pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ تو هر کشوری هست همه آدما هم با اونها روبه رو شدند از همه جا بیشتر کشور خودمون روزی چندبار با اونها برخورد می کنیم از اونایی که سر 4راه ها به شیشه ماشین می چسبند و میخوان پول بگیرن تا اونایی که یه سازی می زنن از بچه نوزاد تا پیر مرد و پیرزن از مرد جوون تا زن بیوه هر کدوم یه بهونه یه دلیل باید باهاشون چه جوری برخورد کرد؟ آیا باید بهشون کمک کرد؟ به بچه ای که بهت میچسبه و التماست می کنه تا بهش پول بدی ساندویچ بخوره؟ زنی که گریه می کنه شوهر معتاد داره؟ بچه مریض داره پیرمردی که التماس میکنه و میگه میخواد دختر شوهر بده؟؟ با این درد جامعه چه باید کرد؟؟؟:w74: دیدین اونایی رو که پشت مدل آخرین سیستم اند ولی چه جوری با این آدما برخورد می کنن؟ شما با این افراد چه طور بر خورد می کنید؟ 15 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من تقریبا همیشه یه چیزی بهشون میدم..............سختمه دستشونو رد کنم............... 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بابام بهم نصیحت کرده بود هیچ وقت هیچی بهشون ندم.:w16:منم گوش کردم 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من تقریبا همیشه یه چیزی بهشون میدم..............سختمه دستشونو رد کنم............... منم همیشه به بچه ها میدم به دربون ها و پارکبان ها ولی گاهی هم عصبانی میشم از بعضی مدلهاشون زور گیری می کنن:w00: 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بابام بهم نصیحت کرده بود هیچ وقت هیچی بهشون ندم.:w16:منم گوش کردم بابات چرا این گفته؟ هیچ وقت دلت نسوخته نخواستی کمک کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من كه نميتونم دستشونورد كنم مخصوصا اگه پير باشن 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ منم همیشه به بچه ها مب دم به دربون ها و پارک بان ها ولی گاهی هم عصبانی میشم از بعضی مدلهاشون زور گیری می کنن:w00: من برای بچه ها غذا میگیرم.............چون پولاشونو بزرگترا ازشون میگیرن............ولی به زورگوها و دروغگوهاشون هیچی نمیدم........ 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بابات چرا این گفته؟هیچ وقت دلت نسوخته نخواستی کمک کنی؟ نمیدونم چرا. ولی خودم به بچه ها اصلا کمک نمیکنم چون اکثرشون برا کسی کار میکنن هیچی به خودشون نمیرسه. ولی یه پسر بچه نزدیک دانشگاه هست بساطی داره به اون کاهی کمک میکنم یا ناهار میخرم براش چون میشناسمش . چرا دلم خیلی میسوزه.ولی ترجیح میدم حرف بابام رو گوش کنم. 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من برای بچه ها غذا میگیرم.............چون پولاشونو بزرگترا ازشون میگیرن............ولی به زورگوها و دروغگوهاشون هیچی نمیدم........ چه جوری می فهمی دروغ می گن؟؟:w127: به معتاد ها چی کمک می کنین؟؟ 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من برای بچه ها غذا میگیرم.............چون پولاشونو بزرگترا ازشون میگیرن............ولی به زورگوها و دروغگوهاشون هیچی نمیدم........ بچه ها كه بازيچه بزرگا شدن جيگرم كباب ميشه ميبينمشون 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها كه بازيچه بزرگا شدن جيگرم كباب ميشه ميبينمشون دقیقا. 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها كه بازيچه بزرگا شدن جيگرم كباب ميشه ميبينمشون یاد فیلم سوپر استار افتادم ولی گاهی التماست می کنن و میگن اگه پول نبرن و ندن اونا رو کتک می زنن 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من فقط به اولین گدایی که اول صبح میبینم کمک میکنم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چه جوری می فهمی دروغ می گن؟؟:w127: به معتاد ها چی کمک می کنین؟؟ به معتادها نبايد كمك كرد خيانت به زن و بچشونه 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کمک رو باید جای درست انجام داد....جای درست هم وسط خیابون نیست....بیش از 80 درصد اینجور افرادا درآمدشون از ماهی 1 میلیون هم بیشتر میشه! من که کمک نمیکنم....اگر بچه هه ساندویچ بخواد،دستشو میگیرم میبرم براش می خرم....اگر مرد یا زن یا پیرمرد باشه که ازم بخواد پول بگیره،میگم من از شما بیشتر به پول مهتاجم...چیزی داری بده ما هم فیضی ببریم! برید و اونایی رو پیدا کنید و بهشون کمک کنید که روشون نمیشه بگن ندارن! اونایی روپیدا کنید که داشتن،ولی بخاطر یک اشتباه دارو ندارشونو باختن....اونایی که گشنگی براشون درد نیست...بی آبرویی درده! از نظر من...نه صدقات پول بریزید و نه به اینجور افراد کمک کنید...اگر واقعاً قصد خیر دارید،ماهیانه یه پولی رو کنار بزاریدو برید پایین شهر یه خانواده ی مستحق رو پیدا کنید و براشون مایحتاج زندگی(گوشت-برنج-روغن-شکر-قند و... ) رو تامین کنید... اگر اینجور افراد هم جلوتون سبز شدن،بگید برید حقتونو از دولت مهرپرورتون بگیرید! لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چه جوری می فهمی دروغ می گن؟؟:w127: به معتاد ها چی کمک می کنین؟؟ وقتی میبینم که از من گنده تره..............صورتش سرخ و سفیده.............اگه بخواد کار کنه میتونه.............اونوقت میفهمم دروغ میگه 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کمک رو باید جای درست انجام داد....جای درست هم وسط خیابون نیست....بیش از 80 درصد اینجور افرادا درآمدشون از ماهی 1 میلیون هم بیشتر میشه!من که کمک نمیکنم....اگر بچه هه ساندویچ بخواد،دستشو میگیرم میبرم براش می خرم....اگر مرد یا زن یا پیرمرد باشه که ازم بخواد پول بگیره،میگم من از شما بیشتر به پول مهتاجم...چیزی داری بده ما هم فیضی ببریم! برید و اونایی رو پیدا کنید و بهشون کمک کنید که روشون نمیشه بگن ندارن! اونایی روپیدا کنید که داشتن،ولی بخاطر یک اشتباه دارو ندارشونو باختن....اونایی که گشنگی براشون درد نیست...بی آبرویی درده! از نظر من...نه صدقات پول بریزید و نه به اینجور افراد کمک کنید...اگر واقعاً قصد خیر دارید،ماهیانه یه پولی رو کنار بزاریدو برید پایین شهر یه خانواده ی مستحق رو پیدا کنید و براشون مایحتاج زندگی(گوشت-برنج-روغن-شکر-قند و... ) رو تامین کنید... اگر اینجور افراد هم جلوتون سبز شدن،بگید برید حقتونو از دولت مهرپرورتون بگیرید! دوستم همیشه از دیدن اینا رنج می برد و منم براش همینا رو می گفتم درسته همه حرفات من خودم می گم اگه نذری می ذیم کمک می کنیم بریم پایین شهر و بدیم مردم بالای شهر که محتاج نیستن ولی همه تو خونه های بالا شهرشون نذری می دن اما خیلی ها هستن که مجبورن این کارو بکنن گدایی کنن غرورشون رو له کنن حتی کارگری و کلفتی هم می کنن ولی کفاف نده حتما تا حالا تونستی اونارو تشخیص بدی منظورم این بود که با این عده چه باید کرد؟ دولت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فحش بدیم یعنی؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کمک رو باید جای درست انجام داد....جای درست هم وسط خیابون نیست....بیش از 80 درصد اینجور افرادا درآمدشون از ماهی 1 میلیون هم بیشتر میشه!من که کمک نمیکنم....اگر بچه هه ساندویچ بخواد،دستشو میگیرم میبرم براش می خرم....اگر مرد یا زن یا پیرمرد باشه که ازم بخواد پول بگیره،میگم من از شما بیشتر به پول مهتاجم...چیزی داری بده ما هم فیضی ببریم! برید و اونایی رو پیدا کنید و بهشون کمک کنید که روشون نمیشه بگن ندارن! اونایی روپیدا کنید که داشتن،ولی بخاطر یک اشتباه دارو ندارشونو باختن....اونایی که گشنگی براشون درد نیست...بی آبرویی درده! از نظر من...نه صدقات پول بریزید و نه به اینجور افراد کمک کنید...اگر واقعاً قصد خیر دارید،ماهیانه یه پولی رو کنار بزاریدو برید پایین شهر یه خانواده ی مستحق رو پیدا کنید و براشون مایحتاج زندگی(گوشت-برنج-روغن-شکر-قند و... ) رو تامین کنید... اگر اینجور افراد هم جلوتون سبز شدن،بگید برید حقتونو از دولت مهرپرورتون بگیرید! از دم کمیته امداد رد میشدم..............یه زنی رو دیدم که داشت بچه 8 سالشو میزد............نتونستم رد شم............اومدم پایین دستشو گرفتم..........دیدم صورت دخترش سوخته ............تحت پوشش کمیته امداده...........پول نداشته بره دکتر اومده اینجا..........بیرونش کرده بودن.........دیدم دختر بیچاره صورتش سوخته.....تازه سوخته بود.....گریه ام گرفت .............گفتم خواهرم بچه رو نزن........بیا ببریمش بیمارستان.........گفت دارم میبرمش............هرچی پول همراهم بود بهش دادم............و رفتم..............همش عذاب وجدان دارم چرا خودم نبردمشون بیمارستان..........البته اون موقع ماشین همراهم نبود و تو ماشین یه دوستی نشسته بودم ........... همیشه هم اینجوری نیست...........بعضی وقتا باید تو خیابون کمک کرد...........بخاطر خدا هم اینکارو نمیکنم...............هیچ انتظاری هم از خدا یا کس دیگه ای ندارم............وجدانم اجازه نمیده رد شم 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ از دم کمیته امداد رد میشدم..............یه زنی رو دیدم که داشت بچه 8 سالشو میزد............نتونستم رد شم............اومدم پایین دستشو گرفتم..........دیدم صورت دخترش سوخته ............تحت پوشش کمیته امداده...........پول نداشته بره دکتر اومده اینجا..........بیرونش کرده بودن.........دیدم دختر بیچاره صورتش سوخته.....تازه سوخته بود.....گریه ام گرفت .............گفتم خواهرم بچه رو نزن........بیا ببریمش بیمارستان.........گفت دارم میبرمش............هرچی پول همراهم بود بهش دادم............و رفتم..............همش عذاب وجدان دارم چرا خودم نبردمشون بیمارستان..........البته اون موقع ماشین همراهم نبود و تو ماشین یه دوستی نشسته بودم ...........همیشه هم اینجوری نیست...........بعضی وقتا باید تو خیابون کمک کرد...........بخاطر خدا هم اینکارو نمیکنم...............هیچ انتظاری هم از خدا یا کس دیگه ای ندارم............وجدانم اجازه نمیده رد شم منظور منم دقیقا همین افراد بود امیدوارم اون پول واقعا خرج درمونش بشه 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کمک رو باید جای درست انجام داد....جای درست هم وسط خیابون نیست....بیش از 80 درصد اینجور افرادا درآمدشون از ماهی 1 میلیون هم بیشتر میشه!من که کمک نمیکنم....اگر بچه هه ساندویچ بخواد،دستشو میگیرم میبرم براش می خرم....اگر مرد یا زن یا پیرمرد باشه که ازم بخواد پول بگیره،میگم من از شما بیشتر به پول مهتاجم...چیزی داری بده ما هم فیضی ببریم! برید و اونایی رو پیدا کنید و بهشون کمک کنید که روشون نمیشه بگن ندارن! اونایی روپیدا کنید که داشتن،ولی بخاطر یک اشتباه دارو ندارشونو باختن....اونایی که گشنگی براشون درد نیست...بی آبرویی درده! از نظر من...نه صدقات پول بریزید و نه به اینجور افراد کمک کنید...اگر واقعاً قصد خیر دارید،ماهیانه یه پولی رو کنار بزاریدو برید پایین شهر یه خانواده ی مستحق رو پیدا کنید و براشون مایحتاج زندگی(گوشت-برنج-روغن-شکر-قند و... ) رو تامین کنید... اگر اینجور افراد هم جلوتون سبز شدن،بگید برید حقتونو از دولت مهرپرورتون بگیرید! موافقم منم نشده به گدا پول بدم حالم ازشون بهم میخوره تو صندوق صدقه هم اگه مال کمیته باشه عمرا تفم بندازم توش اما تو رشت یه یه صندوق هست مال کودکان و معلولین مال یه آسایشگاه عام امنفعه تو رشته اونو ببینم پول میندازم توش شماره حسابشم دارم گهگاهی چیزی سر برج برام بمونه میریزم به حسابشون ................................................. راستی یه خاطره از یه گدا یه گدا بود که هفته ای دو سه روز میومد تو محلمون زنگ همه خونه ها رو میزد و پول میگرفت باورتون میشه یه بار یواشکی آمارشو در آوردم دیدم فقط تو محل ما روزی 200 شیرین کاسبه فک کنین ماهی ده روز فقط تو محل ما میگشت میشه دو ملیون حالا یه محل دیگه هم بره میشه حدود 4 تومن در ماه اینو من نفهمیدم اعصابم داغون شد گفتم این ئفعه اومد باید حالشو بگیرم زنگمونو که زد رفتم از تو یخچال یه پارچ آب یخ برداشتم از رو پنجره خالی کردم روش یکم بر و بر منو نیگا کرد رفت که رفت الان دو سالی هست تو محل گدا نداریم!!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده