rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی قشنگ بود میسی :w14: بسی لذت بردم ولی من میدونم تو قصدت این بود که دل ما رو بسوزونی بچه :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ حالا بیا و خوبی کن.........:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی قشنگ بود میسی :w14: بسی لذت بردم ولی من میدونم تو قصدت این بود که دل ما رو بسوزونی بچه :icon_razz: اوهوم!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی قشنگ بود میسی :w14: بسی لذت بردم ولی من میدونم تو قصدت این بود که دل ما رو بسوزونی بچه :icon_razz: چرا خوب یه سر برو اونجا تا دت نسوزه 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ بعضی عکساش معلوم نیست رفرش کن بعد بوگو کدوم پستا!!!!! لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ چشم دل میخاد میلاد خان دلتو صاف کن عین من بعد عکسایی هم که نگرفته رو میتونی ببینی 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ چرا خوب یه سر برو اونجا تا دت نسوزه واستا مجردی میای؟؟؟؟؟؟؟ به شقی میگم پوستتو قلفتی بکنه!!!!!! لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ حالا معلوم شد:dancegirl2: به سلامتی!!!!! لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ بابا ای ول پسر معلومه خیلی اهل دلی که عکسایی به این زیبایی گرفتی ..عالی بوددددددددد و تماشایی . میگفتی ما هم می امدیم . 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ دلم شمال خواااست!!!!! ولی شهریور به بعدشو!!! 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ چشم دل میخاد میلاد خاندلتو صاف کن عین من بعد عکسایی هم که نگرفته رو میتونی ببینی باشه. 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ بابا ای ول پسر معلومه خیلی اهل دلی که عکسایی به این زیبایی گرفتی ..عالی بوددددددددد و تماشایی .میگفتی ما هم می امدیم . من خودمم نمیخواستم برم به زور بردنم:imoksmiley: حالا باشه یه دفعه میگم با هم بریم این سجاد قرار بود یه سر بیاد ولی خبری نشد ازش!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ دلم شمال خواااست!!!!! ولی شهریور به بعدشو!!! حق داری الان آدم خام خام بخارپز میشه!!!!!!! :shame: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ من عکسارو نمیبینم از ص اول پست 6و8و10 رو نمیبینم و ص دوم هیچ کدومشو ولی خیلی قشنگ تعریفیدی دلم خواست چطور دلت اومد تنهایی بری؟! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خیلی عالی بودن من عاشق اینجور مسافرتام درضمن یاد یه نفرم افتادم خوش بحالش 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ من عکسارو نمیبینم از ص اول پست 6و8و10 رو نمیبینم و ص دوم هیچ کدومشوولی خیلی قشنگ تعریفیدی دلم خواست چطور دلت اومد تنهایی بری؟! صفحه رو یه بار رفرش کن ببین میشه یا نه!!!!!!!! خب چنتا شمپت باهام بودن دفه بهت دوتایی میریم!!!!!!! میبرمت جاهای خوف خوف!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خیلی عالی بودن من عاشق اینجور مسافرتام درضمن یاد یه نفرم افتادم خوش بحالش امیدوارم گذرتون بیفته اینورا شوما یاد دو نفر بیفت!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده