رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

به کوری چشم اونایی که نمیتونن ببینن , فکر میکنم حداقل توی این برهه از زمان بازار کار مهندسی صنایع وضعیت مطلوبی داره.دلیلش هم اینه که یک مهندس صنایع میتونه توی هر فیلدی ابراز وجود بکنه از صنعت های نفت و گاز و خودرو و نساجی و ...گرفته تا حتی به عنوان مثال وزرات بهداشت! خوب دلیلش هم تنوع در دروس و خصوصیت فنی - مدیریتی رشته صنایع اس.:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

با درود به همه دوستان ،باید بگم که بازار کار مهندسی صنایع خیلی خوبه،حتی به جرات میتونم بگم که از همه رشته های فنی بهتره،مخصوصا اگه در یک یا چند مورد تخصص داشته باشن.ولی مشکل اصلی در حال حاضر در مملکت ما اینه که اصلا کار و پول وجود نداره ،مثل اینه که یه عالمه دختر خوشگل یه جا باشن ولی پسر نباشه که بیاد شوهر اینا بشه!!!!!!!

ولی با همه این وجود بازار کار خیلی خوبی داره.کلا پیشرفت تکنولوژی و حفظ ثبات و پایداری وپویایی سازمانها و بنگاهها نیاز به استفاده از مهندسین صنایع رو اجباری کرده،شاید تا 10 سال پیش در مملکت مااینجوری نبود .به هر حال برای به روز شدن سازمانهای کشور و حفظ بقا در سیستم جهانی نیاز به متخصصین این رشته ناگزیره....

بقول tiba عزیز فیلد کاری مهندسین صنایع خیلی گستردست،از کارخونه گرفته تا هتل ،پروژه ها ،بیمارستانها،استاندارد سازی،شهر بازی ،سازمانهای نظارتی......کلا تمام سازمانهای تولیدی و خدماتی و طرحها.

• Like 9
لینک به دیدگاه

سلام به تموم بروبچ باحال منم 100% با نظر رفقا موافقم و دقیقا بنابر دلایلی که دوستان گفته اند نسبت به اینده ی کاری رشتمون خوشبین هستم به امید اینده ای روشن تر برای مهندسین صنایع گل گلاب....:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام به همه:

بله بازار کار صنایع بسیار خوب هست. تمامی حرفای دوستان درسته. اما یه چیزی رو که باید بهش توجه کرد و البته برای اکثر رشته های فنی معنی دار خواهد بود اینه که برای چه کسانی بسیار خوب تعریف میشه( از دید من):

1.فردی که سابقه کار خوب داره

2.فردی که ذهن خلاق و منعطفی داره

3.متخصص در فیلد خاص

4...

اگر دوستمون اجازه بدن بقیه رو بچه ها بگن؟

احساس می کنم ما اگه اون بازار رو خوب معنی کنیم میتونیم یه جز ء مهم باشیم

• Like 2
لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان بخاطر بیان نظراتشان..........:icon_gol:

مهندسی صنایع علم بکارگیری مهارت تفکر ، بینش و اجراست.....

تعامل صنعت و برنامه ریزی........

مدیریت کردن علم مهندسی وظیفه ی اصلیه ماست............

ولی خطراتی ایندی کارییه مارو به چالش میکشد ، بسیاری از مباحثی که ما بعنوان دروس اصلی مورد مطالعه قرار میدهیم بعنوان اصول مدیریت و برنامه ریزی به سایر رشته های فنی اموزش داده میشود......

دروس کنترل پروژه و امثالهم را بدون نیاز یه گذراندن لیسانس مهندسی صنایع میتوان اموخت......

من هم مانند دوستان بر این عقیدام که تخصص و مهارت در یک فیلد خاص بهتر از یادگیری چندین علم به طور ناقص ست........:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

سلام

من یک مهندس صنایع با سابقه زیاد هستم . در خصوص رشته مهندسی صنایع باید بگم که بعنوان یک رشته "آچار فرانسه" در هر پستی می تواند کار نماید .

از جمله عوامل کمبود کار مربوط به رشته صنایع عبارتند از :

نکته : 1- اگر رشته های دیگر مهندسی حوس نکنند تا فوق لیسانس صنایع بگیرند

2- اگر مدیریت های عامل شرکت ها نخواهند پول کم داده و هم زور بگند .

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

من یک مهندس صنایع با سابقه زیاد هستم . در خصوص رشته مهندسی صنایع باید بگم که بعنوان یک رشته "آچار فرانسه" در هر پستی می تواند کار نماید .

از جمله عوامل کمبود کار مربوط به رشته صنایع عبارتند از :

نکته : 1- اگر رشته های دیگر مهندسی حوس نکنند تا فوق لیسانس صنایع بگیرند

2- اگر مدیریت های عامل شرکت ها نخواهند پول کم داده و هم زور بگند .

قسمت دومش و نمیشه کاریش کرد!؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

من اينو تو سرچ گوگل ديدم ميخام كسايي كه ميدونن توضيح بدنش برامون

بازار کار

کارهای مشخص مهندسی صنایع در بازار کسب و کار عبارتند از

:برنامه ریزی استراتژیک و عملیاتی سازمان

:مدیریت تولید

:مدیریت مهندسی

:مدیریت پروژه

:مهندسی لجستیک

:سیستمهای تولیدی

:مهندسی سیستمهای کیفیت

:مهندسی سیستمهای اطلاعاتی

:مهندسی مالی

:مهندسی ارزش

:مهندسی سیستمهای بهره وری

:طراحی فرایندها و ساختارهای سازمانی

حالا سوال اينه

مديريت مهندسي و يااا ..... چيه؟:ws52:

توضيحايي بديد كه يه ترم 3 بفهمه:icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من اينو تو سرچ گوگل ديدم ميخام كسايي كه ميدونن توضيح بدنش برامون

بازار کار

کارهای مشخص مهندسی صنایع در بازار کسب و کار عبارتند از

:برنامه ریزی استراتژیک و عملیاتی سازمان

:مدیریت تولید

:مدیریت مهندسی

:مدیریت پروژه

:مهندسی لجستیک

:سیستمهای تولیدی

:مهندسی سیستمهای کیفیت

:مهندسی سیستمهای اطلاعاتی

:مهندسی مالی

:مهندسی ارزش

:مهندسی سیستمهای بهره وری

:طراحی فرایندها و ساختارهای سازمانی

حالا سوال اينه

مديريت مهندسي و يااا ..... چيه؟:ws52:

توضيحايي بديد كه يه ترم 3 بفهمه:icon_redface:

بادرود،

اگه منظورت فقط مدیریت مهندسی هستش یعنی دانش چگونه اداره کردن امور مهندسی،البته مدیریت مهندسی یه موضوعیه که سرفصلهاش مربوط به مدیریته که رشته های مهندسی باید از اون سر در بیارن تا بتونن در کارهای مدیریتیه خودشون موفق تر باشن.

در کل میشه گفت که رشته مهندسی صنایع نوعی مدیریت مهندسی هستش.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...