نغمه 411 ارسال شده در 8 آبان، 2010 کوفتم بت نمیدیم!!!!!!!!توقرار نیست بدی نفله چشمت کور خودم میخورم نور؟؟؟؟؟؟ جا قحطی بود؟؟؟؟ منم دو هفته دیگه میرم هی نمیخوام برم هی منو به زور میبرن!!!!!!! اه اه بذار بعدا برو چشمم توچشم تونیفته:w00: برو بچه تو مسائل خونوادگی دخالت نکن!!!!!!!:banel_smiley_90: :w410: 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 توقرار نیست بدی نفله چشمت کور خودم میخورم اه اه بذار بعدا برو چشمم توچشم تونیفته:w00: :w410: جون نقی بیا بخور!!!!!! عمرا افتخار بدم اطراف من آفتابی نمیشیا!!!!!!!:banel_smiley_90: آفرین دخی خوف 1
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 8 آبان، 2010 امین جان سلام بلا می سر...... :icon_pf (44): تی مکاموج نپته که زای.... ولی خا ایزیری بیدیم امی دیل واوو..... وا بده ..... اون سیفتال فک شر بوشوی تی سر دونبال دنه کتد سیفتالون؟؟؟..... :banel_smiley_52: تی هوای بدار گول پسر..... ماهیا نی بزای بوسوجانیی که برااااااا......... ولی من فیکر کونمه حسابی خوشحالی جی حال بوگودید شمره نیهههههههههه........ 2
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2010 امین جان یه بار دیگه پست های اول رو چک کن عکس ها رو من نمیبینم
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 امین جان سلام بلا می سر...... :icon_pf (44): تی مکاموج نپته که زای.... ولی خا ایزیری بیدیم امی دیل واوو..... وا بده ..... اون سیفتال فک شر بوشوی تی سر دونبال دنه کتد سیفتالون؟؟؟..... :banel_smiley_52: تی هوای بدار گول پسر..... ماهیا نی بزای بوسوجانیی که برااااااا......... ولی من فیکر کونمه حسابی خوشحالی جی حال بوگودید شمره نیهههههههههه........ سلام دادا باو مجردیه دیگه:imoksmiley: ایندفه خبرت میکنم با هم بریم آها خوش گذشت، جای همگی خالی هنوزم پام درد میکنه واس خاطر کوهنوردی و بالا کشیدن سه تا شمپت!!!!! 2
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 امین جان یه بار دیگه پست های اول رو چک کن عکس ها رو من نمیبینم چسب احتمالا جایی که عکسا رو توش آپ کردم واسه آی پی بعضی دوستان فیلی شده الان جای دیگه آپ میکنم!!!!!!! 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پست + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم پستها و عکساشون که دوباره آپ کردم
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 امین خان بچه زدن ندارهههه که......... گلیه نکن زار زار میبرمت بازار میفروشمت دو هزار!!!!!!
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 2هزارم زیاده هاااااااا باوشه یه چیزیم میدن بشون که از دستت راحت بشیم!!!!!!
amin 202 مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2010 چطور دلت میاد ......:icon_pf (34): به نظرت این جونور دلم داره؟!
hilda 13376 ارسال شده در 8 آبان، 2010 الان باز حرف میزنم تذکر میدن بهم...... اصلا ساعت 9 بذار دم در .....خوبه؟:icon_pf (34): 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 چطور دلت میاد ......:icon_pf (34): دلم که رفته مسافرت حالا حالاها نمیاد!!!!!!! به نظرت این جونور دلم داره؟! در دست احداثه!!!!!!! الان باز حرف میزنم تذکر میدن بهم......اصلا ساعت 9 بذار دم در .....خوبه؟:icon_pf (34): که بری ماهیانه بدی؟؟؟؟؟؟:imoksmiley:
am in 25041 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2010 نه برم که اقا اشغالی ببرتم....... یعنی میخوای باش فرار کنی؟؟؟؟؟ یعنی میخوای زنش بشی؟؟؟؟؟؟
hilda 13376 ارسال شده در 8 آبان، 2010 نه تو هستی دیگه تازه ماهیانه هم نمیگیری....... . . . غلط کردم همون اشغالیه بهتر بود...:icon_pf (34): 1
ارسال های توصیه شده