نغمه 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ کوفتم بت نمیدیم!!!!!!!!توقرار نیست بدی نفله چشمت کور خودم میخورم نور؟؟؟؟؟؟ جا قحطی بود؟؟؟؟ منم دو هفته دیگه میرم هی نمیخوام برم هی منو به زور میبرن!!!!!!! اه اه بذار بعدا برو چشمم توچشم تونیفته:w00: برو بچه تو مسائل خونوادگی دخالت نکن!!!!!!!:banel_smiley_90: :w410: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ توقرار نیست بدی نفله چشمت کور خودم میخورم اه اه بذار بعدا برو چشمم توچشم تونیفته:w00: :w410: جون نقی بیا بخور!!!!!! عمرا افتخار بدم اطراف من آفتابی نمیشیا!!!!!!!:banel_smiley_90: آفرین دخی خوف 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ آفرین خدا قسمت کنه بری عتبات اروپا........ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ عتبات آمریکا با معنویت تره! 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ امین جان سلام بلا می سر...... :icon_pf (44): تی مکاموج نپته که زای.... ولی خا ایزیری بیدیم امی دیل واوو..... وا بده ..... اون سیفتال فک شر بوشوی تی سر دونبال دنه کتد سیفتالون؟؟؟..... :banel_smiley_52: تی هوای بدار گول پسر..... ماهیا نی بزای بوسوجانیی که برااااااا......... ولی من فیکر کونمه حسابی خوشحالی جی حال بوگودید شمره نیهههههههههه........ 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ امین جان یه بار دیگه پست های اول رو چک کن عکس ها رو من نمیبینم لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ امین جان سلام بلا می سر...... :icon_pf (44): تی مکاموج نپته که زای.... ولی خا ایزیری بیدیم امی دیل واوو..... وا بده ..... اون سیفتال فک شر بوشوی تی سر دونبال دنه کتد سیفتالون؟؟؟..... :banel_smiley_52: تی هوای بدار گول پسر..... ماهیا نی بزای بوسوجانیی که برااااااا......... ولی من فیکر کونمه حسابی خوشحالی جی حال بوگودید شمره نیهههههههههه........ سلام دادا باو مجردیه دیگه:imoksmiley: ایندفه خبرت میکنم با هم بریم آها خوش گذشت، جای همگی خالی هنوزم پام درد میکنه واس خاطر کوهنوردی و بالا کشیدن سه تا شمپت!!!!! 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ امین جان یه بار دیگه پست های اول رو چک کن عکس ها رو من نمیبینم چسب احتمالا جایی که عکسا رو توش آپ کردم واسه آی پی بعضی دوستان فیلی شده الان جای دیگه آپ میکنم!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم پستها و عکساشون که دوباره آپ کردم لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ امین خان بچه زدن ندارهههه که......... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ امین خان بچه زدن ندارهههه که......... گلیه نکن زار زار میبرمت بازار میفروشمت دو هزار!!!!!! لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ 2هزارم زیاده هاااااااا باوشه یه چیزیم میدن بشون که از دستت راحت بشیم!!!!!! لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ چطور دلت میاد ......:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ چطور دلت میاد ......:icon_pf (34): به نظرت این جونور دلم داره؟! لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ الان باز حرف میزنم تذکر میدن بهم...... اصلا ساعت 9 بذار دم در .....خوبه؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ چطور دلت میاد ......:icon_pf (34): دلم که رفته مسافرت حالا حالاها نمیاد!!!!!!! به نظرت این جونور دلم داره؟! در دست احداثه!!!!!!! الان باز حرف میزنم تذکر میدن بهم......اصلا ساعت 9 بذار دم در .....خوبه؟:icon_pf (34): که بری ماهیانه بدی؟؟؟؟؟؟:imoksmiley: لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ نه برم که اقا اشغالی ببرتم....... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ نه برم که اقا اشغالی ببرتم....... یعنی میخوای باش فرار کنی؟؟؟؟؟ یعنی میخوای زنش بشی؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ نه تو هستی دیگه تازه ماهیانه هم نمیگیری....... . . . غلط کردم همون اشغالیه بهتر بود...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده