟؟ :banel_smiley_4:

(البته اگه نائب باشه!):ws46:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هر چی بگن رهبر مسلمونا گفتن باور نکن بعضیا (خ) میگن این حرف پیامبر یا برعکس

حالا ما نمیدونیم پیامبری که میگفت اراسته باشینو خودش عطر میزد چرا اگه تو امتش پپسری موهاشو بلند کنه(خود پیامبر موهاش همیشه بلده بود) اقایون امنیت اخلاقی میبرنشون پذیرایی:banel_smiley_4:

مثل اینه که شما بری توی یه کلاسی یه سوال بپرسی

بعد استاد جواب بده

بعد شاگردا بیان بگند استاد چرت میگه...حرفشو گوش نکن...به حرف ما گوش کن:ws52:

لینک به دیدگاه
حالا کی گفته نائب امام زمان به اندازه امام زمان زمان می فهمه که حرفاش همه درست باشه؟؟؟ :banel_smiley_4:

(البته اگه نائب باشه!):ws46:

اندازه اون نمیفهمه

ولی حرفاش حرفای اونه

چون زمین از حجت خدا خالی نمیمونه

اگه حرف نایب خلاف حرف امام زمان بود حتما میومد تذکر میداد خود امام زمان

وقتی که اعتراضی نکرده یعنی همین درسته و حرفاش رو به نایبش میگه

لینک به دیدگاه
اندازه اون نمیفهمه

ولی حرفاش حرفای اونه

چون زمین از حجت خدا خالی نمیمونه

اگه حرف نایب خلاف حرف امام زمان بود حتما میومد تذکر میداد خود امام زمان

وقتی که اعتراضی نکرده یعنی همین درسته و حرفاش رو به نایبش میگه

اینجوری که باید دم به دقیقه میومد تذکر می داد که! :ws28::ws28:

لینک به دیدگاه
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

اگه کسی چیزی ازمون دزدید....به هیچ وجه هم قابل اثبات نبود و خودش هم انکار میکرد...

ما هم میتونیم بریم از اون دزدی کنیم؟برای تلافی و پس گرفتم اموال مثلا:ws38:

کاره درستیه یا غلط؟:ws52:

کار غلطیه :girl_in_dreams:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینجوری که باید دم به دقیقه میومد تذکر می داد که! :ws28::ws28:

دم به دقیقه نیست

یه دقیقه از چاه بیاد بیرون بگه نایب من فلانی نیست...نایب من اون یکی هست

وقتی یکی خودشو نایب امام زمان میدونه (فقط هم همون یه نفر هست)...امام زمان هم میبینه و اعتراض نمیکنه...یعنی چی؟

یعنی قبولش داره دیگه

و اونم نایب امام زمانه

• Like 1
لینک به دیدگاه
دم به دقیقه نیست

یه دقیقه از چاه بیاد بیرون بگه نایب من فلانی نیست...نایب من اون یکی هست

وقتی یکی خودشو نایب امام زمان میدونه (فقط هم همون یه نفر هست)...امام زمان هم میبینه و اعتراض نمیکنه...یعنی چی؟

یعنی قبولش داره دیگه

و اونم نایب امام زمانه

اینو دیگه من نمی دونم چرا نمیاد اعتراض نمی کنه!

حرفات درسته در کل!

• Like 1
لینک به دیدگاه
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

اگه کسی چیزی ازمون دزدید....به هیچ وجه هم قابل اثبات نبود و خودش هم انکار میکرد...

کاره درستیه یا غلط؟:ws52:

با ایم میریم و حقمون رو میگیریم

• Like 1
لینک به دیدگاه

یه خاطره:

بعضیا چیزی گفتن که مطمنن به وقتش خودشون اونکارو نمیکنن.. من سال دومم تو خوابگاه یه هم اتاقیه دزد داشتم من و دوستام تا دو ماهه اول حتی درمورد شکمون حرف نزدیم اخه خیلی که مطمن نباشی در ثانی اطمینانم درجه داره واقعا ممکنه اشتباه کنیم ..ه

ولی زمانی که همه شواهد گویا بود ما دور هم نشستیم از من پرسیدن چیکار کنیم گفتم بش میگیم..

وای که اون روز هیچوقت یادم نمیره وقتی احمق ساکش باز کرد پره کیف پول مختلف بود

خلاصه ما هیچ شاهدی نداشتیم اما جز اون گزینه ایم نداشتیم

دوستم رفت امور دانشجویی گفت... اونام احضارش کردن.. وقتی از اتاق اون معاون امور دانشجویمون اومدن بیرون ..گفتن کار اون نبوده ولی ما پولتونو میدیم

خود عوضیش به دوستم گفت کار من بوده وبخشی از پول برگردون

با اون برخوردی نشد چون اون جاسوسشون شد در واقع ادم فروش وو

سه ماه گیر بودم تا ریسس دانشگارو مجبور کردم رسیدگی کنه ..

خلاصه اخراج شد برایه دو هفته و دوباره برگشت..

نکته اخلاقی وقتی مالت رو دزد بزنه مطمن باش حتی نمیتونی در مورد کسی اینکارو کرده حرف بزنی چه برسه بخوای مالتو به روش دزدی پس بگیری.. (منظورم بدون مدرک کسیو متهم کردن..)

نکته اخلاقیه 2 :تو یه مملکت ما دزدها جایگاه بهتری دارن هم از نظر امنیت اجتماعی هم از نظر امکانات..

و توصیه اخلاقیه من اگه کسی مالت رو دزدید و نتونسی ثابت کنی اونو تا میتونی بزن هر بلایم سرت اومد اهمیت نده ولی حتما بزنش چون اگه اینکارو نکنی یه روز حسرت میخوری...

اینو گفتم واسه اونی که از رابین هود میگفت اخه اون دختره هم فکر میکرد مستحقه و فکر میکرد ماها چون رشته هایه گرون دانشگاه ازاد میخونیم بعلاوه نگاه به تیپامون میکرد خلاصه فکر میکرد حق داره شهریه دوستم که پدرش یه فرهنگیرو به دزده و باش بره 18 تومن پول پن کک مکس فکتور بده تا چهره سیاهشو روشن کنه یا چیزایه دیگه که بهتره نگم..

در ضمن مشکل خورد و خوراکم نداش چون یکی بود که همیشه یخچال و فریزرو پر کنه بدون هیچ انتظاری از کسی...

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه خاطره:

بعضیا چیزی گفتن که مطمنن به وقتش خودشون اونکارو نمیکنن.. من سال دومم تو خوابگاه یه هم اتاقیه دزد داشتم من و دوستام تا دو ماهه اول حتی درمورد شکمون حرف نزدیم اخه خیلی که مطمن نباشی در ثانی اطمینانم درجه داره واقعا ممکنه اشتباه کنیم ..ه

ولی زمانی که همه شواهد گویا بود ما دور هم نشستیم از من پرسیدن چیکار کنیم گفتم بش میگیم..

وای که اون روز هیچوقت یادم نمیره وقتی احمق ساکش باز کرد پره کیف پول مختلف بود

خلاصه ما هیچ شاهدی نداشتیم اما جز اون گزینه ایم نداشتیم

دوستم رفت امور دانشجویی گفت... اونام احضارش کردن.. وقتی از اتاق اون معاون امور دانشجویمون اومدن بیرون ..گفتن کار اون نبوده ولی ما پولتونو میدیم

خود عوضیش به دوستم گفت کار من بوده وبخشی از پول برگردون

با اون برخوردی نشد چون اون جاسوسشون شد در واقع ادم فروش وو

سه ماه گیر بودم تا ریسس دانشگارو مجبور کردم رسیدگی کنه ..

خلاصه اخراج شد برایه دو هفته و دوباره برگشت..

نکته اخلاقی وقتی مالت رو دزد بزنه مطمن باش حتی نمیتونی در مورد کسی اینکارو کرده حرف بزنی چه برسه بخوای مالتو به روش دزدی پس بگیری.. (منظورم بدون مدرک کسیو متهم کردن..)

نکته اخلاقیه 2 :تو یه مملکت ما دزدها جایگاه بهتری دارن هم از نظر امنیت اجتماعی هم از نظر امکانات..

و توصیه اخلاقیه من اگه کسی مالت رو دزدید و نتونسی ثابت کنی اونو تا میتونی بزن هر بلایم سرت اومد اهمیت نده ولی حتما بزنش چون اگه اینکارو نکنی یه روز حسرت میخوری...

اینو گفتم واسه اونی که از رابین هود میگفت اخه اون دختره هم فکر میکرد مستحقه و فکر میکرد ماها چون رشته هایه گرون دانشگاه ازاد میخونیم بعلاوه نگاه به تیپامون میکرد خلاصه فکر میکرد حق داره شهریه دوستم که پدرش یه فرهنگیرو به دزده و باش بره 18 تومن پول پن کک مکس فکتور بده تا چهره سیاهشو روشن کنه یا چیزایه دیگه که بهتره نگم..

در ضمن مشکل خورد و خوراکم نداش چون یکی بود که همیشه یخچال و فریزرو پر کنه بدون هیچ انتظاری از کسی...

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

اگه کسی‌ ازم دزدی کنه منم خودمو محق میدونم به همون اندازه که دزدیده ازش پس بگیرم

اسمشم دزدی نیس! پس گرفتنه! ماله من دست اون! دارم ازش پس میگیرم

اخلاقیم هست! کی‌ گفته نیس!

میلاد اگه گفتی‌ در راستای چه هدفی‌ این تاپیکتو پیدا کردم؟:whistle::biggrin:

• Like 2
لینک به دیدگاه

این اتفاق تازگیا برام افتاده وهنوز نتونستم خودم رو مجاب کنم که مثل خودش باهاش رفتارکنم درحالی که بارها اتفاق افتاده امانتش پیش من بوده وبهش خیانت نکردم(اصلا بحثم این نیست که خودمو تطهیرکنم خوب یا بد این اتفاقی بوده که بین ما دونفر افتاده والان به امانت من خیانت کرده) ولی نمیتونم کتمان کنم که کفرم داره درمیاد وقتی توروی من نگاه میکنه ومیخنده

به هرحال هرعملی را عکس العملیست درجهت خلاف ان وده برابر ان!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

این اتفاق هیچ ربطی به گفته شخص خاصی نداره. قانون ناقصه که نمیتونه حق شما رو بگیره.

در خصوص اخلاقی بودنش نمیتونم نظری بدم ولی میتونم بگم اینکار عقلانی نیست. چون ممکنه پات گیر کنه و شما خودت مجرم بشی از نظر قانونی.

• Like 4
لینک به دیدگاه

کاره درستیه یا غلط؟

100%درست

وقتی در نشد باید از پنجره وارد شی!

• Like 3
لینک به دیدگاه

تو رمان بادبادك باز " خالد حسيني " يه جايي نويسنده دزدي را ريشه همه جرم ها و گناه ها ميدونه مثلا ميگه وقتي ادمي را ميكشيم نعمت زندگي كردن را ازش ميدزديم اگر دروغ بگيم حقيقت را ميدزديم اگه ناراحت باشيم شادي را از خودمون اطارفبانمون مدزديم و... اينجوري دزدي را تعميم ميده به همه جرايم زندگي .

جواب سوال ميلاد كه كاملا مشخصه كار اشتباهي هست اگه بخوايم در عوض دزدي دست به دزدي بزنيم و مسلما بيشتر بچه هاي اينجا اينم كار را نه مي كنند و نه تا حالا كردن ولي با توجه به اون قسمت از رمان بادبادك باز كه همه گناه ها و جرايم را به دزدي ربط داده ايا ما در عوض عصبانيت ديگران عصباني نشديم در برابر توهين ديگران توهين نميكنيم و....؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...