pashaa 3249 مالک ارسال شده در 30 آبان، 2010 عزیزم اون دیگه کارش با عمل درست نمیشهباید بکوبن از اول بسازن منم با رضا موافقم 6
pashaa 3249 مالک ارسال شده در 30 آبان، 2010 یعنی بی خیال شیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ چرا بيخيال؟؟؟؟ خيليا هستن با اينكه تمام اين مشكلات عمل زيباي و ميدونن بازم اين كارو ميكنن،چون فقط يه چيزه كه براشون اهميت داره و بس اونم زيبايي مطلق 7
مونمونی 709 ارسال شده در 2 آذر، 2010 من الان 6 روزه عمل کردم ! اصلاً هم ناراحتی و عذاب نداره :banel_smiley_52: ولی اگه عکسارو قبل عمل می دیدم شاید راضی به عمل نمی شدم 3
مونمونی 709 ارسال شده در 2 آذر، 2010 کلاً اگه دکتر کارش درست باشه که ایراد نداره ، علمیه که خدا گذاشته تو مغزشون چرا ازش استفاده نکنن در جهت زیبائی ؟ من بینیم مشکلی نداشت خیلی ، بچه ها چند نفری اینجا من و از نزدیک دیدن ، اما خب دوس داشتم بینیم کوچولو موچولو باشه و الان بهش رسیدم ! چرا مخالفید !؟ ایران یکی از قطب های جراحی زیبائی تو دنیاست ، این باید باعث افتخار هم باشه ! 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 آذر، 2010 مخالف نیستم با عمل کردن ولی وقتی بینی طرف ایراد نداره برای چی باید عمل کرد؟ 4
SHARLIN 306 ارسال شده در 2 آذر، 2010 :imoksmiley: یاعلیییی.. من که دماغم تو مبارزه کج شده..:persiana__hahaha: ولی ازین کارا خوشم نیم یاد. :62izy85: 4
مونمونی 709 ارسال شده در 2 آذر، 2010 خب وقتی ایراد نداره که درسته ، اما چند درصد این کسائی که عمل می کنن بینیشون موردی نداره ؟ والا من که هر کی و دیدم عمل می کنه واقعاً بعد عمل آدم می فهمه که چقدر نیاز داشتن به عمل !!!!! 2
pashaa 3249 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2010 خب وقتی ایراد نداره که درسته ، اما چند درصد این کسائی که عمل می کنن بینیشون موردی نداره ؟والا من که هر کی و دیدم عمل می کنه واقعاً بعد عمل آدم می فهمه که چقدر نیاز داشتن به عمل !!!!! با حرف مونموني كاملا موافقم مخصوصا با اين قسمت دومش{هر کی و دیدم عمل می کنه واقعاً بعد عمل آدم می فهمه که چقدر نیاز داشتن به عمل !!!!!} چون عين واقعيته:icon_pf (34)::icon_pf (34): 7
pashaa 3249 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2010 ميخواستم عمل كنم با ديدن اينا پشيمون شدم همين خوبه كه دارم به نظرم ديدن 4تا گوياي همه چيز نيست بايد درباره اين موضوع از كسايي كه اين عمل زيبايي و انجام دادن مخصوصا افرادي كه چندين بار اين عمل رو انجام دادن اطلاعات جمع كني،به نظرم اين پرس و جو از هر چيزي مهمتره براي تصميم گيري. در ضمن اينكه دكتري كه انتخاب ميكنيد بايد توي عمل زيبايي خيلي متبحر باشه و به نظر من اين موضوع از هرچيزي مهمتر و اساسي تره. 7
مونمونی 709 ارسال شده در 3 آذر، 2010 باور کنید اگه دکترتون خوب باشه هیچ دردی هم نداره ! من که اصلاً درد نکشیدم و از بینی جدیدم و مدلشم راضیم ! هر چند هنوز فقظ 1 هفته گذشته و نمی شه نظر داد ! اما از نظر ممشکلات بیمارستان ، یا خود عمل که درد و اینا داشته باشه ، اصلاً نداره ، عین یه سرما خوردگی ساده می مونه که یکم سر درد داشته باشه آدم ! 1
nikaaa 4299 ارسال شده در 12 آذر، 2010 باور کنید اگه دکترتون خوب باشه هیچ دردی هم نداره ! من که اصلاً درد نکشیدم و از بینی جدیدم و مدلشم راضیم ! هر چند هنوز فقظ 1 هفته گذشته و نمی شه نظر داد ! اما از نظر ممشکلات بیمارستان ، یا خود عمل که درد و اینا داشته باشه ، اصلاً نداره ، عین یه سرما خوردگی ساده می مونه که یکم سر درد داشته باشه آدم ! 4
ارسال های توصیه شده