شقایق31 40377 ارسال شده در 7 آبان، 2010 نه خیر خواهرم من هم اسمن هم دلن هم فکرن وووو ....ان مسلم انا مسلم و ............ خب پس تو اسما هم رسما هستی و باور داری:ws2: ولی من خودم اعتراف کردم 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 آبان، 2010 نه خیر خواهرم من هم اسمن هم دلن هم فکرن وووو ....ان مسلم انا مسلم و ............ خب پس تو اسما هم رسما هستی و باور داری:ws2: ولی من خودم اعتراف کردم 3
میلاد 24047 سازنده ارسال شده در 7 آبان، 2010 جنگ بدر کفار مسلمونارو غارت کردند محمد می خواست اونارو غارت کنه که ابوسفیان قصر در رفت و و جنگ بدر شروع شددزی دزدیه دیگه چه دست خالی چه با شمشیر اوهوم 1
Avenger 19334 ارسال شده در 7 آبان، 2010 .. . . . . . . . . . . . . اگه کسی چیزی ازمون دزدید....به هیچ وجه هم قابل اثبات نبود و خودش هم انکار میکرد... ما هم میتونیم بریم از اون دزدی کنیم؟برای تلافی و پس گرفتم اموال مثلاف کاره درستیه یا غلط؟ اون ادم نبوده دلیل نمیشه ما هم انسانیتو کنار بذاریم 3
DCBA 8191 ارسال شده در 7 آبان، 2010 .. . . . . . . . . . . . . اگه کسی چیزی ازمون دزدید....به هیچ وجه هم قابل اثبات نبود و خودش هم انکار میکرد... ما هم میتونیم بریم از اون دزدی کنیم؟برای تلافی و پس گرفتم اموال مثلا کاره درستیه یا غلط؟ اخه یه چن تا مسئله هست.....یکی اینکه تو از کجا مطمئنی که طرف این کارو کرده.....یا چه دلیلی میتونه داشته باشه که به هیچ وجه قابل اثبات نباشه!!!! :JC_thinking: اگه مطمئنی یعنی 100 درصد اطمینان داری که اون این کارو کرده باید بری اموالتو پس بگیری دیگه......یعنی برای باز پس گرفتن اموال خودت حتما باید بجنگی.........:w00: در مورد تلافی کردن بستگی به خودت داره ..........اهل بخشش باشی یا انتقام! البته به اون مال و ضرری که بهت زده شده هم بستگی داره که اصلا جای بخششی باشه یا نه! 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 7 آبان، 2010 اخه یه چن تا مسئله هست.....یکی اینکه تو از کجا مطمئنی که طرف این کارو کرده.....یا چه دلیلی میتونه داشته باشه که به هیچ وجه قابل اثبات نباشه!!!! :jc_thinking: اگه مطمئنی یعنی 100 درصد اطمینان داری که اون این کارو کرده باید بری اموالتو پس بگیری دیگه......یعنی برای باز پس گرفتن اموال خودت حتما باید بجنگی.........:w00: در مورد تلافی کردن بستگی به خودت داره ..........اهل بخشش باشی یا انتقام! البته به اون مال و ضرری که بهت زده شده هم بستگی داره که اصلا جای بخششی باشه یا نه! الان مطمئن شدم تو برداشتی آماده باش اومدم خونت حلاله پس اینطوری چقده خوبه دشمنارو بدون دادگاه پخ پخ مثل رحمت الله خویی تو تبریز که می گفت بگشید بعد ثابت میشه 3
DCBA 8191 ارسال شده در 7 آبان، 2010 الان مطمئن شدم تو برداشتی آماده باش اومدم خونت حلاله پس اینطوری چقده خوبه دشمنارو بدون دادگاه پخ پخ مثل رحمت الله خویی تو تبریز که می گفت بگشید بعد ثابت میشه :w58: من که اولش گفتم از کجا این قد مطمئنی اون برداشته!؟! 1
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 7 آبان، 2010 :w58: من که اولش گفتم از کجا این قد مطمئنی اون برداشته!؟! اگه دیدیش هم نمی تونی اقدام کنی و مطمئن شدی همین طور قانون همینه 2
DCBA 8191 ارسال شده در 7 آبان، 2010 اگه دیدیش هم نمی تونی اقدام کنی و مطمئن شدی همین طور قانون همینه اهان از اون لحاظ؟!؟ خوب میلاد سوال اخلاقی پرسیده........از نظر اخلاق داره بررسی میکنه.......من از اون جاییکه آدم بی اخلاقی ام و اعصاب قانونو ندارم ......پیشنهاد دادم خودش اقدام کنه!!! :banel_smiley_4: 2
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 7 آبان، 2010 اهان از اون لحاظ؟!؟ خوب میلاد سوال اخلاقی پرسیده........از نظر اخلاق داره بررسی میکنه.......من از اون جاییکه آدم بی اخلاقی ام و اعصاب قانونو ندارم ......پیشنهاد دادم خودش اقدام کنه!!! :banel_smiley_4: پس با آقا نسبت دارین ...وای وای 2
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 7 آبان، 2010 افاضات اون اقا که جای بحث نداره ایشون بازم گل واژه تلاوت کردن .. اما درمورد دزدی ادم باید به چنان درجه بدبختی و فلاکتی رسیده باشه که دست به چنین کاری بزنه . پلید ترین و زشترین کار .همجور شم هست مخصوصا ادمایی که بی جهت و به نا حق در جایی قرار گرفتن و پستی نشستن که لیاقتشو ندارن اینم یه نوع دزدیه 5
avina_t 95 ارسال شده در 7 آبان، 2010 پرسیدن داره آخه رهبر کل مسلمونا گفته میشه این کار رو کرد: یعنی این کار اسلامی هست ولی اخلاقی نیست...درسته؟ خب خود عمل دزدی غیراخلاقیه....تو داری یه کار اشتباهو با یه کار اشتباه دیگه جواب میدی....بعدشم تو چه امام زاده ای :icon_pf (34): !!!!! پیدا کردی جوابو ازش نقل قول کردی.....:icon_pf (34):بین باز می خوام هیچی نگما.... 4
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 7 آبان، 2010 خب خود عمل دزدی غیراخلاقیه....تو داری یه کار اشتباهو با یه کار اشتباه دیگه جواب میدی....بعدشم تو چه امام زاده ای :icon_pf (34): !!!!! پیدا کردی جوابو ازش نقل قول کردی.....:icon_pf (34):بین باز می خوام هیچی نگما.... یاد صوفیا بخیر راست گفتی 3
M_Archi 7762 ارسال شده در 7 آبان، 2010 ببخشیدا! ولی میشه بگید تعریف شما از دزدی چیه؟!!؟ تا جایی که من میدونم دزدی یعنی تصاحب اموال دیگران بدون رضایت خود شخص ولی وقتی اموال خودتون که دست یکی دیگه است میخواید پس بگیرید اون که دیگه دزدی نمیشه!! اون مال متعلق به خودتونه! مال دیگران نیست که! غیر از اینه؟ صاحبش شمایید حالا دست یکی دیگه س به هر دلیل! و شما میخواید مال خودتونو دوباره به خودتون برگردونید! این کجاش دزدیه؟! 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 7 آبان، 2010 ببخشیدا! ولی میشه بگید تعریف شما از دزدی چیه؟!!؟ تا جایی که من میدونم دزدی یعنی تصاحب اموال دیگران بدون رضایت خود شخص ولی وقتی اموال خودتون که دست یکی دیگه است میخواید پس بگیرید اون که دیگه دزدی نمیشه!! اون مال متعلق به خودتونه! مال دیگران نیست که! غیر از اینه؟ صاحبش شمایید حالا دست یکی دیگه س به هر دلیل! و شما میخواید مال خودتونو دوباره به خودتون برگردونید! این کجاش دزدیه؟! شما که نتونید ثابتش کنین شاید اون یکی تونست و افتادید زندان مدیر جان هر چیزی راهی داره نمیشه که یکی ادعا کنه بعد هر چی دوست داشت برداره نه؟ 2
M_Archi 7762 ارسال شده در 7 آبان، 2010 شما که نتونید ثابتش کنین شاید اون یکی تونست و افتادید زندان مدیر جان هر چیزی راهی داره نمیشه که یکی ادعا کنه بعد هر چی دوست داشت برداره نه؟ موضوع سر زندان نیست سر اخلاقی بودنشه وگرنه واسه اثبات و قانونی بودنش وضع فرق داره همه میگن اینم دزدیه!! ولی به نظر من نیست! چون مال خودته نه دیگران! حالا اینکه قانونی چی کار میشه کرد بحثش جداست 4
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 7 آبان، 2010 موضوع سر زندان نیست سر اخلاقی بودنشه وگرنه واسه اثبات و قانونی بودنش وضع فرق داره همه میگن اینم دزدیه!! ولی به نظر من نیست! چون مال خودته نه دیگران! حالا اینکه قانونی چی کار میشه کرد بحثش جداست پس شما هم با رهبر هم عقیده اید بالا رو چک کن 4
M_Archi 7762 ارسال شده در 7 آبان، 2010 پس شما هم با رهبر هم عقیده اید بالا رو چک کن تو این مورد اره! به نظرم حرفش درسته منع اخلاقی نداره حالا قانونی جدا اگه غیر از اینه لطفا با دلیل بگید که چرا 2
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 7 آبان، 2010 تو این مورد اره! به نظرم حرفش درسته منع اخلاقی نداره حالا قانونی جدا اگه غیر از اینه لطفا با دلیل بگید که چرا تسلیم ولی من مرد قانونم واقعا می گم:w140: از خیرش می گذرم اما خوب اخلاقن هم درست نیست نگفته برداری حتی اگه بدونی مال توئه نه 1
میلاد 24047 سازنده ارسال شده در 7 آبان، 2010 ببخشیدا! ولی میشه بگید تعریف شما از دزدی چیه؟!!؟ تا جایی که من میدونم دزدی یعنی تصاحب اموال دیگران بدون رضایت خود شخص ولی وقتی اموال خودتون که دست یکی دیگه است میخواید پس بگیرید اون که دیگه دزدی نمیشه!! اون مال متعلق به خودتونه! مال دیگران نیست که! غیر از اینه؟ صاحبش شمایید حالا دست یکی دیگه س به هر دلیل! و شما میخواید مال خودتونو دوباره به خودتون برگردونید! این کجاش دزدیه؟! نه یعنی مثلا تو یه پفک داشتی یارو ازت دزدیده بعد تو هم بری یواشکی چیپسشو بدزدی بعدا منظور اینه درسته این کار؟ 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری