pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی بی خیال شیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی بی خیال شیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 100% 3 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ عزیزم اون دیگه کارش با عمل درست نمیشهباید بکوبن از اول بسازن منم با رضا موافقم 6 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی بی خیال شیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ چرا بيخيال؟؟؟؟ خيليا هستن با اينكه تمام اين مشكلات عمل زيباي و ميدونن بازم اين كارو ميكنن،چون فقط يه چيزه كه براشون اهميت داره و بس اونم زيبايي مطلق 7 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ ميخواستم عمل كنم با ديدن اينا پشيمون شدم همين خوبه كه دارم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: فدات شم ملینا... آب قند بیارم؟ 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ مگه مماخ خودتون چشه هان؟:w00: گیجالت بکشین :w00: 4 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من الان 6 روزه عمل کردم ! اصلاً هم ناراحتی و عذاب نداره :banel_smiley_52: ولی اگه عکسارو قبل عمل می دیدم شاید راضی به عمل نمی شدم 3 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ کلاً اگه دکتر کارش درست باشه که ایراد نداره ، علمیه که خدا گذاشته تو مغزشون چرا ازش استفاده نکنن در جهت زیبائی ؟ من بینیم مشکلی نداشت خیلی ، بچه ها چند نفری اینجا من و از نزدیک دیدن ، اما خب دوس داشتم بینیم کوچولو موچولو باشه و الان بهش رسیدم ! چرا مخالفید !؟ ایران یکی از قطب های جراحی زیبائی تو دنیاست ، این باید باعث افتخار هم باشه ! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ مخالف نیستم با عمل کردن ولی وقتی بینی طرف ایراد نداره برای چی باید عمل کرد؟ 4 لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ :imoksmiley: یاعلیییی.. من که دماغم تو مبارزه کج شده..:persiana__hahaha: ولی ازین کارا خوشم نیم یاد. :62izy85: 4 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ خب وقتی ایراد نداره که درسته ، اما چند درصد این کسائی که عمل می کنن بینیشون موردی نداره ؟ والا من که هر کی و دیدم عمل می کنه واقعاً بعد عمل آدم می فهمه که چقدر نیاز داشتن به عمل !!!!! 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ خب وقتی ایراد نداره که درسته ، اما چند درصد این کسائی که عمل می کنن بینیشون موردی نداره ؟والا من که هر کی و دیدم عمل می کنه واقعاً بعد عمل آدم می فهمه که چقدر نیاز داشتن به عمل !!!!! با حرف مونموني كاملا موافقم مخصوصا با اين قسمت دومش{هر کی و دیدم عمل می کنه واقعاً بعد عمل آدم می فهمه که چقدر نیاز داشتن به عمل !!!!!} چون عين واقعيته:icon_pf (34)::icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ميخواستم عمل كنم با ديدن اينا پشيمون شدم همين خوبه كه دارم به نظرم ديدن 4تا گوياي همه چيز نيست بايد درباره اين موضوع از كسايي كه اين عمل زيبايي و انجام دادن مخصوصا افرادي كه چندين بار اين عمل رو انجام دادن اطلاعات جمع كني،به نظرم اين پرس و جو از هر چيزي مهمتره براي تصميم گيري. در ضمن اينكه دكتري كه انتخاب ميكنيد بايد توي عمل زيبايي خيلي متبحر باشه و به نظر من اين موضوع از هرچيزي مهمتر و اساسي تره. 7 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ باور کنید اگه دکترتون خوب باشه هیچ دردی هم نداره ! من که اصلاً درد نکشیدم و از بینی جدیدم و مدلشم راضیم ! هر چند هنوز فقظ 1 هفته گذشته و نمی شه نظر داد ! اما از نظر ممشکلات بیمارستان ، یا خود عمل که درد و اینا داشته باشه ، اصلاً نداره ، عین یه سرما خوردگی ساده می مونه که یکم سر درد داشته باشه آدم ! 1 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ باور کنید اگه دکترتون خوب باشه هیچ دردی هم نداره ! من که اصلاً درد نکشیدم و از بینی جدیدم و مدلشم راضیم ! هر چند هنوز فقظ 1 هفته گذشته و نمی شه نظر داد ! اما از نظر ممشکلات بیمارستان ، یا خود عمل که درد و اینا داشته باشه ، اصلاً نداره ، عین یه سرما خوردگی ساده می مونه که یکم سر درد داشته باشه آدم ! 4 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ خب 6 ماه گذشت ، به همتون پیشنهاد می کنم عمل کنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده