am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سفر تو تاريخ 14 مرداد ماه ساعت 8 صبح از دژ جنگيم توي شهر بارانهاي نقره اي شروع شد:imoksmiley: مسير حرکت به سمت آباي آباد (ايالات غير متحده بندر انزلي)و از اونجا به سمت پره سر اين پره سر که گفتم جاي قشنگيه و طبيعت بسي زيبايي داره توصيه ميکنم يه سر بزنين هرچند امکانات رفاهي نداره اما کسي که ميخواد طبيعت رو ببينه ميتونه براش بهترين انتخاب باشه بگذريم ساعت 4 تو مقصد بوديم (فاصله رشت تا اونجا که پره سر باشه همش 100 کيلومتره چطور انقدر حرکت ما طول کشيد به خاطر انزلي دوستي من بوده و همين و همين) خب حالا که رسيديم تازه نعمت کولر رو درک ميکنيم، تو نيمه تابستون چه آفتاب ملسي داره اينجا دريغ از يه لکه کوچيک ابر توي اين ساعت درجه هوا از ظهر مازندران گرمتره!!!!! بگذريم مقصد اوليه ما منطقه ساحلي گيسوم در فاصله 15 دقيقه اي شهر پره سر بود من قبلا خيلي رفتم اونجا اما همراهانم براي اولين بارشون بود (انگاري من سر دسته لشگر شکست خورده 4 نفرمون بودم:imoksmiley:) 37 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ از پره سر به سمت آستارا راه افتاديم 20 کيلومتر بعد از پره سر بيلبوردهاي طرح ساحلي گيسوم تو سمت راست جاده خودنمايي ميکنه عجب طبيعتي داره اين جاده همتون حتما يه بار از داخل تونل رد شدين ولي کم پيش مياد يه تونل درختي ديده باشين اين اولين عکس تقديم به شما (اينجا انبوه بودن درختها مشخص نيست کاملا چون اون روز جاده شلوغ بود و منم به زور تونستم اين عکسو بگيرم) 40 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ بعد از حدود 5 دقيقه به وردي طرح رسيديم با پرداخت هزار تومن براي ورودي وارد شديم سمت راست قسمت آقايون و چپ بانوان همين روبرو هم چنتا قايق براي قايق سواري ما که لباس همرامون نبود بريم شنا پس بيخيال شنا شديم و رفتيم واسه قايق سواري (ولي الحق داخل طرح واقعا شلوغ بود) من که با مسئول قايقا يه آشنايي نسبي داشتم زودتر کارمون را افتاد و اولين قايق خالي رو داد به ما اينم دوتا عکس از وسط دريا و از روي قايق از داخل طرح آقايون (بانوان رو به دلايل امنيتي نيميشه عکس گذاشت) و آفتاب سوزان چله تابستون 30 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ ساعت 7 شد و همچنان روزه و آفتاب داغ داره مارو تو فر خودش ميپزه ديگه قرار شد برگرديم تا مقدمات کوهنوردي فردا رو فراهم کنيم توي راه برگشت جاتون خالي بلال (غير حبشي) هم صرف شد اين هم تقديم به شما 30 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ اینجا هم خانم ها و آقایان جدا بودن؟ یه جای بهتر سراغ نداری؟ :دی 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ جمعه پانزده مرداد ساعت 8 صبح مقصد آبشار زیبای ویسادار از داخل پره سر که بپرسین بهتون نشون میدن تقریبا وسط شهره که یه جاده به سمت کوهستان میره و همین جاده مارو به آبشار زیبای ویسادار میرسونه تا آبشار تقریبا 17 کیلومتره از این 17 کیلومتر 10 کیلومتر آسفالته و 7 کیلومتر جاده خاکی ما آسفالت رو با ماشین رفتیم و خاکی رو تصمیم گرفتیم پیاده روی کنیم تا طبیعت بهمون لذت بده ماشین رو به یه شخصی محلی سپردیم و راه افتادیم توی مسیر که الحق واقعا زیبا بود چندین و چند بار واستادیم تا من بتونم عکس بگیرم 22 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ هی یادش بخیر من 18 سال پیش رفتم ساحل گیسو عجب صفایی داشت درختا روی جاده رو کاملا پوشونده بودن 9 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ ما تصمیم گرفتیم از بیراهه بریم تا از طبیعت بیشتر لذت ببریم چون جاده به دلیل اینکه جمعه بود تقریبا شلوخ بود!!! تو مسیری میرفتیم چندین و چند جویبار بود که خودشون آبشارهای ریزه میزه و باحالی درست کرده بودن اینم یدونه از اون جویبارها که کمی پایینتر به رودخونه اصلی پیوند میخوره!!!!! 26 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ کمی بالاتر روی یه تخته سنگ وسط رودخونه نزدیک آبشار ویسادار در حال استراحت بودیم که من به نظر جک و جونورای جنگل خیلی خوشمزه به نظر اومدم و همشون بهم حمله کردن اینم یه نمونش!!!!! 23 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ بعد از کمی استراحت به مسیرمون ادامه دادیم حدود ده دقیقه که پیاده روی کردیم به یه زنبورداری و کندوهای خوشمزش رسیدیم حیف که ترس از جان نزاشت نزدیکتر بشم به کندوها:shame: 25 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ و بلاخره رسیدیم به این آبشار زیبا مشخصات آبشار 15 متر ارتفاع و عمق حوضچه 7 متر 15 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ و بلاخره این زیبا روی رخ گشود!!!!! 15 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ یه 500 متر بالاتر از آبشار یه استخر پرورش قزل آلا هست رفتیم چنتا ماهی گرفتیم واسه ناهار ماهی کبابی که دوس دارین؟؟؟؟؟؟ 17 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ عصر شد و موعد بازگشت دوباره زدیم تو بیراهه تا از سکوت و آرامش جنگل لذت ببریم ولی ناگهان . . . . . . . . مورد حمله بومیان جنگل قرار گرفتیم!!!!!!! 16 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ اینم یه عکس خوشگل بک گراندی و یه والپیپر ناز!!!!!! 16 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ بلاخره رسیدیم به ماشین خسته و کوفته مثه یه لشگر شکست خورده یه چایی با فلاسک آب جوشی که تو ماشین بود خوردیم (به دلیل خستگی زیاد یادم رفت ازش عکس بگیرم) بلاخره رسیده به جلگه و شالیهای سر سبز و خوش عطر برنج 17 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید که راوی و عکاس خوبی نبودم کاش میتونستم نسیم خنک کوهستانی عطر شالیهای برنج غرش آبشارهای خشمگین آرامش دریا رو تو عکسا بهتون نشون بدم ولی شرمنده!!!!!! 15 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ اینجا هم خانم ها و آقایان جدا بودن؟یه جای بهتر سراغ نداری؟ :دی چرا همه جای ساحل هرجا که طرح سالمسازی پیاده نشده باشه!!!!!!!! هی یادش بخیر من 18 سال پیش رفتم ساحل گیسو عجب صفایی داشت درختا روی جاده رو کاملا پوشونده بودن خوش به حالت!!!!! 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ کارت 20....آدم واقعاً فکر میکنه اونجاست....بازم ازین کارای نیکو پسندیده انجام بده...:w139: مدل گوشیتم بوگو...:JC_thinking: لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ اگه دوباره طلبید حتما!!!!!!!! مدل گوشیم؟؟؟؟؟ واسه چی میخوای؟؟؟؟؟؟ nokia 6300 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده