DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ دیروز عصر داداشمو با شیلنگ خیس کردم بعدش اگه بابام نیومده بود نزدیک بود یه کتک مفصل ازش بخورم :banel_smiley_52: چوب داداش گله هر کی نخوره خله!!! یعنی الان من خلم! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ چوب داداش گله هر کی نخوره خله!!!یعنی الان من خلم! خب توام چوب آبجیتو میخوری دیگه 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ خب توام چوب آبجیتو میخوری دیگه اره ....اونم گله! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ اااااااااااااااا.......همتون تک دخترین!!!!! من خواهرم.....چنتا هم خواهر دارم...... میشه خواهر شمااهام باشم!؟؟؟ ولی بچه ها هردوتاش نعمته.......من داداش ندارم......بی داداشی هم بد دردیه........ قدر داداشاتونو بدونین!!! بله لی لی جون..جفتش نعمته البته خداروشکر داداش من خیلی خوبه ولی یه سری داداشا هستن که پناه بر خدا!!!!! :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ بله لی لی جون..جفتش نعمته البته خداروشکر داداش من خیلی خوبه ولی یه سری داداشا هستن که پناه بر خدا!!!!! :banel_smiley_52: آره راس میگی.....به قول یه نفر نداشتنش خیلی بهتر از بد داشتنشه!:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ نتیجه مطالعات جدید نشان می دهد، وجود خواهر در خانواده سبب سلامت و سعادت بیشتر خانواده می شود. به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه خبری المحیط ، براساس نتیجه مطالعات محققان، وجود خواهر در خانه بیش از برادر، انسان را از افسردگی دور می کند البته این دستاورد به این معنی نیست که وجود برادر سبب افسردگی می شود. در تحقیقات "لورا پادیلا ولکر" آمده است، یکی از عوامل تاثیر مثبت خواهر بر سلامت اعضای دیگر خانواده این است که دختران بیش از پسران از روی احساس و محبت سخن می گویند در نتیجه وجود این احساس خواهرانه سبب صمیمیت در خانواده می شود و موجب می شود دیگر اعضای خانواده از جمله برادران، آنان را امین رازهای خود بدانند. بازم اين دخترا!!! شما پسرا كه فقط مايه دردسرين!!! والا به خدا نمنه ......... 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ نمنه ......... بو كي گوريسن!!! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ من هر دوتاشو دارم هم برادر و هم خواهر موافقم پسرا موجوداتی مزاحم بیش نیستن درسته کارامو همه رو انجام میدن اما بازم خواهر خیلی خیلی بهتر از برادر 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ چی میگید شما ها خسته شدم اینقدر از خواهرم کتک خوردم.شانس اوردم 5 سال از من کوچکتر هست :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ من هر دوتاشو دارم هم برادر و هم خواهرموافقم پسرا موجوداتی مزاحم بیش نیستن درسته کارامو همه رو انجام میدن اما بازم خواهر خیلی خیلی بهتر از برادر تو كه نامزد به اون خوشگلي داري چرا كاراتو بايد برادرت بكنه!! لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ چی میگید شما هاخسته شدم اینقدر از خواهرم کتک خوردم.شانس اوردم 5 سال از من کوچکتر هست :icon_pf (34): :ws28::ws28: حقته 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ تو كه نامزد به اون خوشگلي داري چرا كاراتو بايد برادرت بكنه!! خوب این مال قبل نامزدی بود لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ خوب این مال قبل نامزدی بود :ws52: حالا حاج آقا رو زياد اذيت نكن لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ من 2 تا خواهر دارم خیلی خیلی خوبه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ فكر مي كني !!! چون داشتن خواهرو تجربه نكردي!!! راست میگی................ :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: تو این دوره زمونه خواهر هم گیر نمیاد به هر کی میگیم بیا خواهرمون شو میگه نه 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ راست میگی................ :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: تو این دوره زمونه خواهر هم گیر نمیاد به هر کی میگیم بیا خواهرمون شو میگه نه :ws44: حالا گريه نكن دادش هم بدك نيست!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ :ws44:حالا گريه نكن دادش هم بدك نيست!! :ws3: :ws3: :ws3: راس میگی اما اون ازدواج کرد و رفته............................ به خاطر این تنهاییییم الان لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ من داداش ندارم ! خوش به حالت 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ من داداش ندارم ! :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :ws21: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده