zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ چرا.................؟ و در آخر : چرا..................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ چرا.....منو......نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ چرا یه مدت که با کسی دوست میشیم ، اون نسبت به ما احساس مالکیت پیدا میکنه و توقعاتش از ما میره بالا؟و اگه اونا رو برآورده نکنیم ، فکر میکنه که وظیفمون بوده و ما بهش عمل نکردیم و یه عالمه چیز دیگه پیش میاد!!!!!!!!!!!!!!! چرا بعضیا جنبه دوستی صادقانه رو ندارند؟ 4 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سوال من اینه که این یارو تو آواتاره تو تا کی وکجا میخواد راه بره؟ 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ چرا یه مدت که با کسی دوست میشیم ، اون نسبت به ما احساس مالکیت پیدا میکنه و توقعاتش از ما میره بالا؟و اگه اونا رو برآورده نکنیم ، فکر میکنه که وظیفمون بوده و ما بهش عمل نکردیم و یه عالمه چیز دیگه پیش میاد!!!!!!!!!!!!!!!چرا بعضیا جنبه دوستی صادقانه رو ندارند؟ این ماییم که توقعات بقیه رو بالا میبریم!! میگن هیچوخ همه مجبتت و خرج کسی نکن چون اکه بخوای رویه عادی و پیش بگیری فک میکنه عوض شدی یا بی تفاوت شدی!! من فک میکنم برا جلوگیری از این اتفاقات همیشه باید مواضع و حد و حدود هات و قبل اینکه با کسی دوس شی براش روشن کنی تا تصمیم بگیره دوستی باهات می ارزه یانه!!:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ بزرگترین سوال تو زندگیه من که هرروز 100000000000 از خودم میپرسم اینه: آخه تا کی؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی میشه یه راهی باشه که این زبان انگلیسی رو راحت تر و با صرف وقت کمتری یاد بگیرم؟؟؟؟؟ نه اینکه تنبل باشم ، نه !!! ولی یه وقتایی واقعا" وقت کم دارم. لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من سه تا سوال خيلي ذهنمو مشغول كرده : 1- دنيا واقعاً داره كجا ميره ؟ 2- انسان در عصر يخبندان چطور زنده موند ؟ 3- ايران اين نفتو كه ميفروشه بشكه هاشو پس ميگيره ؟ 1 لینک به دیدگاه
mosafer 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من سه تا سوال خيلي ذهنمو مشغول كرده : 1- دنيا واقعاً داره كجا ميره ؟ 2- انسان در عصر يخبندان چطور زنده موند ؟ 3- ايران اين نفتو كه ميفروشه بشكه هاشو پس ميگيره ؟ 1.به قهقرا 2.با کابشن 3.نه کوفتشون بشه :w00: 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز هيشكي نتونسته به اين سوال من پاسخ بده كه واقعاً انسان در عصر يخبندان كه همه چي نابود شد چطور تونست زنده بمونه ؟! 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز هيشكي نتونسته به اين سوال من پاسخ بده كه واقعاً انسان در عصر يخبندان كه همه چي نابود شد چطور تونست زنده بمونه ؟! بیا برنامشو تو بیسیک یا سی بنویس تو تالارخودتون تحلیل کنیم سوالتو! 1 لینک به دیدگاه
mosafer 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز هيشكي نتونسته به اين سوال من پاسخ بده كه واقعاً انسان در عصر يخبندان كه همه چي نابود شد چطور تونست زنده بمونه ؟! واقعا تو انسانی می بینی همشون مردن 1 لینک به دیدگاه
mosafer 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چرا ادما به هم دروغ میگن؟؟؟ چون ترسو هستن:banel_smiley_52: و کلا مشکلات شخصیتی دارن لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چرا ادما بهم خیانت میکنن؟؟؟بخاطر جنس قلبشونه؟؟؟اصلا خیانت معنی داره؟؟؟هرکی میتونه هر کاری دلش میخواد بکنه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چرا توپ من به تير افقي دروازه خورد ؟ 2 لینک به دیدگاه
mosafer 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چرا توپ من به تير افقي دروازه خورد ؟ چون تیر عمودی رو ندید که بهش بخوره 1 لینک به دیدگاه
mosafer 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چرا هيلاري داف زن من نميشه ؟ حتما موضوعو باهاش مطرح نکردی با بزرگترا برو خاسمگاری 100 در 10000 قبول مکنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده