غایب 4790 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 بچه ها بنظرتون پرمخاطب ترين تاپيک تو اين چند روزه کدوم بوده؟؟؟ بنظر من تاپيک پسرا يکي اضافه کنن دخترا يکي کم کنن! :jawdrop::jawdrop: تقريبا اکثر کاربرا يه سري به اين تاپيک زدن و بقيه دوستان رو از معلوماتشون مستفيض کردن همين بابا منظورم اين بود که زشته انقدر دنبال بازي نباشيد تاپيک مفيد بزنيد :w00: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=37904 بیا اینم تاپیک مفید. دیگه چی میخوای ؟ با بالاترین میزان استقبال. 2
pianist 31129 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2011 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=37904بیا اینم تاپیک مفید. دیگه چی میخوای ؟ با بالاترین میزان استقبال. آره مثال خوبی بود 1
Waffen 15118 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 تاپیکهای من همیشه حدود 10 نفر بازدید داره... اونم tops... :thk: 8
arian ariaey 1755 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 محتوای تاپیک مهمه نه تعداد بازدید کنندهاش (نمونه ای از توجیه استارترهای ناشی! ) 2
Waffen 15118 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 محتوای تاپیک مهمه نه تعداد بازدید کنندهاش (نمونه ای از توجیه استارترهای ناشی! ) من یه مقدار با این نتیجه گیری شما مخالفم... مثلا کسانی هستند که چند ساله توی فروم ها و سایت ها مطلب مینویسند و هنوزم که هنوزه تاپیک هاشون تعداد خیلی کمی بازدید کننده داره... فکر نمیکنم از ناشی گری استارترها باشه... شاید از ناشی گری خواننده هاست... 3
سمندون 19437 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 من یه مقدار با این نتیجه گیری شما مخالفم... مثلا کسانی هستند که چند ساله توی فروم ها و سایت ها مطلب مینویسند و هنوزم که هنوزه تاپیک هاشون تعداد خیلی کمی بازدید کننده داره... فکر نمیکنم از ناشی گری استارترها باشه... شاید از ناشی گری خواننده هاست... موافق 3
pianist 31129 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2011 محتوای تاپیک مهمه نه تعداد بازدید کنندهاش (نمونه ای از توجیه استارترهای ناشی! ) میشه بیشتر و واضحتر توضیح بدین؟؟ 1
arian ariaey 1755 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 من یه مقدار با این نتیجه گیری شما مخالفم... مثلا کسانی هستند که چند ساله توی فروم ها و سایت ها مطلب مینویسند و هنوزم که هنوزه تاپیک هاشون تعداد خیلی کمی بازدید کننده داره... فکر نمیکنم از ناشی گری استارترها باشه... شاید از ناشی گری خواننده هاست... بعضی ها! شاید,اما من مم باب مزاح گفتم (اون جمله رو) 2
Waffen 15118 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 بعضی ها! شاید,اما من مم باب مزاح گفتم (اون جمله رو) :icon_gol: 2
ارسال های توصیه شده