avina_t 95 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ یه چیزی میگم نارحت نشین: این زنه خیلی بیشّوره. چرا؟؟؟چون یه قسمت کوچیکی از حقوق از دست رفته خانومارو داره پس می گیره؟؟؟ :w00: 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ یه چیزی میگم نارحت نشین: این زنه خیلی بیشّوره. این زن اتفاقا خیلی هم با شعور و ارزش خودشو می دونه البته هنوز کامل خواسته هاشو نگفته اگه کامل تر بگه باشعور ترم میشه 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ چرا؟؟؟چون یه قسمت کوچیکی از حقوق از دست رفته خانومارو داره پس می گیره؟؟؟ :w00: این زن اتفاقا خیلی هم با شعور و ارزش خودشو می دونه البته هنوز کامل خواسته هاشو نگفته اگه کامل تر بگه باشعور ترم میشه آفرين آفرين:w16: 2 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ چرا؟؟؟چون یه قسمت کوچیکی از حقوق از دست رفته خانومارو داره پس می گیره؟؟؟:w00: دیگه کم مونده بیاد منم بگیره. 2 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ آفرين آفرين:w16: دروغ میگه... نآفرین 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ دروغ میگه... نآفرین نه همون آفرين اصلا صدآفرين 3 لینک به دیدگاه
avina_t 95 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ دیگه کم مونده بیاد منم بگیره. نه بابا....خیلی به خودت مطمئنیا...!!! 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا....خیلی به خودت مطمئنیا...!!! :w00::w00::w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ به نام خداوند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفرین / که بر حسن صنعش هزار آفرین خدایی که از گِل مرا خلق کرد / چنین عاقل و بالغ و نازنین خدایی که مردی چو من آفرید / و شد نام وی احسنالخالقین پس از آفرینش به من هدیه داد / مکانی درون بهشت برین خدایی که از بس مرا خوب ساخت / ندارم نیازی به لاک، همچنین رژ و ریمل و خط چشم و کرم / تو زیباییام را طبیعی ببین دماغ و فک و گونهام کار اوست / نه کار پزشک و پروتز، همین ! نداده مرا عشوه و مکر و ناز / نداده دم مشک من اشک و فین! مرا ساده و بیریا آفرید / جدا از حسادت و بیخشم و کین زنی از همین سادگی سود برد / به من گفت از آن سیب قرمز بچین من ساده چیدم از آن تک درخت / و دادم به او سیب چون انگبین چو وارد نبودم به دوز و کلک / من افتادم از آسمان بر زمین و البته در این مرا پند بود / که ای مرد پاکیزه و مهجبین تو حرف زنان را از آن گوش گیر / و بیرون بده حرفشان را از این که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از همان بدو پیدایشات / نشسته مداوم تو را در کمین 3 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ به نام خداوند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفرین / که بر حسن صنعش هزار آفرین خدایی که از گِل مرا خلق کرد / چنین عاقل و بالغ و نازنین خدایی که مردی چو من آفرید / و شد نام وی احسنالخالقین پس از آفرینش به من هدیه داد / مکانی درون بهشت برین خدایی که از بس مرا خوب ساخت / ندارم نیازی به لاک، همچنین رژ و ریمل و خط چشم و کرم / تو زیباییام را طبیعی ببین دماغ و فک و گونهام کار اوست / نه کار پزشک و پروتز، همین ! نداده مرا عشوه و مکر و ناز / نداده دم مشک من اشک و فین! مرا ساده و بیریا آفرید / جدا از حسادت و بیخشم و کین زنی از همین سادگی سود برد / به من گفت از آن سیب قرمز بچین من ساده چیدم از آن تک درخت / و دادم به او سیب چون انگبین چو وارد نبودم به دوز و کلک / من افتادم از آسمان بر زمین و البته در این مرا پند بود / که ای مرد پاکیزه و مهجبین تو حرف زنان را از آن گوش گیر / و بیرون بده حرفشان را از این که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از همان بدو پیدایشات / نشسته مداوم تو را در کمین عطا شد به مرد این همه حسن نیک*******به اشعار زیبای عطا هم تبریک من از این به بعد ترشی نمیخورم شاید یه چی شدم 3 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چه قدر ما مردها بيچارهايم كه اين خانمها از ما اينقدر توقع دارند :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده