sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ منم همینطور کوشولووووووووووووووووووو :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بچه ها بنظرتون پرمخاطب ترين تاپيک تو اين چند روزه کدوم بوده؟؟؟ بنظر من تاپيک پسرا يکي اضافه کنن دخترا يکي کم کنن! :jawdrop::jawdrop: تقريبا اکثر کاربرا يه سري به اين تاپيک زدن و بقيه دوستان رو از معلوماتشون مستفيض کردن همين بابا منظورم اين بود که زشته انقدر دنبال بازي نباشيد تاپيک مفيد بزنيد :w00: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=37904 بیا اینم تاپیک مفید. دیگه چی میخوای ؟ با بالاترین میزان استقبال. 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=37904بیا اینم تاپیک مفید. دیگه چی میخوای ؟ با بالاترین میزان استقبال. آره مثال خوبی بود 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ قهوه خونه سمندون بر منکرش لعنت... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ تاپیکهای من همیشه حدود 10 نفر بازدید داره... اونم tops... :thk: 8 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ محتوای تاپیک مهمه نه تعداد بازدید کنندهاش (نمونه ای از توجیه استارترهای ناشی! ) 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ محتوای تاپیک مهمه نه تعداد بازدید کنندهاش (نمونه ای از توجیه استارترهای ناشی! ) من یه مقدار با این نتیجه گیری شما مخالفم... مثلا کسانی هستند که چند ساله توی فروم ها و سایت ها مطلب مینویسند و هنوزم که هنوزه تاپیک هاشون تعداد خیلی کمی بازدید کننده داره... فکر نمیکنم از ناشی گری استارترها باشه... شاید از ناشی گری خواننده هاست... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من یه مقدار با این نتیجه گیری شما مخالفم... مثلا کسانی هستند که چند ساله توی فروم ها و سایت ها مطلب مینویسند و هنوزم که هنوزه تاپیک هاشون تعداد خیلی کمی بازدید کننده داره... فکر نمیکنم از ناشی گری استارترها باشه... شاید از ناشی گری خواننده هاست... موافق 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ محتوای تاپیک مهمه نه تعداد بازدید کنندهاش (نمونه ای از توجیه استارترهای ناشی! ) میشه بیشتر و واضحتر توضیح بدین؟؟ 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ من یه مقدار با این نتیجه گیری شما مخالفم... مثلا کسانی هستند که چند ساله توی فروم ها و سایت ها مطلب مینویسند و هنوزم که هنوزه تاپیک هاشون تعداد خیلی کمی بازدید کننده داره... فکر نمیکنم از ناشی گری استارترها باشه... شاید از ناشی گری خواننده هاست... بعضی ها! شاید,اما من مم باب مزاح گفتم (اون جمله رو) 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بعضی ها! شاید,اما من مم باب مزاح گفتم (اون جمله رو) :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ ممنون از توضیح کاملت قانع کننده بود!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده