Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ جلل المخلوق! اشتباه شد.جلل الخالق:167: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اون یک درصد به دلیل مشکلات جنسی نمیتونند حامله شن :ws28: :ws28: :icon_pf (34): اما آخه .....الان که 50 سال پیش نیست......فک کنم رفیقت دیگه خیلی از ماجرا پرت بوده...... آره زیادی مثبته ولی به هر حال این نیاز هستو مشکلاتش هم هست در ضمن شوما هر رشته ای رو با معماری قیاس نکن 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اون یک درصد به دلیل مشکلات جنسی نمیتونند حامله شن خب یه درصد بفرستید بیان پیشه من ........من دکتر خوب سراغ دارم 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اشتباه شد.جلل الخالق:167: نه دیگه..همون جلل المخلوق!!!! 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ خب یه درصد بفرستید بیان پیشه من ........من دکتر خوب سراغ دارم شووما سر و گوشت بسیار میجنبه ها!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ نه دیگه..همون جلل المخلوق!!!! خب هرچی شوما میگی..........اصلاً جلل شیطان شووما سر و گوشت بسیار میجنبه ها!!!!! نه بابا از کجا دیدی سر گوش من و هااااااااااااااان؟ 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا از کجا دیدی سر گوش من و هااااااااااااااان؟ دیدنی نیست که..ویبرش کله انجمن و گرفته!!:persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ دیدنی نیست که..ویبرش کله انجمن و گرفته!!:persiana__hahaha: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: آره زیادی مثبته ولی به هر حال این نیاز هستو مشکلاتش هم هست در ضمن شوما هر رشته ای رو با معماری قیاس نکن واااا چه ربطی به معماری داره!!!! میدونی.....به نظرمن کل این قضیه به خانواده ها بر میگرده......به شرایط جامعه شاید یک صدم درصد ربط داشته باشه.....بچه ها تو خانواده یاد میگیرن که تو هر شرایطی چه برخوردی باید داشته باشن......از طرفی 19-20 سال گرچه سن کمیه .....ولی اینقد کم نیست که نشه یه چیزایی رو تشخیص داد ..... مثبت بودن رفیقتو نمیدونم در چه حدیه........ولی بعید نیست خونواده خیلی خیلی بسته ای داشته باشه.......همچنین خودشم هم کلا شعور خودشو نادیده گرفته....... ......ولی خیلی از خونواده ها هستن بچه های به قول تو مثبتی تحویل دادن ولی عاقل!! 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ دیدنی نیست که..ویبرش کله انجمن و گرفته!!:persiana__hahaha: الان از رو ویبره برش میدارم............. :ws28: e چی شد یهو خندیدی......برو تو دم در تایپیک خودت وایسا از ارواح استقبال کن دیگه:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: آره زیادی مثبته ولی به هر حال این نیاز هستو مشکلاتش هم هست در ضمن شوما هر رشته ای رو با معماری قیاس نکن توضیح بده سهیل ..وگرنه خونت حلال میشه ها!!!!! لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ الان از رو ویبره برش میدارم............. E چی شد یهو خندیدی......برو تو دم در تایپیک خودت وایسا از ارواح استقبال کن دیگه:banel_smiley_52: :167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :167::167::167: عزیزم گفتم ارواح ........خودم رو نگفتم که.......یا منم جزئ از ارواحم و خودم خبر ندارم:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ عزیزم گفتم ارواح ........خودم رو نگفتم که.......یا منم جزئ ارواحم و خودم خبر ندارم:jawdrop: قراره به اروااح بپیوندی 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ واااا چه ربطی به معماری داره!!!! میدونی.....به نظرمن کل این قضیه به خانواده ها بر میگرده......به شرایط جامعه شاید یک صدم درصد ربط داشته باشه.....بچه ها تو خانواده یاد میگیرن که تو هر شرایطی چه برخوردی باید داشته باشن......از طرفی 19-20 سال گرچه سن کمیه .....ولی اینقد کم نیست که نشه یه چیزایی رو تشخیص داد ..... مثبت بودن رفیقتو نمیدونم در چه حدیه........ولی بعید نیست خونواده خیلی خیلی بسته ای داشته باشه.......همچنین خودشم هم کلا شعور خودشو نادیده گرفته....... ......ولی خیلی از خونواده ها هستن بچه های به قول تو مثبتی تحویل دادن ولی عاقل!! موافقم صد و بیست درصد:shad: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ قراره به اروااح بپیوندی تا من تو رو به قافله ارواح نپیوندنم.......نمی پیوندم........ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ تا من تو رو به قافله ارواح نپیوندنم.......نمی پیوندم........ اصلا پیوندمان مبارک:ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا پیوندمان مبارک:ws28::ws28: e میبینین چه زمونه ای شده تا تکان میخوری دست وپات رو میبندن.......به دوستان سفارش میکنم وارد این بحث ها نشن...............چون یهو سرشون رو بلند میکنن میبینن شوهرشون دادن...........:jawdrop: خب به هر حال مبارکه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ eمیبینین چه زمونه ای شده تا تکان میخوری دست وپات رو میبندن.......به دوستان سفارش میکنم وارد این بحث ها نشن...............چون یهو سرشون رو بلند میکنن میبینن شوهرشون دادن...........:jawdrop: خب به هر حال مبارکه تو هم که از خدا خواسته شوخی هم نمیشه کرد ایششششششششششششششششششششششش:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ تو هم که از خدا خواستهشوخی هم نمیشه کرد ایششششششششششششششششششششششش:banel_smiley_4: نه بابا خدا از من خواسته......... تو که از خدات 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده