هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نچ.منظور من این نبود حرف شما درست ولی حرف من این نیست خوب منظورت چی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بنظر من هر سه تاش مهمه ولي بايد عمل باشه تا نگاه و كلام به حقيقت بپيوندن . نظر شخصي منه 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ شما چی فکر میکنین؟ بنظر من هر سه تاش مهمه ولي بايد عمل باشه تا نگاه و كلام به حقيقت بپيوندن . نظر شخصي منه لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب منظورت چی بود؟ منظورم اینه این همه وفتی این جور تاپیک ها پیش میاداین همه هممون جمله های قشنگ میذاریم ....کلی جو گیر میشیم و .......................... خدا وکیلی واقعا عمل هم میکنیم ؟؟؟؟؟؟؟:ws52::ws52: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ منظورم اینه این همه وفتی این جور تاپیک ها پیش میاداین همه هممون جمله های قشنگ میذاریم ....کلی جو گیر میشیم و ..........................خدا وکیلی واقعا عمل هم میکنیم ؟؟؟؟؟؟؟:ws52::ws52: مرا در اندیشه فرو بردی..........ای پیام اور محبت 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مرا در اندیشه فرو بردی..........ای پیام اور محبت جواب کاملا مشخصه 1 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چقد هممون خوب بلدیم حرف بزنیم موافقم بیاییم عمل کنیم :w16: حرف زدن دیگه بسه :w16: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ تو چه قدر مهربوني ميكني؟:w00: به اندازه ای که حال همه رو به هم می زنم 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به اندازه ای که حال همه رو به هم می زنم اين كه مهربوني نميشه 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من مهرباني كردن غذاي روح هستش 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ آدمای مهربون تو ذهن آدم موندگار می شن... آدم شر و تخس و زبون دراز و حراف و کلا خَز...در کوتاه مدت رو بورسن...ولی اگه یک مدت نباشن..راحت فراموش می شن... ولی آدمای مهربون می رن تو اون حافظه ی دراز مدت...تا مدت ها بعد هم با هم می گم...فلانی رو یادته...چقدر مهربون بود..چقدر صبور بود...چقدر آروم بود.... 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۱ باید اول به این سوال جواب داد که در زندگیمون دنبال چی هستیم؟ به غیر از اینه که دنبال آسایش و آرامشیم. این آرامش با محبت و مهربونی و گذشت و تفکر مثبت به وجود میاد. برای یه زندگی شیرین تر بهتره بگیم چرا نباید مهربان بود؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۱ اینقده دوست دارم مهربون باااااشممم آدما نمیذارن... 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۱ مهربونی نسبت به خود عالیه ولی نسبت به غیر سردرد میاره. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده