DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ اره عالم شماره 3 سمت چپ........... همش منو به راه چپ هدایت میکنه!!!:w00: انگار چی کارش کردم!!! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ همش منو به راه چپ هدایت میکنه!!!:w00: انگار چی کارش کردم!!! بخدا دوستت دارم که میگم چپ............. 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ نه صبا جون قربونت................برو اول راضیش کن بعد........ اون با من 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ بخدا دوستت دارم که میگم چپ............. از اون گلتم که داره سمت چپو نشون میده معلومه!!!!! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ حال ندارم صفحه های دیگه رو بخونم..نمیدونم نوشتین یا نه ولی سوتیه فکر کنم سنترال بانک و بانک مرکزی باشه 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ حال ندارم صفحه های دیگه رو بخونم..نمیدونم نوشتین یا نه ولی سوتیه فکر کنم سنترال بانک و بانک مرکزی باشه شيطون خوب تقلب مي كنيا!!! البته جواب اصلي رو من دادم ولي خوب اونم حاشيست!!!:w16: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ همه چی ارومه......................... :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ شيطون خوب تقلب مي كنيا!!!البته جواب اصلي رو من دادم ولي خوب اونم حاشيست!!!:w16: حال ندارم برم بقیه صفحه هارو بخونم تقلبم نکردم:w00: بگو اصلش چیه؟ :icon_gol: :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ اين عكس مسجد قدسه ديگه؟؟!! درسته؟؟:ws52:نتيجه مي گيريم كه با همت مضاعف ما در اطراف اين مكان درختكاري شده و به حمد و قوه الهي به آباداني رسيده!!! زود جايزه منو بده!!! اصلش اينه!!! استاد بهم 20 داد:icon_redface: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ خوب داستان سنترال بانک و بانک مر کزی و فینگلیش نوشتن روی اسکناسه لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ خوب داستان سنترال بانک و بانک مر کزی و فینگلیش نوشتن روی اسکناسه دیر اومدی دکتر جان ............دوستان گفتن................ولی همینه .........یعنی یه زبان دان اون موقع نبود؟................ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ دیر اومدی دکتر جان ............دوستان گفتن................ولی همینه .........یعنی یه زبان دان اون موقع نبود؟................ نه..چون اون موقع به قول آغای کبیر :"پیشتر به اینها(زبانهای خارجی ) نیاز نبود. اما الان نیاز است." 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ دیر اومدی دکتر جان ............دوستان گفتن................ولی همینه .........یعنی یه زبان دان اون موقع نبود؟................ سلام البته که بوده ولی شاید خواستن همونی که هست تلفظ بشه .. بانک صادرات هم اینجوری مینویسنش در جاهایی .. من البته پست ها رو نخوندم نظر خودت چیه __؟؟ لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ سلام البته که بوده ولی شاید خواستن همونی که هست تلفظ بشه .. بانک صادرات هم اینجوری مینویسنش در جاهایی .. من البته پست ها رو نخوندم نظر خودت چیه __؟؟ خوب بانک صادرات اسم خاصه.............و درستش همینه............اما سنترال بانک..........چیزیه که در همه کشورها هست.............و در روی انگلیسی اسکناس............به همین نام نوشته میشه......... 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ خوب بانک صادرات اسم خاصه.............و درستش همینه............اما سنترال بانک..........چیزیه که در همه کشورها هست.............و در روی انگلیسی اسکناس............به همین نام نوشته میشه......... درسته ولی هر چی بوده به نظرم اشتباه در ترجمه نبوده یا نداشتن مترجم نبوده شاید هم قبل از ادیت نهایی بار ها کسانی بودن گه گفتن اقا این نمیشه ولی مسئول اصلی لجوج بوده وگفته این فضولی ها به تو نیومده هر چی من میگم درسته برو پی کارت لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ خوب اینا به قول خودشون از 30 سال پیش تا به حال خیلی پیشرفت کردند و البته به قول دکتر احمدی نژاد، دانشمند معاصر بیشتر پیشرفت ها مربوط به 84 به بعده. اینه که اون موقع ، مرکزی اسم خاص بوده و لی تو این 5 ساله با توجه به پیشرفت علم زبان در دولت ایشون، خاص بودن این اسم حذف شده. الته از این سوتی ها روی اسکناس کم نبوده. نمونه دومش روی همین اسکناس چاپ اشتباه شعره. یا چیز دیگه ایی که الان یادم می یاد ماجرای عکس روی اسکناس دو هزارتومنی. اگه می دونین یا الان دیدینو فهمیدین که که هیچی و گرنه دیگه راجع بهش بحث نکنین که صحبت راجع به این آقایون بسی خطرناکه. :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ ای وای من دیر رسیدم:pichak29: آره دیگه........................حالا سمند و میدیم به یاسی......... 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ آره دیگه........................حالا سمند و میدیم به یاسی......... جایزه داشت مگه ؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی جایزه داره باید قبل از زدن تاپیک اطلاع رسانی کنین..ما باشیم و شرکت کنیم و حضور به هم رسانیم:w00: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ جایزه داشت مگه ؟ جایزه ش یه سمند بود........................قراره با ظهور امام زمان تحویل شه.............. وقتی جایزه داره باید قبل از زدن تاپیک اطلاع رسانی کنین..ما باشیم و شرکت کنیم و حضور به هم رسانیم:w00: خوب باشه دفعه دیگه................این دفعه جایزه یه مزدا 3 هستش........... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده