سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ موافقممنم نشده به گدا پول بدم حالم ازشون بهم میخوره تو صندوق صدقه هم اگه مال کمیته باشه عمرا تفم بندازم توش اما تو رشت یه یه صندوق هست مال کودکان و معلولین مال یه آسایشگاه عام امنفعه تو رشته اونو ببینم پول میندازم توش شماره حسابشم دارم گهگاهی چیزی سر برج برام بمونه میریزم به حسابشون ................................................. راستی یه خاطره از یه گدا یه گدا بود که هفته ای دو سه روز میومد تو محلمون زنگ همه خونه ها رو میزد و پول میگرفت باورتون میشه یه بار یواشکی آمارشو در آوردم دیدم فقط تو محل ما روزی 200 شیرین کاسبه فک کنین ماهی ده روز فقط تو محل ما میگشت میشه دو ملیون حالا یه محل دیگه هم بره میشه حدود 4 تومن در ماه اینو من نفهمیدم اعصابم داغون شد گفتم این ئفعه اومد باید حالشو بگیرم زنگمونو که زد رفتم از تو یخچال یه پارچ آب یخ برداشتم از رو پنجره خالی کردم روش یکم بر و بر منو نیگا کرد رفت که رفت الان دو سالی هست تو محل گدا نداریم!!!! :banel_smiley_4:چه کارا میکنی 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ منظور منم دقیقا همین افراد بودامیدوارم اون پول واقعا خرج درمونش بشه حتما میشه.............ما در برابر اعمال دیگرون مسئولیت نداریم.............ما در برابر اعمال خودمون مسئولیم............ 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ دوستم همیشه از دیدن اینا رنج می برد و منم براش همینا رو می گفتمدرسته همه حرفات من خودم می گم اگه نذری می ذیم کمک می کنیم بریم پایین شهر و بدیم مردم بالای شهر که محتاج نیستن ولی همه تو خونه های بالا شهرشون نذری می دن اما خیلی ها هستن که مجبورن این کارو بکنن گدایی کنن غرورشون رو له کنن حتی کارگری و کلفتی هم می کنن ولی کفاف نده حتما تا حالا تونستی اونارو تشخیص بدی منظورم این بود که با این عده چه باید کرد؟ دولت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فحش بدیم یعنی؟ انسان با غرورش زندست....دیگه اگر بخواد اونم له کنه ازش چی باقی نمیمونه! من خیلیارو میشناسم که با همون کلفتی و کارگری اموراتشونو مگذرونن....آدمای مسنی هم هستن! گدایی یک نوع آفته...آفتیه که دولت مکرمه هم کم بهش دونو آب نداده! عزیز من...حق دادنی نیست....حق گرفتنیه! تو این دنیا کسی واسه خیر روح امواتش به دیگری کمک نمیکنه...مگر در مواردی خاص که اونم به طرفش بستگی داره.... اگر اون فرد واقعاً فکر میکنه کار نیست و حقی ازش ضایع شده،بره دنبالش....بره کمیته امام بره بیت رهبری بره دفتر ریاست جمهوری....مگه منو تو مسئول این بی کاری و فقریم؟ اونایی که این آفتو رشدش دادن باید پای لرزشم واستن....شما با کمک کردنتون به اینجور افراد یک نوع بی حسی روی زخم چرکین میریزید.... کمک رو باید به جاش و به آدمش داد...نه به کسانی که عرضه ندارن حققشونو از بالا دستیا بگیرن،میان تو خیابون زورگیری... لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ موافقممنم نشده به گدا پول بدم حالم ازشون بهم میخوره تو صندوق صدقه هم اگه مال کمیته باشه عمرا تفم بندازم توش اما تو رشت یه یه صندوق هست مال کودکان و معلولین مال یه آسایشگاه عام امنفعه تو رشته اونو ببینم پول میندازم توش شماره حسابشم دارم گهگاهی چیزی سر برج برام بمونه میریزم به حسابشون ................................................. راستی یه خاطره از یه گدا یه گدا بود که هفته ای دو سه روز میومد تو محلمون زنگ همه خونه ها رو میزد و پول میگرفت باورتون میشه یه بار یواشکی آمارشو در آوردم دیدم فقط تو محل ما روزی 200 شیرین کاسبه فک کنین ماهی ده روز فقط تو محل ما میگشت میشه دو ملیون حالا یه محل دیگه هم بره میشه حدود 4 تومن در ماه اینو من نفهمیدم اعصابم داغون شد گفتم این ئفعه اومد باید حالشو بگیرم زنگمونو که زد رفتم از تو یخچال یه پارچ آب یخ برداشتم از رو پنجره خالی کردم روش یکم بر و بر منو نیگا کرد رفت که رفت الان دو سالی هست تو محل گدا نداریم!!!! من جای تو باشم اون گدا رو بعد از جمع اوری پولها خفتش میکنم...........پولاشو میگیرم.......ثواب داره 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ موافقممنم نشده به گدا پول بدم حالم ازشون بهم میخوره تو صندوق صدقه هم اگه مال کمیته باشه عمرا تفم بندازم توش اما تو رشت یه یه صندوق هست مال کودکان و معلولین مال یه آسایشگاه عام امنفعه تو رشته اونو ببینم پول میندازم توش شماره حسابشم دارم گهگاهی چیزی سر برج برام بمونه میریزم به حسابشون ................................................. راستی یه خاطره از یه گدا یه گدا بود که هفته ای دو سه روز میومد تو محلمون زنگ همه خونه ها رو میزد و پول میگرفت باورتون میشه یه بار یواشکی آمارشو در آوردم دیدم فقط تو محل ما روزی 200 شیرین کاسبه فک کنین ماهی ده روز فقط تو محل ما میگشت میشه دو ملیون حالا یه محل دیگه هم بره میشه حدود 4 تومن در ماه اینو من نفهمیدم اعصابم داغون شد گفتم این ئفعه اومد باید حالشو بگیرم زنگمونو که زد رفتم از تو یخچال یه پارچ آب یخ برداشتم از رو پنجره خالی کردم روش یکم بر و بر منو نیگا کرد رفت که رفت الان دو سالی هست تو محل گدا نداریم!!!! آره بیمارستان محک هم هست مال بچه های سرطانی و هزار تا جای دیگه ولی من گاهی کسایی رو دیدم که با دیدنشون از خودم خجالت کشیدم که چرا باید اینهمه فاصله طبقاتی بین افراد یک جامعه باشه؟:w74: 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ رفتم از تو یخچال یه پارچ آب یخ برداشتم از رو پنجره خالی کردم روشیکم بر و بر منو نیگا کرد رفت که رفت الان دو سالی هست تو محل گدا نداریم!!!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:چه کارا میکنی چنتا کا دیگم با گداها کردیم که دیگه اینطرفا پیداشون نمیشه دیگه نمیشه اونارو گفت!!!!! من جای تو باشم اون گدا رو بعد از جمع اوری پولها خفتش میکنم...........پولاشو میگیرم.......ثواب داره منتظر بودیم دفعه بعد بیاد دیگه ندیدمش:shame: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ انسان با غرورش زندست....دیگه اگر بخواد اونم له کنه ازش چی باقی نمیمونه!من خیلیارو میشناسم که با همون کلفتی و کارگری اموراتشونو مگذرونن....آدمای مسنی هم هستن! گدایی یک نوع آفته...آفتیه که دولت مکرمه هم کم بهش دونو آب نداده! عزیز من...حق دادنی نیست....حق گرفتنیه! تو این دنیا کسی واسه خیر روح امواتش به دیگری کمک نمیکنه...مگر در مواردی خاص که اونم به طرفش بستگی داره.... اگر اون فرد واقعاً فکر میکنه کار نیست و حقی ازش ضایع شده،بره دنبالش....بره کمیته امام بره بیت رهبری بره دفتر ریاست جمهوری....مگه منو تو مسئول این بی کاری و فقریم؟ اونایی که این آفتو رشدش دادن باید پای لرزشم واستن....شما با کمک کردنتون به اینجور افراد یک نوع بی حسی روی زخم چرکین میریزید.... کمک رو باید به جاش و به آدمش داد...نه به کسانی که عرضه ندارن حققشونو از بالا دستیا بگیرن،میان تو خیابون زورگیری... پس اگه همچین فردی که می گی وجود داشت و نتونست حقش رو بگیره باید بمیره؟؟ این یه نظریه معتبر تو آمریکاست که می گه باید آدم هی ضعیف اونقدر به حال خودشون رها کرد تا نسلشون پاک بشه منظور من پول دادن خاص نیست میشه بهشون از طریق های دیگه هم کمک کردا اگه پزشکی درمونشون کنی اگه غذا داری بدی یا..... 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ آره بیمارستان محک هم خست مال بچه های سرطانیو هزار تا جای دیگه ولی من گاهی کسایی رو دیدم که با دیدنشون از خودم خجالت کشیدم که چرا باید اینهمه فاصله طبقاتی بین افراد یک جامعه باشه؟:w74: فاصله رو خودمون درست کردیم یادتونه قضیه اون پیرزنه که چن وخت پیش تاپیکشو زده بودن میگفت ننه مو غذای سگ نمیخوروم؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ موافقممنم نشده به گدا پول بدم حالم ازشون بهم میخوره تو صندوق صدقه هم اگه مال کمیته باشه عمرا تفم بندازم توش اما تو رشت یه یه صندوق هست مال کودکان و معلولین مال یه آسایشگاه عام امنفعه تو رشته اونو ببینم پول میندازم توش شماره حسابشم دارم گهگاهی چیزی سر برج برام بمونه میریزم به حسابشون ................................................. راستی یه خاطره از یه گدا یه گدا بود که هفته ای دو سه روز میومد تو محلمون زنگ همه خونه ها رو میزد و پول میگرفت باورتون میشه یه بار یواشکی آمارشو در آوردم دیدم فقط تو محل ما روزی 200 شیرین کاسبه فک کنین ماهی ده روز فقط تو محل ما میگشت میشه دو ملیون حالا یه محل دیگه هم بره میشه حدود 4 تومن در ماه اینو من نفهمیدم اعصابم داغون شد گفتم این ئفعه اومد باید حالشو بگیرم زنگمونو که زد رفتم از تو یخچال یه پارچ آب یخ برداشتم از رو پنجره خالی کردم روش یکم بر و بر منو نیگا کرد رفت که رفت الان دو سالی هست تو محل گدا نداریم!!!! انسان با غرورش زندست....دیگه اگر بخواد اونم له کنه ازش چی باقی نمیمونه!من خیلیارو میشناسم که با همون کلفتی و کارگری اموراتشونو مگذرونن....آدمای مسنی هم هستن! گدایی یک نوع آفته...آفتیه که دولت مکرمه هم کم بهش دونو آب نداده! عزیز من...حق دادنی نیست....حق گرفتنیه! تو این دنیا کسی واسه خیر روح امواتش به دیگری کمک نمیکنه...مگر در مواردی خاص که اونم به طرفش بستگی داره.... اگر اون فرد واقعاً فکر میکنه کار نیست و حقی ازش ضایع شده،بره دنبالش....بره کمیته امام بره بیت رهبری بره دفتر ریاست جمهوری....مگه منو تو مسئول این بی کاری و فقریم؟ اونایی که این آفتو رشدش دادن باید پای لرزشم واستن....شما با کمک کردنتون به اینجور افراد یک نوع بی حسی روی زخم چرکین میریزید.... کمک رو باید به جاش و به آدمش داد...نه به کسانی که عرضه ندارن حققشونو از بالا دستیا بگیرن،میان تو خیابون زورگیری... کلا با نطرت موافقم . با قرمزه موافقم ولی با سبزا نه یه جورایی نفست از جا گرم بلند میشه.بعضی ها واقعا توان ندارن حقشونو بگیرن ولی خوب غلط هم هست که بیان گدایی. 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ الان یه پارچ آب خنک برو بیار،بریز رو سر من! گیجــم! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ الان یه پارچ آب خنک برو بیار،بریز رو سر من! گیجــم! نبشه!!!! سرما میخوری :imoksmiley: شایدم گرمه الان حال میده!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ گاهی بهشون پول میدم..... اگه گل بفروشن ....میخرم..... آخه خیلی زیاد شدن....باید به فکر جیب خودمم باشم!!!! 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ یه دفعه دانشجو بودم ...................تو اتوبوس از اصفهان میرفتم تهران............شب نزدیک قم نگه داشت.........یه مردی با لباسهای کهنه اومد گفت منو ببر تهران.......رانندهه با اینکه صندلی خالی داشت گفت نمیبرم باید پول بدی.............یارو گفت اقا بخدا ندارم بیا بگرد...........اینم گفت نمیبرم...........من گفتم بزار بیاد بالا من پولشو میدم ........اوردم گذاشتمش بغل دست خودم.............مادرم برام کتلت پخته بود..........در اوردم با هم خوردیم. خدا میدونه چقدر گشنه ش بود..............بعد برام تعریف کرد چرا اینجوری شده............دروغ هم نمیگفت..........راهی براش نمونده بود.......دیگه یه شام و یه ذره پول سفر چیه که از یکی دریغ کنیم........... 7 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ پس اگه همچین فردی که می گی وجود داشت و نتونست حقش رو بگیرهباید بمیره؟؟ این یه نظریه معتبر تو آمریکاست که می گه باید آدم هی ضعیف اونقدر به حال خودشون رها کرد تا نسلشون پاک بشه منظور من پول دادن خاص نیست میشه بهشون از طریق های دیگه هم کمک کردا اگه پزشکی درمونشون کنی اگه غذا داری بدی یا..... من فکر کنم توضیام کافی باشه...آخر سرش اینه که میره جلو بیت خودشو آتیش میزنه! اینجوری تو مطبوعات جنجال بپا میشه و گوشا تیز میشه....شاید او نظریه بد بیان کرده ولی اگ می خوای به اصل قضیه پی ببری باید این سوالو از خودت بکنی: کی مقصره؟ منو تو؟ کسی که مقصره میدونه و این یارو....شما اگر تو خیابون ببینی دعوا شده،میپری وسط و یکی رو کتک میزنی؟ این اشکال تو سیستمه و با کمک های ما فقط این ضعف بطور سطحی پوشش داده مشه. قبلاً گفتم،بازم میگم...اونی که روشو داره میاد گدایی میکنه،پس حتماً روشو هم داره بره از بالا دستیا حقشو بگیره..پس چرا میاد سراغ منو شما؟ چون تیکش چربتره...چون راحتتره! یکم فکر کن....من با اینا خیلی برخورد داشتم...تا تهشم رفتم....آخرسر فهمیدم اینا همش یه بازیه! لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ باید باهاشون چه جوری برخورد کرد؟ من نه حرفی می زنم،نه رفتار بدی نشون میدم. آیا باید بهشون کمک کرد؟ من گاهی کمک می کنم.گاهی...مثلا یه بار توی خونه دانشجویی که بودیم.ساعت 10 شب بود.یکی زنگ زد و کمک خواست.دلم نیومد اون ساعت کمک نکنم. به بچه ای که بهت میچسبه و التماست می کنه تا بهش پول بدی ساندویچ بخوره؟ تا به حال برام پیش نیومد. با این درد جامعه چه باید کرد؟؟؟:w74: شما با این افراد چه طور بر خورد می کنید؟ وظیفه دولت هست که با اینها برخورد کنه و در صورت نیاز کمک کنه...! 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نبشه!!!!سرما میخوری :imoksmiley: شایدم گرمه الان حال میده!!!!!!! :wubpink: نه گرم که نیست.خواستم از گیجی در بیام.شما هم که استــاد... 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کلا با نطرت موافقم .با قرمزه موافقم ولی با سبزا نه یه جورایی نفست از جا گرم بلند میشه.بعضی ها واقعا توان ندارن حقشونو بگیرن ولی خوب غلط هم هست که بیان گدایی. ما هیچ وظیفه ای برامون نسبت به دیگران تعیین نشده...کارایی هم که میکنیم فقط از روی محبته! این نفس گرمی نیست...این برخورد منطقی با این مشکله...اگه نمیتونن بگیرن پس چجوری از تو و من میگیرن؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ تو هر کشوری هست همه آدما هم با اونها روبه رو شدند از همه جا بیشتر کشور خودمون روزی چندبار با اونها برخورد می کنیم از اونایی که سر 4راه ها به شیشه ماشین می چسبند و میخوان پول بگیرن تا اونایی که یه سازی می زنن از بچه نوزاد تا پیر مرد و پیرزن از مرد جوون تا زن بیوه هر کدوم یه بهونه یه دلیل باید باهاشون چه جوری برخورد کرد؟ آیا باید بهشون کمک کرد؟ به بچه ای که بهت میچسبه و التماست می کنه تا بهش پول بدی ساندویچ بخوره؟ زنی که گریه می کنه شوهر معتاد داره؟ بچه مریض داره پیرمردی که التماس میکنه و میگه میخواد دختر شوهر بده؟؟ با این درد جامعه چه باید کرد؟؟؟:w74: دیدین اونایی رو که پشت مدل آخرین سیستم اند ولی چه جوری با این آدما برخورد می کنن؟ شما با این افراد چه طور بر خورد می کنید؟ نیروی انتظامی امداد امام ببخشید :zadan:کمیته امداد امام برا همین مسئله هاست بالاخره یه یک درصد از بودجه به گداها می رسه نه 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مانده ام این تمدن بشریست یا خوی حیوانی؟ در انسوی خیابان کودک یتیمی پا برهنه با چشمانی خیس: من گرسنه ام گورت را گم کن پسرک گدا. ! و انسوی دیگر عده ای گرد هم امده٬ و دم ازحقوق بشر میزنند... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده