رفتن به مطلب

جملات كوتاه انگيزشي

Milad 1

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 143
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

رفتار نرم حتی بر مردمان ناآرام تاثیر می گذارد.

اگر نگذارید خشونت دیگران بر آرامش رفتارتان تأثیر نهد،

نرمش کردارتان آنها را دگرگون خواهد کرد.:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

هرگاه احساس كردید كه ذهن تان آرام نیست و نگران هستید،‌ ابتدا عمیقا عمل باز دم را انجام دهید. همیشه با بازدم شروع كنید و تا آن جا كه می توانید عمیقا عمل بازدم را انجام دهید و تمامی هوای موجود در ریه هایتان را بیرون بریزید.

با بیرون ریختن این هوا، حالات و احساسات شما نیز بیرون می ریزند، زیرا همه چیز با تنفس شما ارتباط دارد. سپس هنگامی كه شكم شما به علت بازدمی عمیق تو رفته است برای چند ثانیه صبر كنید و بعد از آن عمل دم را به طور عمیق انجام دهید. دوباره برای چند ثانیه صبر كنید . مدت زمان توقف میان دم و بازدم در این تكنیك باید مساوی باشد. به همین ترتیب دم و بازدم خود را ادامه دهید و از تنفس خود یك ریتم بسازید. بلافاصله احساس خواهید كرد تمامی وجود شما تغییر كرده است، حالت قبلی شما دیگر ناپدید شده و حال جدیدی بر وجودتان حاكم شده است. در این حالت شما دیگر نگران نیستید و آرامش زیبایی بر وجودتان حاكم می شود.:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

از خدا پرسیدم خدایا چه چیزی تو را ناراحت می کند؟ خداوند فرمود : هر وقت بنده ای با من سخن می گوید ، چنان به حرفهای او گوش می دهم که گویی به جز او بنده ی دیگری ندارم. ولی او چنان سخن می گوید که انگار من خدای همه هستم الا او.:sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه

طرز تفکر یک سگ: این آدما به من غذا میدن، نوازشم میکنن، دوسم دارن. پس حتما اونا خدای من هستند

طرز تفکر یک گربه: این آدما به من غذا میدن، نوازشم میکنن، دوسم دارن. حتما من خدای اونا هستم

اگر خوب به این جملات فکر کنید، انسان ها هم از همین نوع تفکرها برخوردار هستند. عده ای خودشون رو به خاطر توجه و محبت دیگران مدیون تصور می کنند و عده ای به خاطر همین موضوع دچار خود بزرگ بینی های کاذب میشن:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

انسان در زندگی 3 راه دارد :

راه اول از اندیشه میگذرد !

این والاترین راه است...

راه دوم از تقلید میگذرد !

این آسانترین راه است...

راه سوم از تجربه میگذرد !

این تلخ ترین راه است...

(کنفسیوس):a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

از خود انتظار بیش از حد نداشته باشیم و خود را همه فن حریف ندانیم،

به عبارت دیگر از کمال گرایی مطلق که باعث اضطراب و احساس عجز و ناتوانی می‌شود خودداری کنیم.:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...