azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ اگر وجود خدا باورت بشه،خدا واسه باورت یک نقطه میزاره یاورت میشه . . . 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ رفتار نرم حتی بر مردمان ناآرام تاثیر می گذارد. اگر نگذارید خشونت دیگران بر آرامش رفتارتان تأثیر نهد، نرمش کردارتان آنها را دگرگون خواهد کرد. 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ شادترين مردم لزوما بهترين چيزها را ندارند؛بلكه از هر چه سر راهشان قرار مي گيرد بهترين استفاده را مي كنند! 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ نه این کلمه ایی هست که باید برای گفتنش بارها تمرین کنیم ... 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ آمده ایم تا زندگی کنیم که قیمتی پیدا کنیم، نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم!!!! 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ هرگاه احساس كردید كه ذهن تان آرام نیست و نگران هستید، ابتدا عمیقا عمل باز دم را انجام دهید. همیشه با بازدم شروع كنید و تا آن جا كه می توانید عمیقا عمل بازدم را انجام دهید و تمامی هوای موجود در ریه هایتان را بیرون بریزید. با بیرون ریختن این هوا، حالات و احساسات شما نیز بیرون می ریزند، زیرا همه چیز با تنفس شما ارتباط دارد. سپس هنگامی كه شكم شما به علت بازدمی عمیق تو رفته است برای چند ثانیه صبر كنید و بعد از آن عمل دم را به طور عمیق انجام دهید. دوباره برای چند ثانیه صبر كنید . مدت زمان توقف میان دم و بازدم در این تكنیك باید مساوی باشد. به همین ترتیب دم و بازدم خود را ادامه دهید و از تنفس خود یك ریتم بسازید. بلافاصله احساس خواهید كرد تمامی وجود شما تغییر كرده است، حالت قبلی شما دیگر ناپدید شده و حال جدیدی بر وجودتان حاكم شده است. در این حالت شما دیگر نگران نیستید و آرامش زیبایی بر وجودتان حاكم می شود. 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ خودت را از مسائلی که دانستن یا ندانستن آن فرقی به حالت ندارد، دور نگه دار! 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ حافظه خوب یعنی فراموش كردن چیزهای بی ارزش! 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ زندگی یك پاداش است نه یك مكافات . فرصتی كوتاه تا ببالی بدانی ببینی بفهمی و باشی و درنهایت در خاطرها بمانی 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ از خدا پرسیدم خدایا چه چیزی تو را ناراحت می کند؟ خداوند فرمود : هر وقت بنده ای با من سخن می گوید ، چنان به حرفهای او گوش می دهم که گویی به جز او بنده ی دیگری ندارم. ولی او چنان سخن می گوید که انگار من خدای همه هستم الا او. 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ طرز تفکر یک سگ: این آدما به من غذا میدن، نوازشم میکنن، دوسم دارن. پس حتما اونا خدای من هستند طرز تفکر یک گربه: این آدما به من غذا میدن، نوازشم میکنن، دوسم دارن. حتما من خدای اونا هستم اگر خوب به این جملات فکر کنید، انسان ها هم از همین نوع تفکرها برخوردار هستند. عده ای خودشون رو به خاطر توجه و محبت دیگران مدیون تصور می کنند و عده ای به خاطر همین موضوع دچار خود بزرگ بینی های کاذب میشن 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ نکته: با همان متری که دیگران را اندازه گیری میکنید اندازه گیری می شوید... 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ انسان در زندگی 3 راه دارد : راه اول از اندیشه میگذرد ! این والاترین راه است... راه دوم از تقلید میگذرد ! این آسانترین راه است... راه سوم از تجربه میگذرد ! این تلخ ترین راه است... (کنفسیوس) 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ هر لحظه راچنان با شکوه زندگی کن که گویی واپسین لحظه زندگیت است................ وکسی چه میداند؟ شاید که واپسین لحظه باشد................ 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ در بین تمامی مردم تنها عقل است كه به عدالت تقسیم شده ! زیرا همه فكر میكنند به اندازه كافی عاقلند... ( رنه دكارت ) 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ شنا کردن در جهت جریان آب ، از عهده ماهی مرده هم برمی آید . 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ قدر لحظات زندگی را بدانیم و از آنها به خوبی استفاده کنیم، زیرا هرگز تکرار نخواهد شد. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ از خود انتظار بیش از حد نداشته باشیم و خود را همه فن حریف ندانیم، به عبارت دیگر از کمال گرایی مطلق که باعث اضطراب و احساس عجز و ناتوانی میشود خودداری کنیم. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ خود را از قید و بندهای آزاردهنده رها ساخته و ساده زندگی کنیم تا فکر و خیال آسودهای داشته باشیم. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ از چشم و همچشمی و حسادت که باعث ایجاد افکار منفی میشود دوری و سعی کنیم روش زندگی خود را خودمان انتخاب کنیم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده