soheiiil 24254 سازنده ارسال شده در 5 آبان، 2010 اون یک درصد به دلیل مشکلات جنسی نمیتونند حامله شن :ws28: :ws28: :icon_pf (34): اما آخه .....الان که 50 سال پیش نیست......فک کنم رفیقت دیگه خیلی از ماجرا پرت بوده...... آره زیادی مثبته ولی به هر حال این نیاز هستو مشکلاتش هم هست در ضمن شوما هر رشته ای رو با معماری قیاس نکن 1
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 5 آبان، 2010 اون یک درصد به دلیل مشکلات جنسی نمیتونند حامله شن خب یه درصد بفرستید بیان پیشه من ........من دکتر خوب سراغ دارم 1
ne_sh67 1947 ارسال شده در 5 آبان، 2010 خب یه درصد بفرستید بیان پیشه من ........من دکتر خوب سراغ دارم شووما سر و گوشت بسیار میجنبه ها!!!!! 3
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 5 آبان، 2010 نه دیگه..همون جلل المخلوق!!!! خب هرچی شوما میگی..........اصلاً جلل شیطان شووما سر و گوشت بسیار میجنبه ها!!!!! نه بابا از کجا دیدی سر گوش من و هااااااااااااااان؟ 2
ne_sh67 1947 ارسال شده در 5 آبان، 2010 نه بابا از کجا دیدی سر گوش من و هااااااااااااااان؟ دیدنی نیست که..ویبرش کله انجمن و گرفته!!:persiana__hahaha: 4
سمندون 19440 ارسال شده در 5 آبان، 2010 دیدنی نیست که..ویبرش کله انجمن و گرفته!!:persiana__hahaha: :ws28: 2
DCBA 8191 ارسال شده در 5 آبان، 2010 :ws28: آره زیادی مثبته ولی به هر حال این نیاز هستو مشکلاتش هم هست در ضمن شوما هر رشته ای رو با معماری قیاس نکن واااا چه ربطی به معماری داره!!!! میدونی.....به نظرمن کل این قضیه به خانواده ها بر میگرده......به شرایط جامعه شاید یک صدم درصد ربط داشته باشه.....بچه ها تو خانواده یاد میگیرن که تو هر شرایطی چه برخوردی باید داشته باشن......از طرفی 19-20 سال گرچه سن کمیه .....ولی اینقد کم نیست که نشه یه چیزایی رو تشخیص داد ..... مثبت بودن رفیقتو نمیدونم در چه حدیه........ولی بعید نیست خونواده خیلی خیلی بسته ای داشته باشه.......همچنین خودشم هم کلا شعور خودشو نادیده گرفته....... ......ولی خیلی از خونواده ها هستن بچه های به قول تو مثبتی تحویل دادن ولی عاقل!! 1
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 5 آبان، 2010 دیدنی نیست که..ویبرش کله انجمن و گرفته!!:persiana__hahaha: الان از رو ویبره برش میدارم............. :ws28: e چی شد یهو خندیدی......برو تو دم در تایپیک خودت وایسا از ارواح استقبال کن دیگه:banel_smiley_52: 3
ne_sh67 1947 ارسال شده در 5 آبان، 2010 :ws28: آره زیادی مثبته ولی به هر حال این نیاز هستو مشکلاتش هم هست در ضمن شوما هر رشته ای رو با معماری قیاس نکن توضیح بده سهیل ..وگرنه خونت حلال میشه ها!!!!!
سمندون 19440 ارسال شده در 5 آبان، 2010 الان از رو ویبره برش میدارم............. E چی شد یهو خندیدی......برو تو دم در تایپیک خودت وایسا از ارواح استقبال کن دیگه:banel_smiley_52: :167::167::167: 1
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 5 آبان، 2010 :167::167::167: عزیزم گفتم ارواح ........خودم رو نگفتم که.......یا منم جزئ از ارواحم و خودم خبر ندارم:jawdrop: 1
سمندون 19440 ارسال شده در 5 آبان، 2010 عزیزم گفتم ارواح ........خودم رو نگفتم که.......یا منم جزئ ارواحم و خودم خبر ندارم:jawdrop: قراره به اروااح بپیوندی 1
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 5 آبان، 2010 واااا چه ربطی به معماری داره!!!! میدونی.....به نظرمن کل این قضیه به خانواده ها بر میگرده......به شرایط جامعه شاید یک صدم درصد ربط داشته باشه.....بچه ها تو خانواده یاد میگیرن که تو هر شرایطی چه برخوردی باید داشته باشن......از طرفی 19-20 سال گرچه سن کمیه .....ولی اینقد کم نیست که نشه یه چیزایی رو تشخیص داد ..... مثبت بودن رفیقتو نمیدونم در چه حدیه........ولی بعید نیست خونواده خیلی خیلی بسته ای داشته باشه.......همچنین خودشم هم کلا شعور خودشو نادیده گرفته....... ......ولی خیلی از خونواده ها هستن بچه های به قول تو مثبتی تحویل دادن ولی عاقل!! موافقم صد و بیست درصد:shad: 1
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 5 آبان، 2010 قراره به اروااح بپیوندی تا من تو رو به قافله ارواح نپیوندنم.......نمی پیوندم........ 1
سمندون 19440 ارسال شده در 5 آبان، 2010 تا من تو رو به قافله ارواح نپیوندنم.......نمی پیوندم........ اصلا پیوندمان مبارک:ws28::ws28: 1
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 5 آبان، 2010 اصلا پیوندمان مبارک:ws28::ws28: e میبینین چه زمونه ای شده تا تکان میخوری دست وپات رو میبندن.......به دوستان سفارش میکنم وارد این بحث ها نشن...............چون یهو سرشون رو بلند میکنن میبینن شوهرشون دادن...........:jawdrop: خب به هر حال مبارکه 2
سمندون 19440 ارسال شده در 5 آبان، 2010 eمیبینین چه زمونه ای شده تا تکان میخوری دست وپات رو میبندن.......به دوستان سفارش میکنم وارد این بحث ها نشن...............چون یهو سرشون رو بلند میکنن میبینن شوهرشون دادن...........:jawdrop: خب به هر حال مبارکه تو هم که از خدا خواسته شوخی هم نمیشه کرد ایششششششششششششششششششششششش:banel_smiley_4: 2
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 5 آبان، 2010 تو هم که از خدا خواستهشوخی هم نمیشه کرد ایششششششششششششششششششششششش:banel_smiley_4: نه بابا خدا از من خواسته......... تو که از خدات 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری