رفتن به مطلب

زیبایی زیر تیغ مُد

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 63
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یعنی بی خیال شیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

چرا بيخيال؟؟؟؟

خيليا هستن با اينكه تمام اين مشكلات عمل زيباي و ميدونن بازم اين كارو ميكنن،چون فقط يه چيزه كه براشون اهميت داره و بس اونم زيبايي مطلق:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه

کلاً اگه دکتر کارش درست باشه که ایراد نداره ، علمیه که خدا گذاشته تو مغزشون چرا ازش استفاده نکنن در جهت زیبائی ؟

من بینیم مشکلی نداشت خیلی ، بچه ها چند نفری اینجا من و از نزدیک دیدن ، اما خب دوس داشتم بینیم کوچولو موچولو باشه و الان بهش رسیدم !

چرا مخالفید !؟

ایران یکی از قطب های جراحی زیبائی تو دنیاست ، این باید باعث افتخار هم باشه !

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب وقتی ایراد نداره که درسته ، اما چند درصد این کسائی که عمل می کنن بینیشون موردی نداره ؟

والا من که هر کی و دیدم عمل می کنه واقعاً بعد عمل آدم می فهمه که چقدر نیاز داشتن به عمل !!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب وقتی ایراد نداره که درسته ، اما چند درصد این کسائی که عمل می کنن بینیشون موردی نداره ؟

والا من که هر کی و دیدم عمل می کنه واقعاً بعد عمل آدم می فهمه که چقدر نیاز داشتن به عمل !!!!!

با حرف مونموني كاملا موافقم مخصوصا با اين قسمت دومش{هر کی و دیدم عمل می کنه واقعاً بعد عمل آدم می فهمه که چقدر نیاز داشتن به عمل !!!!!}

چون عين واقعيته:icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 7
لینک به دیدگاه
ميخواستم عمل كنم با ديدن اينا پشيمون شدم همين خوبه كه دارم

به نظرم ديدن 4تا گوياي همه چيز نيست بايد درباره اين موضوع از كسايي كه اين عمل زيبايي و انجام دادن مخصوصا افرادي كه چندين بار اين عمل رو انجام دادن اطلاعات جمع كني،به نظرم اين پرس و جو از هر چيزي مهمتره براي تصميم گيري.

در ضمن اينكه دكتري كه انتخاب ميكنيد بايد توي عمل زيبايي خيلي متبحر باشه و به نظر من اين موضوع از هرچيزي مهمتر و اساسي تره.:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه

باور کنید اگه دکترتون خوب باشه هیچ دردی هم نداره !

من که اصلاً درد نکشیدم و از بینی جدیدم و مدلشم راضیم !

هر چند هنوز فقظ 1 هفته گذشته و نمی شه نظر داد !

اما از نظر ممشکلات بیمارستان ، یا خود عمل که درد و اینا داشته باشه ، اصلاً نداره ، عین یه سرما خوردگی ساده می مونه که یکم سر درد داشته باشه آدم !

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
باور کنید اگه دکترتون خوب باشه هیچ دردی هم نداره !

من که اصلاً درد نکشیدم و از بینی جدیدم و مدلشم راضیم !

هر چند هنوز فقظ 1 هفته گذشته و نمی شه نظر داد !

اما از نظر ممشکلات بیمارستان ، یا خود عمل که درد و اینا داشته باشه ، اصلاً نداره ، عین یه سرما خوردگی ساده می مونه که یکم سر درد داشته باشه آدم !

kattemad_01.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...

• اضافه کردن...