رفتن به مطلب

بزرگترین سوالی که ذهنتون رو مشغول کرده ؟؟؟؟

pesare shad

ارسال های توصیه شده

علت اینکه مصرف مشروب و یا حملش جریمه سنگین داره ولی مواد مخدر رو زیاد کنترل نمی کنند چیه؟:icon_pf (34):

چرا این خبر 30/20 رو خفه نمیکنند که اینهمه چرت و پرت مطرح نکنه؟ (مثل:ناراحتی عموم مردم از به تصویر دراومدن اختلاف عقاید بعضی مسئولین مملکتی:jawdrop:) یعنی باید مردم همیشه از حقایق بی اطلاع باشند تا بعضی ها هر کاری دوست دارند که بکنند؟؟؟؟؟

شرمنده ولی یه اسپم کوچولو

من عاشق اواتارتم :ws3:

به ادامه سوالات میپردازیم ............

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 101
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

علت اینکه مصرف مشروب و یا حملش جریمه سنگین داره ولی مواد مخدر رو زیاد کنترل نمی کنند چیه؟:icon_pf (34):

چرا این خبر 30/20 رو خفه نمیکنند که اینهمه چرت و پرت مطرح نکنه؟ (مثل:ناراحتی عموم مردم از به تصویر دراومدن اختلاف عقاید بعضی مسئولین مملکتی:jawdrop:) یعنی باید مردم همیشه از حقایق بی اطلاع باشند تا بعضی ها هر کاری دوست دارند که بکنند؟؟؟؟؟

چون در زمان پیغمبر مشروب بود و حرام بود و حکم شرعی داره ولی تریاک یه چیزه تازه هست اون زمان نبود زیاد نمی تونند بهش گیر بدن در ثانی چرا کنترل کنند چیزی که خودشون وارد می کنند و پرمنفعتترین جنس روی زمین هست ؟؟ :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

چرا شیعیان به جای شناخت امام حسین(ع) و سیرت ایشون فقط کور کورانه میاند و یه سری باورهای غلط رو مثل : زنجیر زدن و قمه زدن رو که به بدن آسیب میرسونه رو انجام میدند؟(البت خودم تا حدودی عزاداری میکنم ولی نه با این غلظت)

چرا نمیاند ببینند که اصل ماجرا چی بوده و شناخت پیدا کنند؟

اینم میدونم که معصوم (ع) فرموده که :" شیعتنا خلقوا من فاضل تینتنا ، یفرحون من فرحنا و یحزنون من حزننا "

ولی آیا فقط محزون بودنش به ایرانی رسیده و شادی هاش کمرنگتر باید باشه؟

• Like 7
لینک به دیدگاه

چرا اگر به کسی بگيد که در فضا ٤ ميليارد ستاره وجود داره باورش ميشه ولی اگر بهش بگيد رنگ دیوارخيسه خودش با دست امتحان می کنه تا مطمئن بشه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

توی ایران چرا باید اسلام رو زورکی به دیگران تحمیل کنند؟ (سردار رادان گفته: ماشینی که توش در ایام ماه مبارک رمضان چیزی تنول بشه مصادره میکنیم {منبع 30/20} )

مگه نه اینکه در قرآن اومده : " لا اکراه فی الدین " یعنی : در دین هیچ اجباری نیست.

اونوقت چرا بعضیا کاسه داغتر از آشند؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

چرا آدما وقتی می بینند که یکی صادقانه داره باهاشون برخورد میکنه ، فکر میکنند که هالوئه و سعی میکنند ازش سوء استفاده کنند؟

چرا دروغ اینهمه با ارزشه و صداقت اینهمه ... ؟

:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

آیا خدا برای اینکه بنده هاش ، بنده های خوب و فعالی در عبادت بودن، بهشون حکم کاربر ویژه یا کاربر فعال رو میده و از مراتب امتیازش اینه که بهشون چشم برزخی میده تا اعمال دیگران رو ببینن و بیشتر زجر بکشن؟؟:ws52::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...