سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ علت اینکه مصرف مشروب و یا حملش جریمه سنگین داره ولی مواد مخدر رو زیاد کنترل نمی کنند چیه؟:icon_pf (34): چرا این خبر 30/20 رو خفه نمیکنند که اینهمه چرت و پرت مطرح نکنه؟ (مثل:ناراحتی عموم مردم از به تصویر دراومدن اختلاف عقاید بعضی مسئولین مملکتی:jawdrop:) یعنی باید مردم همیشه از حقایق بی اطلاع باشند تا بعضی ها هر کاری دوست دارند که بکنند؟؟؟؟؟ شرمنده ولی یه اسپم کوچولو من عاشق اواتارتم به ادامه سوالات میپردازیم ............ 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ پس از مرگم چه خواهد شد...؟! 4 لینک به دیدگاه
samira_3001 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ برا این سوالت فقط یه پاسخ وجود داره: "زیرا !" اره ولی اون حرفای پلوی زیرا برای من مهمه که کسی جوابشو نداره......... لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ علت اینکه مصرف مشروب و یا حملش جریمه سنگین داره ولی مواد مخدر رو زیاد کنترل نمی کنند چیه؟:icon_pf (34): چرا این خبر 30/20 رو خفه نمیکنند که اینهمه چرت و پرت مطرح نکنه؟ (مثل:ناراحتی عموم مردم از به تصویر دراومدن اختلاف عقاید بعضی مسئولین مملکتی:jawdrop:) یعنی باید مردم همیشه از حقایق بی اطلاع باشند تا بعضی ها هر کاری دوست دارند که بکنند؟؟؟؟؟ چون در زمان پیغمبر مشروب بود و حرام بود و حکم شرعی داره ولی تریاک یه چیزه تازه هست اون زمان نبود زیاد نمی تونند بهش گیر بدن در ثانی چرا کنترل کنند چیزی که خودشون وارد می کنند و پرمنفعتترین جنس روی زمین هست ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چرا شیعیان به جای شناخت امام حسین(ع) و سیرت ایشون فقط کور کورانه میاند و یه سری باورهای غلط رو مثل : زنجیر زدن و قمه زدن رو که به بدن آسیب میرسونه رو انجام میدند؟(البت خودم تا حدودی عزاداری میکنم ولی نه با این غلظت) چرا نمیاند ببینند که اصل ماجرا چی بوده و شناخت پیدا کنند؟ اینم میدونم که معصوم (ع) فرموده که :" شیعتنا خلقوا من فاضل تینتنا ، یفرحون من فرحنا و یحزنون من حزننا " ولی آیا فقط محزون بودنش به ایرانی رسیده و شادی هاش کمرنگتر باید باشه؟ 7 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چی کار کنم که نادان از دنیا نرم؟.... 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ تا کی باید غصه خورد و نشه کاری کرد! 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ آیا امکانش هست درون یک سیاه چاله ،سیاه چاله دیگری به وجود بیاد؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چرا اینا منو درک نمیکنن؟؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چرا بعد هر خنده گریست؟بهد هر خوشبختی بدبختی؟ 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چرا همه فیلما یوهو خوب تموم میشه...... لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ یه سوال واسم پیش اومده..! یه آدم تا چه حد میتونه پررو باشه؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چرا اگر به کسی بگيد که در فضا ٤ ميليارد ستاره وجود داره باورش ميشه ولی اگر بهش بگيد رنگ دیوارخيسه خودش با دست امتحان می کنه تا مطمئن بشه؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ چرا وقتی میدونه به خواسته اش نمیرسه این همه دست و پا میزنه ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ چرا یه اشتباه و چند بار تکرار می کنیم؟ چرا از اشتباهات درس نمیگیریم؟ پس کی میمیرم؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ توی ایران چرا باید اسلام رو زورکی به دیگران تحمیل کنند؟ (سردار رادان گفته: ماشینی که توش در ایام ماه مبارک رمضان چیزی تنول بشه مصادره میکنیم {منبع 30/20} ) مگه نه اینکه در قرآن اومده : " لا اکراه فی الدین " یعنی : در دین هیچ اجباری نیست. اونوقت چرا بعضیا کاسه داغتر از آشند؟ 5 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چرا آدما وقتی می بینند که یکی صادقانه داره باهاشون برخورد میکنه ، فکر میکنند که هالوئه و سعی میکنند ازش سوء استفاده کنند؟ چرا دروغ اینهمه با ارزشه و صداقت اینهمه ... ؟ 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ کی به سمندون یاد داد بگه "پیشته"؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ آیا خدا برای اینکه بنده هاش ، بنده های خوب و فعالی در عبادت بودن، بهشون حکم کاربر ویژه یا کاربر فعال رو میده و از مراتب امتیازش اینه که بهشون چشم برزخی میده تا اعمال دیگران رو ببینن و بیشتر زجر بکشن؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده