avina_t 95 ارسال شده در 7 آبان، 2010 یه چیزی میگم نارحت نشین: این زنه خیلی بیشّوره. چرا؟؟؟چون یه قسمت کوچیکی از حقوق از دست رفته خانومارو داره پس می گیره؟؟؟ :w00: 4
jonny depp 8297 ارسال شده در 7 آبان، 2010 یه چیزی میگم نارحت نشین: این زنه خیلی بیشّوره. این زن اتفاقا خیلی هم با شعور و ارزش خودشو می دونه البته هنوز کامل خواسته هاشو نگفته اگه کامل تر بگه باشعور ترم میشه 3
saba888 1746 سازنده ارسال شده در 7 آبان، 2010 چرا؟؟؟چون یه قسمت کوچیکی از حقوق از دست رفته خانومارو داره پس می گیره؟؟؟ :w00: این زن اتفاقا خیلی هم با شعور و ارزش خودشو می دونه البته هنوز کامل خواسته هاشو نگفته اگه کامل تر بگه باشعور ترم میشه آفرين آفرين:w16: 2
پسر شاه پریون 976 ارسال شده در 8 آبان، 2010 چرا؟؟؟چون یه قسمت کوچیکی از حقوق از دست رفته خانومارو داره پس می گیره؟؟؟:w00: دیگه کم مونده بیاد منم بگیره. 2
avina_t 95 ارسال شده در 8 آبان، 2010 دیگه کم مونده بیاد منم بگیره. نه بابا....خیلی به خودت مطمئنیا...!!! 2
ata2009 348 ارسال شده در 8 آبان، 2010 نه بابا....خیلی به خودت مطمئنیا...!!! :w00::w00::w00::w00::w00: 3
ata2009 348 ارسال شده در 8 آبان، 2010 به نام خداوند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفرین / که بر حسن صنعش هزار آفرین خدایی که از گِل مرا خلق کرد / چنین عاقل و بالغ و نازنین خدایی که مردی چو من آفرید / و شد نام وی احسنالخالقین پس از آفرینش به من هدیه داد / مکانی درون بهشت برین خدایی که از بس مرا خوب ساخت / ندارم نیازی به لاک، همچنین رژ و ریمل و خط چشم و کرم / تو زیباییام را طبیعی ببین دماغ و فک و گونهام کار اوست / نه کار پزشک و پروتز، همین ! نداده مرا عشوه و مکر و ناز / نداده دم مشک من اشک و فین! مرا ساده و بیریا آفرید / جدا از حسادت و بیخشم و کین زنی از همین سادگی سود برد / به من گفت از آن سیب قرمز بچین من ساده چیدم از آن تک درخت / و دادم به او سیب چون انگبین چو وارد نبودم به دوز و کلک / من افتادم از آسمان بر زمین و البته در این مرا پند بود / که ای مرد پاکیزه و مهجبین تو حرف زنان را از آن گوش گیر / و بیرون بده حرفشان را از این که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از همان بدو پیدایشات / نشسته مداوم تو را در کمین 3
پسر شاه پریون 976 ارسال شده در 9 آبان، 2010 به نام خداوند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفرین / که بر حسن صنعش هزار آفرین خدایی که از گِل مرا خلق کرد / چنین عاقل و بالغ و نازنین خدایی که مردی چو من آفرید / و شد نام وی احسنالخالقین پس از آفرینش به من هدیه داد / مکانی درون بهشت برین خدایی که از بس مرا خوب ساخت / ندارم نیازی به لاک، همچنین رژ و ریمل و خط چشم و کرم / تو زیباییام را طبیعی ببین دماغ و فک و گونهام کار اوست / نه کار پزشک و پروتز، همین ! نداده مرا عشوه و مکر و ناز / نداده دم مشک من اشک و فین! مرا ساده و بیریا آفرید / جدا از حسادت و بیخشم و کین زنی از همین سادگی سود برد / به من گفت از آن سیب قرمز بچین من ساده چیدم از آن تک درخت / و دادم به او سیب چون انگبین چو وارد نبودم به دوز و کلک / من افتادم از آسمان بر زمین و البته در این مرا پند بود / که ای مرد پاکیزه و مهجبین تو حرف زنان را از آن گوش گیر / و بیرون بده حرفشان را از این که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از همان بدو پیدایشات / نشسته مداوم تو را در کمین عطا شد به مرد این همه حسن نیک*******به اشعار زیبای عطا هم تبریک من از این به بعد ترشی نمیخورم شاید یه چی شدم 3
salvador 1932 ارسال شده در 9 آبان، 2010 چه قدر ما مردها بيچارهايم كه اين خانمها از ما اينقدر توقع دارند :icon_pf (34): 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری